mürmüdük
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- anadoluhaber.blogcu.com
Allahım, takvaya eriştir...Öyle o, onun uşağı şu, bunun uşağı diyerek kestirmen ve ortaya bir nas koymaman ilimden uzak olduğunun delilidir.Izdırabımızı görmeyenin suratına tüküreyim...Bizden olmayanlar bize zıttır ve toplanmayanlar dağıtır...Kuran ve Sünnet apaçık ortada-geldiği gibi saf-tertemiz duruyor,ona bakan göz nerede...
Senden ilmi bir cevap almayı umduğum için şahsen hayal kırıklığına uğradım.
Yazılarının sonunda; Yok Gelen biziz yok onun evladıyız yok şunun torunuyuz diyerek demogoloji yapmaya çalışmışsın ama anca birkaç hoş kelam sevenlerin alkışını alırsın bu tür süslü cümlelerinle.Demogoji falan yapmadım,gönlümdekini söyledim...Bilirsin herhalde,gönül ferman dinlemez...Kalpler ancak Allahın kudreti altındadır,orayada göz koymayı düşünmezsin herhalde...
Rabbim,gayri meşru bir şekilde ayaklanıp müslümanların canlarına ve mallarına zarar veren bu gruplardan ve onları destekleyenlerin şerrinden bizi koru...Amin...
Rabbim, demokrasiyi ve ona çağıranları zelil et onlara azabını tatdır.Amin...
Rabbim, kabirlerden yardım isteyen kabirperestleri azabından tatdır...Cahilce buna davet edenlere hidayet ver ve onları Hak olan yola ilet...Amin...
Rabbim ,Rafizi zındıklarını alçalt ve onlara azabından tatdır.Amin...
Rabbim, kurtuluşa erecek olan fırkayi naciye'ye güç ve kuvvet ver.O taifeyi İzzetli kıl, imanda sebatkar, amellerden tevfik, zorluklardan sabır ver.Amin...
Rabbim bizi Sıratı mustagime ilet...İmandan sonra küfre düşmekten sana sığınırız Amin...
Allahım, yakine eriştir...
Allahım, bizleri,bizlere bırakma...
Allahım, bilmediğimizi bize öğret...
Allahım, ayaklarımızı yolun üzere sabit kıl,kaydırma...
Allahım,senden başka maksudumuz yoktur,başka maksatlara salıverme...
Allahım,hakkı hak bilenlerden eyle...
Allahım,ilmimizi artır...
Allahım,dostlarını dost,düşmanların düşman bellet bizlere...
Sen hakimsin...
Senden başka sığınağımız yok Rabbimiz...