Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Demlikteki Çayı Sakın Atmayın!!! (5 Kullanıcı)

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Saçınız mat mı?
Saçınızı şampuanladıktan sonra son su olarak bir çaydanlık ılık çayla durulayın. Bakın saçlarınız nasıl ışıl ışılıyor .
Ayağınız mı kokuyor?
Ilık çay dolu bir leğene ayaklarınızı daldırın ve her akşam yatmadan önce 10 dakika tutun. 10 günde koku diye bir şey kalmayacaktır.
Boğaz ağrılarında
Posaları süzüp soğuyan demi boğaz ağrılarında *gargara olarak kullanılır.
Cildiniz çok mu yağlı?
Banyodan çıkmadan son su olarak bir çaydanlık çay ile teninizi ovuşturun,balsam vazifesi görün.
Derinizdeki yaraların temizlenmesi
Çayı, derinizdeki yaraların temizlenmesi ve antibiyotik etki göstermesi için pamukla tatbik ederek kullanabilirsiniz.
Eliniz balık, soğan mı kokuyor?
Balık ayıkladınız, ellerinizi sabunla yıkadınız ve hala balık kokuyor. Ya da soğan soydunuz, soğan kokuyor. işte kurtarıcınız yine çay. Elinizi demli çayla yıkayın. Bakın bakalım hiç koku kalmış mı?
Gözünüz çapak mı yapıyor?
Kaynamış çayı bir tasa koyup buharı gözünüze gelecek biçimde başınızı üstüne koyun. Ya da ılık çaya batırılmış gözlerinize ve etrafına tatbik edin.
Yemek yerken dilinizi mi ısırdınız?
Yine ilacı demlikteki çaydır. Ağzınızı günde üç defa çalkalayın, diliniz dokuz yerine üç günde iyileşecektir.
Buzdolabınız koku mu yapıyor?
Demlikte kalmış çay posalarını kurutup bir kap içinde buzdolabının orta rafına yerleştirin, kokudan eser kalmayacaktır.

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ebrucuğum çok iyi oldu buz dolabinin kokusuna hiç çözüm bulamiyordunm teşekkürler Allah cc razi olsun

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam ablacığım Allah senden de razı olsun kendine iyi bak :H

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

€bru;796215' Alıntı:
Saçınız mat mı?
Saçınızı şampuanladıktan sonra son su olarak bir çaydanlık ılık çayla durulayın. Bakın saçlarınız nasıl ışıl ışılıyor .
Ayağınız mı kokuyor?
Ilık çay dolu bir leğene ayaklarınızı daldırın ve her akşam yatmadan önce 10 dakika tutun. 10 günde koku diye bir şey kalmayacaktır.
Boğaz ağrılarında
Posaları süzüp soğuyan demi boğaz ağrılarında *gargara olarak kullanılır.
Cildiniz çok mu yağlı?
Banyodan çıkmadan son su olarak bir çaydanlık çay ile teninizi ovuşturun,balsam vazifesi görün.
Derinizdeki yaraların temizlenmesi
Çayı, derinizdeki yaraların temizlenmesi ve antibiyotik etki göstermesi için pamukla tatbik ederek kullanabilirsiniz.
Eliniz balık, soğan mı kokuyor?
Balık ayıkladınız, ellerinizi sabunla yıkadınız ve hala balık kokuyor. Ya da soğan soydunuz, soğan kokuyor. işte kurtarıcınız yine çay. Elinizi demli çayla yıkayın. Bakın bakalım hiç koku kalmış mı?
Gözünüz çapak mı yapıyor?
Kaynamış çayı bir tasa koyup buharı gözünüze gelecek biçimde başınızı üstüne koyun. Ya da ılık çaya batırılmış gözlerinize ve etrafına tatbik edin.
Yemek yerken dilinizi mi ısırdınız?
Yine ilacı demlikteki çaydır. Ağzınızı günde üç defa çalkalayın, diliniz dokuz yerine üç günde iyileşecektir.
Buzdolabınız koku mu yapıyor?
Demlikte kalmış çay posalarını kurutup bir kap içinde buzdolabının orta rafına yerleştirin, kokudan eser kalmayacaktır.

Doğru mu bunlar Ebru kardeşim?
Çayın markası önemli mi?
:a26:

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:) abi ben nerdeyse hepsini denemiş bir insanım emin olabilirsiniz gerçekten faydası oluyor ama dikkat edin kaçak çay olmasın :D

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm ebrucuğum çok iyi oldu buz dolabinin kokusuna hiç çözüm bulamiyordunm teşekkürler Allah cc razi olsun
bende cok tesekkur ederim kardesim aynen bende buzdolabimin kokusuna care bulamiyordum simdi bir fikir ednmis oldum ise yarayacagindan eminim insallah denedim demissin sagol kardesim Allah razi olsu... mutfakta aksamdan kalma demli cayim var hemen gidip posasini ayiklayip kurutayim ben hadi gorusuruz:a21:

Peçeli-Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
:D sağolun Allah sizdende razı olsun inşaallah faydası olur.Görüşürüz :H :H

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok şaşırdım sagolsın ebrucum.en sinir oldugum sey elimize sinen sogan sarımsak kokusu deniyecegım inşallah

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun bılgılendıırdıgın ıcın...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
€bru;796227' Alıntı:
:) abi ben nerdeyse hepsini denemiş bir insanım emin olabilirsiniz gerçekten faydası oluyor ama dikkat edin kaçak çay olmasın :D

Allah c.c. iyiliğini versin Ebru :a21: ben şimdi ne yapsam annem çayı kaçak çayla karıştırıyor:a10:

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
elinize sağlık Ebru kardeşimiz çok faydalı bilgiler verdiniz ALLAH CC Razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt