hayırlı olsun inşallah çok dua ederim hemde..
öğretmenim ama olmadı.. geçen yıl 19 şubatta adliyenin katiplik sınavında imlalı sordular ve ben 86 yazdım olmadı.
7 martta çok daha sakindim ve 101 yazarak cezaevi katipliği sınavını kazandım..
darısı senin başına kardeşim
sakin ol kimseye bakmadan dikkatini dağıtmadan kendinden emin yaz soracağın bişey olursa bugün burdayım...
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır ...
Adalet bakanlığının bir daha sınavı olacak ona girebilirsin. Daha başvuru zamanları belli değil. Bir siteden takip ediyorum. Ne zaman olacaksa sınavlar.selamun aleyküm Rabbim yardımcınız olsun inşallah..ben de bu sınava girmeyi düşündüm fakat başvuru yapmadım tembellik mi ihmalkarlık mı bilemedim amazor iş noksansız 90 kelime 3 dakikada..sınav şeklini hazmedemedim belki de ondan dolayı girmedim
Rabbim klavyenize kuvvet versin,hayırlı cumalar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Adalet bakanlığının bir daha sınavı olacak ona girebilirsin. Daha başvuru zamanları belli değil. Bir siteden takip ediyorum. Ne zaman olacaksa sınavlar.
Şimdi katip misin ne güzel. Mülakattan geçtin yani. Hep diyorlar ki artık torpilsiz zor diyorlar. Benimde moralim bozuluyor. Sonra diyorum herşey Allahın izni ile olur. Benim için hayırlısı ise olsun diyorum. Mülakatta ne soruyorlar. Ben bazen 110 yazıyorum. Bazende düşüyor. İnşallah 100'den fazla yazarım. Dualarınız için Allah sizden razı olsun.
imlalı çalışmışsındır umarım zaten hep aynı metinler... hatta uzun en uzun metinler çıkıyor umarım nasrettin hoca çıkar şansına...
evet cezaevi katibiyim.. şükürler olsun adliyeden çok daha rahat burası..
geçersin kardeşim sen rahat ol iste ALLAH tan neden olmasın...
mülakatta yapacağın iş yani meslek bilgisi
genel kültür ve güncel konular
bana malezyanın başkentini sordular mesela.. öle yani