Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Değerli forum yöneticilerimiz (3 Kullanıcı)

sumisali33

Kayıtlı Kullanıcı
forum da özel mesaj şeklinde yazışmalar yasak olduğu yazıyor yani anlaşılan bazı nedenlerden dolayı özel mesaj yazamıyoruz sitede dikkatimi çeken birden çok yöneticinin olması ben yöneticilerden sadece biri ile özel olarak görüşmek istiyorum bu konuda nasıl bir iletişim gerçekleşir bilemiyorum

sumisali33

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamü Aleyküm tavsiyeniz için teşekkür ederim Allah razı olsun forum yöenticileri bu tutumunuzu takdir ediyorum Can-u Gönülden destekliyorum sonuna kadar Bu forum çatısı altında bildiğini anlatma bilmediğini de sorabilme hakkına tüm üyeler sahiptir.Bunu hiç bir üyemiz göz ardı etmesin.Varlık amacımız hizmettir fitne f esat çıkaran ölçü gözetmeyen,münazarayı kişisel tartışmaya dönüştüren ve hakaret içeren eleştiriler anında ceza alacaktır bu cezalar ise kişinin üyeliğinin durdurulması olmalıırdır
aksi halde özel mesajlarlan fitne fesatlık çıkarmaya çalışan kişilerin forum kurallarına riayet etmesi gerekir kişi veya kişilerin yapmışl olduğu hatanın cezasını herkez çekemez ben halen kişiye özel yöneticimize mesaj yazamamaktayım

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Değerli Kardeşim...
Mesaj yazım kutusunun sol altındaki Kurallara aykırı mesalları Bildir butonu ile de o konuyla ilgili özel mesajınızı iletebilirsiniz...

sumisali33

Kayıtlı Kullanıcı
açılan konulara teşekkür veya soğal yerine allah razı olsun desek daha güzel olmaz mı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt