Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Dava Adamı (1 Kullanıcı)

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla hakikatli güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık allah cc. razı olsun inş...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
"Gerçek basirete sahip olan dâva eri, bâtılın karşısında asla susmaz.O, hakkı haykırdığı gibi, hakka yardımdan da geri durmaz.Dinin sevmediği şeyleri sevmediği gibi, onların toplumunda yayılmasına da râzı olmaz.O her zaman münkeri değiştiren biri olmaktan geri durmaz.O, bu görevi terkeden korkaklara gelecek ilâhî belânın kendisine de isâbet edeceğinden korkar."
Müslüman olmayan insanlara şu günahtır bu haramdır diyemeyiz ki öncelikle Allahın birliğinden, Peygamber Efendimizden, Kuranın doğruluğundan bahsetmemiz gerekir. Utanma duygusu olmayan bir insana fuhşiyyatın kötülüğünden bahsedemezsin. Ben denedim olmadı. Kafirlerin çok gelip gittiği, meyahnelerin, barların yoğun olduğu bir yerde oturuyorum. Emri bil ma'ruf nehyi anil münker yapıp kurtuluşa ermiiş kullardan olmak istiyorum. Fakat biz burda azınlıktayız. Güçsüzüz. Ben kadının birine bir şey söylediğim zaman bütün kafirler bir oluyorlar ufak tefek bi adam olsam belkide beni linç etmeye kalkışacaklar. Yasalar aleyhimize, müslüman kardeşlerim başıma bir şey gelmesin diye seslerini çıkartmıyorlar. Söylediğimiz sözler onlara bir şey ifade etmiyor. Kuran kafirin küfrünü müminin nurunu imanını arttırır. Biz burada yanlız kalıyoruz. İslamiyet Mahsun olarak doğmuştur ve yine mahsun duruma gelmiştir. Nuh aleyhisselamın yaptığı gibi insanlara tebliğ etmeye çalışırız baktık ki olmuyor sonra işi Allah havale ederiz. Peygamber efendimizin Müslümanlığın ilk zamanlarında dediği gibi Lekum dinikum veliyediiyn.

“Müslümanlık garip olarak başladı, başladığı gibi garip olarak avdet edecektir. Ne mutlu o gariplere!” (Müslim)

ne mutlu size kardeşim garip olmak ... güzel ..ne güzel.....

Garipler sayıları pek az olan sâlih kişilerdir. Bu kişiler sâlih olmayan bir topluluk içinde yaşarlar. Yaşadıkları bu topluluk içinde kendilerini seven az, buğz eden ise çoktur.” (Ahmed bin Hanbel

selam ve dua ile

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
BU DAVA HOR..BU DAVA ÖKSÜZ..BU DAVA BÜYÜK...NE AĞIR İMTİHANDIR BAŞINDAKİ SAKARYA...BİNBİR BAŞLI KARTALI NASIL TAŞIR KANARYA..hani yunus emreki kıyında geziyordu...hani ardında çil çil kubbeler serpen ordu..hani kardeşlerin cömert nil yeşil tuna...giden şanlı akıncı negün döner yurduna...N F K...

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
BU DAVA HOR..BU DAVA ÖKSÜZ..BU DAVA BÜYÜK...NE AĞIR İMTİHANDIR BAŞINDAKİ SAKARYA...BİNBİR BAŞLI KARTALI NASIL TAŞIR KANARYA..hani yunus emreki kıyında geziyordu...hani ardında çil çil kubbeler serpen ordu..hani kardeşlerin cömert nil yeşil tuna...giden şanlı akıncı negün döner yurduna...N F K...

mermerlerin nabzında hala çarparmı teKbir
bulurmu o deli rüzgar o sedayı ALLAH BİR....

ALLAH RAZI OLSUN abimiz..üstadın ruhu şad .. mekanı cennet-i ala olsun inşaALLAH

selam ve dua ile

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
cok cok cok sevdigim bir yazıydı tekrar tekrar cok zevkle okudum.ALLAH razı olsun ablacım ALLAHA emanet ol

osman gazi

Yasaklı Kullanıcı
mermerlerin nabzında hala çarparmı teKbir
bulurmu o deli rüzgar o sedayı ALLAH BİR....

ALLAH RAZI OLSUN abimiz..üstadın ruhu şad .. mekanı cennet-i ala olsun inşaALLAH

selam ve dua ile

Bütün bunlar sendedir bu girift bilmeceler..SAKARYA KANDİLLERE KATRAN DÖKTÜ GECELER...VİCDAN AZABINA EŞ KAYNA KAYNA SAKARYA..ÖZ YURDUNDA GARİPSİN ÖZ VATANINDA PARYA...Allaha emanet ol GÖNÜLDAŞ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt