Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Demek Bin Tane şüphesi Varmiş (1 Kullanıcı)

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Meşhur alimlerden birisi bir beldeyeuğramıştı.Yanında birçok talebe ve halk olduğu halde bir ihtiyar ninenin yanından geçtiler.İhtiyar nine kalabalığı görünce, oradaki birisine,
''Bu kimdir bu kalabalık nedir?'' diye sordu.Alimin talebelerinden birisi bunu duydu ve yaşlı nineye,
''Onu tanımıyor musun?O, Allah Teala'nın varlığı hakkında binbir tane delil ortaya koymuş bir alimdir'' diye cevap verdi.Nine gülerek,
'' Eğer onun Allah'ın varlığına bin bir tane şüphesi olmasaydı,bin bir tane delile ihtiyacı olmazdı.Ben yüce Allah'a delilsiz inanıyorum'' dedi.Bu söz alime ulaşta, çok hoşuna gitti, ellerini açıp,
''Allahım senden şu ihtiyar kadının imanı gibi bir iman ve kalp safiyeti istiyorum'' diye dua etti.Sonra etrafındakilere dönerek
''Benim gibi dininizi araştırın, ama bu nine gibi de saf bir gönülle iman edin.'' tavsiyesinde bulundu.
bk Edib el-Keylani,Şerhu Cevhereti't-tevhid

nur_yuzlum

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.. Rabbim Bizede Nasip Etsin Inşallah.emeğine Yüreğine Sağlik Allah Razi Olsun..

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı
''Benim gibi dininizi araştırın, ama bu nine gibi de saf bir gönülle iman edin.'' tavsiyesinde bulundu.
bk Edib el-Keylani,Şerhu Cevhereti't-tevhid

çok güzel sorgusuz sualsiz Yaradana bağlanmak.
yukarıdaki cümle çok hoşuma gitti. dininizi araştırın ama saf bit gönülle iman edin. öğrenmek, anlamak,başkalarına öğretmek, anlatmak için şart..

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Tuğba kardeşim. Güzel bir paylaşımdı. Emeğine, yüreğine sağlık olsun inşallah.. Allah c.c cümlemize tevhid dinine bu örnek nine gibi safiyyet ve samimiyetle bağlanabilmeyi nasip eylesin..Allah c.c razı olsun kardeşim. Rabbimize emanetsin..Selam ve dua ile inşallah.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Razi Olsun
Allaha Emanet Ol Kardeşim

zozan83

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. tuğba kardeşim allah hepimize hikayedeki nine gibi iman etmeyi nasip etsin.....:T

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Tuğba kardeşim. Güzel bir paylaşımdı. Emeğine, yüreğine sağlık olsun inşallah.. Allah c.c cümlemize tevhid dinine bu örnek nine gibi safiyyet ve samimiyetle bağlanabilmeyi nasip eylesin..Allah c.c razı olsun kardeşim. Rabbimize emanetsin..Selam ve dua ile inşallah.
ve aleykümselam ablam Rabbimiz razı olsun inşaallah ...
amin...

Rabbimize emanet ol inşaallah...

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN ECMAİN

Selamü Aleyküm Tuğba Kardeşim

Eline emeğine sağlık ALLAH razı olsun MEVLA sevabını yazsın işl.

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emenet ol:H​

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim hayırlı sabahalar nede güzel bir yazı ile açıklamışsın anlatmışsın çok beğendim allah razı olsun emeğinbe sağlık

mavicik

Kayıtlı Kullanıcı
Amin.. Rabbim Bizede Nasip Etsin Inşallah.emeğine Yüreğine Sağlik Allah Razi Olsun..

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
AMİN AMİN ECMAİN​

Selamü Aleyküm Tuğba Kardeşim

Eline emeğine sağlık ALLAH razı olsun MEVLA sevabını yazsın işl.

Selam ve Baki Dua ile ALLAH a emenet ol:H
ve aleyküm selam Rabbimiz razı olsun inşaallah.. hayırlı günler.. Rabbimize emanet ol inşaallah...

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim hayırlı sabahalar nede güzel bir yazı ile açıklamışsın anlatmışsın çok beğendim allah razı olsun emeğinbe sağlık
selamun aleyküm Rabbimiz razı olsun inşaallah begendiğinize sevindim istifade edebilmek dileğiyle...
Rabbimize emnaet olun inşaallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt