yalniz_yolcu
Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum abla hakikatli güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık allah cc. razı olsun inş...
selamun aleykum abla hakikatli güzel bir paylaşım olmuş emeğine sağlık allah cc. razı olsun inş...
"Gerçek basirete sahip olan dâva eri, bâtılın karşısında asla susmaz.O, hakkı haykırdığı gibi, hakka yardımdan da geri durmaz.Dinin sevmediği şeyleri sevmediği gibi, onların toplumunda yayılmasına da râzı olmaz.O her zaman münkeri değiştiren biri olmaktan geri durmaz.O, bu görevi terkeden korkaklara gelecek ilâhî belânın kendisine de isâbet edeceğinden korkar."
Müslüman olmayan insanlara şu günahtır bu haramdır diyemeyiz ki öncelikle Allahın birliğinden, Peygamber Efendimizden, Kuranın doğruluğundan bahsetmemiz gerekir. Utanma duygusu olmayan bir insana fuhşiyyatın kötülüğünden bahsedemezsin. Ben denedim olmadı. Kafirlerin çok gelip gittiği, meyahnelerin, barların yoğun olduğu bir yerde oturuyorum. Emri bil ma'ruf nehyi anil münker yapıp kurtuluşa ermiiş kullardan olmak istiyorum. Fakat biz burda azınlıktayız. Güçsüzüz. Ben kadının birine bir şey söylediğim zaman bütün kafirler bir oluyorlar ufak tefek bi adam olsam belkide beni linç etmeye kalkışacaklar. Yasalar aleyhimize, müslüman kardeşlerim başıma bir şey gelmesin diye seslerini çıkartmıyorlar. Söylediğimiz sözler onlara bir şey ifade etmiyor. Kuran kafirin küfrünü müminin nurunu imanını arttırır. Biz burada yanlız kalıyoruz. İslamiyet Mahsun olarak doğmuştur ve yine mahsun duruma gelmiştir. Nuh aleyhisselamın yaptığı gibi insanlara tebliğ etmeye çalışırız baktık ki olmuyor sonra işi Allah havale ederiz. Peygamber efendimizin Müslümanlığın ilk zamanlarında dediği gibi Lekum dinikum veliyediiyn.
BU DAVA HOR..BU DAVA ÖKSÜZ..BU DAVA BÜYÜK...NE AĞIR İMTİHANDIR BAŞINDAKİ SAKARYA...BİNBİR BAŞLI KARTALI NASIL TAŞIR KANARYA..hani yunus emreki kıyında geziyordu...hani ardında çil çil kubbeler serpen ordu..hani kardeşlerin cömert nil yeşil tuna...giden şanlı akıncı negün döner yurduna...N F K...
mermerlerin nabzında hala çarparmı teKbir
bulurmu o deli rüzgar o sedayı ALLAH BİR....
ALLAH RAZI OLSUN abimiz..üstadın ruhu şad .. mekanı cennet-i ala olsun inşaALLAH
selam ve dua ile