Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Demlikteki Çayı Sakın Atmayın!!! (7 Kullanıcı)

i.beyazit

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bilgiler icin cok saol kardeş bir bigide benvere bilirmiyim.SİGARA TİRYAKİLERİNİN DİKKATİNE OLSUN.Sigara icen arkadaşlar digrayi biraktiğiniz zaman gunde bir tane kirmizi mor soğan yiyiniz 45 gün donra bakacaksiniz ki vucudunuz da BAĞİMİLİ OLDUĞUNUZ NİKOTİN DİYE BİR ŞEY KALMAYACAK.DENEN MİŞTİR.

i.beyazit

Kayıtlı Kullanıcı
SİGARAYİ YENİ BİRAKANLAR GUNDE 300MG kullansin magnezyum yazin internetten araştirin

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm ebrucum allah razı olsun kardeşim faydalandık

nuri sezer

Kayıtlı Kullanıcı
ebru kardeş allah razı olsun.. çok güzel bilgileri havi bir yazı gerçekten.. bu sayede ben de sitemize tekrar girmiş oldum elh. işte böyle demadem girebiliyorum ancak. bu arada dua edin inş. vizelerim yaklaştı çok aşırı stres yüklendim herhalde.....

sürgünsevda

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı oLsun....ELinize saglık güzeL payLaşımdı...

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
ebru kardeş allah razı olsun.. çok güzel bilgileri havi bir yazı gerçekten.. bu sayede ben de sitemize tekrar girmiş oldum elh. işte böyle demadem girebiliyorum ancak. bu arada dua edin inş. vizelerim yaklaştı çok aşırı stres yüklendim herhalde.....

Allah senden de razı olsun abi.Allah yardımcın olsun cümlemizin inşaallah bende pek foruma giremiyorum rahatsızım ve gün geçtikçe daha çok artıyor Allah yardımcım olsun inş.bunada şükür Allaha emanet ol abi..

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
güzel bilgiler icin cok saol kardeş bir bigide benvere bilirmiyim.SİGARA TİRYAKİLERİNİN DİKKATİNE OLSUN.Sigara icen arkadaşlar digrayi biraktiğiniz zaman gunde bir tane kirmizi mor soğan yiyiniz 45 gün donra bakacaksiniz ki vucudunuz da BAĞİMİLİ OLDUĞUNUZ NİKOTİN DİYE BİR ŞEY KALMAYACAK.DENEN MİŞTİR.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim annem sigara tiryakisi bunu deneyeceğim ama nasıl olacak bilemiyorum

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Ne kadar da cok ise yariyormus.. Paylasim Icin Tesekkürler

Alikan

Kayıtlı Kullanıcı
Denemekte faydavar..emeğine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt