güzel bir paylaşım aminenur kardeşim ey sevgili kardeşim belki yanılmış olabilir kim kopyalamışsa ayıp etmiş sen kafanı yormu Allaha havale et emeğine sağlık bu işin peşini bırakmazsın biliyorum ama sabırlı ol. ben cok sayfa gezdim ama aynısı bulamadım doğrusu selam ve dua ile kal.:a26:
Allah razı olsun kardeşim
Edeb bir tac imiş nur-u Huda dan
Al ol tacı,emin ol her beladan
:a33:--------------------------------------------------------------------------------
Hakk'a saygısızlık günahı; insanlara kin ve nefret duyma günahı; fikirlere hürmetsizlik etme günahı; toplumun içine ihtilâf ve iftirak tohumları saçma günahı; karanlık görme, karanlık düşünme günahı; kendimizi masum, başkalarını mücrim kabul etme günahı; herkesi cehennemlik ya da yobaz sayma günahı; olumlu her hareketi baltalama günahı; kendi insanî değerlerimizi tahrip etme günahı.. ve daha nice günahlar"
Bence, artık bütün bu günahlardan tevbe etme zamanı gelmiş olmalı..
hangi forum
söyleyebirmisin
Çok güzeldi kalemine,yüreğine sağlık... Şu olayı bende merak ettim, nasıl geçmiş anında başka foruma neticesini bekliyoruz....
ALLAH SENDENDE RAZI OLSUN AMİNENUR EMEK ETMİŞSİN BELLİ HAKLISIN BELKİ O BAŞKASIYLA KARIŞTIRDI BOŞVER BİZ SENİN YAZDIĞINI BİLİYORUZ KAFANA KATMA HAYATTA İNSANIN BAŞINA HERŞEY GELİR.... KENDİNE İYİ BAK GÖRÜŞÜRÜZ..
GÜL BAKAYIMMMMM.....:a14:
:K
hangi
forum
söyleyebirmisin .. biraz acale
evet anlıyorum güzel kardeşim ama... kopyaLANDIGIDA DOGRU DEGİL BENCE CÜNKÜ İSTİYORUM İSMİNİ FORUMUM BENDE BAKAYIM DİYORUM
CEVAP VERMEDEN GİTTİ .. BURASI LUNA PARK MI HERKES KAFASINA GÖREMİ KONUŞACAK...
söylemişse birsöz .. cevaplasın isbatlasın....
kardeşim
baksana 19:45 de eklemiş ben bunu dün sabah bloguma ekledim saat saat 15:00 civarları nevin ve dualar kardeşimim mesajları var.. ya burdan gördü kopyaladı ya blogdan ... yazı kelimesi kelimesine bana aittir .. dün sana okadar dedim yaz şu forumum ismini diye neden yazmadın gittin ...
acele dedim dinlemedin...
insanları şüphede bırakma...dün yazsaydın bunu hiç sorum olmayacaktı..
Emeginize saglik, Allah razi olsun.
selamun aleykum nur ablam
oncelıkle ne guzel bi karalama bu maşALLAH cok begendım..devamı olur umarım..
ben acızane bir fikrimi beyan etmek isityorum..
ey sevgılı kardeşimize sankı biraz haksızlık etmişsin gibi geldı bana..hangi dusunceyle o mesajları yazdıgını anlıyorum ama kardeşimizde yanliş bişey dedmiş..zaman zaman basımıza gelebılıyo bu hemencik alıverıyorlar alsınlarda ne guzel paylaşsinlar yayılsın okunsun anlam cıkarıulsın fayda dokunsun zaten..
kusura bakma abla uzun tuttum samımıyetıne ınanark yorumumu yaptım kabul edersen..
selametle inşa-ALLAH..