Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cumartesi günü katiplik sınavım var! (1 Kullanıcı)

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Sınavda başarılı olmak için bana okur musunuz? :a12:Okursanız beni çok mutlu edersiniz. Şimdiden Allah razı olsun.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun inşallah çok dua ederim hemde..
öğretmenim ama olmadı.. geçen yıl 19 şubatta adliyenin katiplik sınavında imlalı sordular ve ben 86 yazdım olmadı.
7 martta çok daha sakindim ve 101 yazarak cezaevi katipliği sınavını kazandım..
darısı senin başına kardeşim
sakin ol kimseye bakmadan dikkatini dağıtmadan kendinden emin yaz soracağın bişey olursa bugün burdayım...

Nadas06

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr
Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır ...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Rabbim yardımcınız olsun inşallah..ben de bu sınava girmeyi düşündüm fakat başvuru yapmadım tembellik mi ihmalkarlık mı bilemedim ama :) zor iş noksansız 90 kelime 3 dakikada..sınav şeklini hazmedemedim belki de ondan dolayı girmedim :D Rabbim klavyenize kuvvet versin,hayırlı cumalar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
recep kardeşim hiç zor değil emin olun sadece 1 ay on parmak f klavyeyle çalışrısanız kesin yazarsınız banada çok zor gelirdi,... hem çalışıyordum hem çocuk vardı hemde bir ev bana bakıyordu.. hayırlısı inşallah daha sonra veya cezaevi katipliği sınavı olursa kesin girin...

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı olsun inşallah çok dua ederim hemde..
öğretmenim ama olmadı.. geçen yıl 19 şubatta adliyenin katiplik sınavında imlalı sordular ve ben 86 yazdım olmadı.
7 martta çok daha sakindim ve 101 yazarak cezaevi katipliği sınavını kazandım..
darısı senin başına kardeşim
sakin ol kimseye bakmadan dikkatini dağıtmadan kendinden emin yaz soracağın bişey olursa bugün burdayım...

Şimdi katip misin ne güzel. Mülakattan geçtin yani. Hep diyorlar ki artık torpilsiz zor diyorlar. Benimde moralim bozuluyor. Sonra diyorum herşey Allahın izni ile olur. Benim için hayırlısı ise olsun diyorum. Mülakatta ne soruyorlar. Ben bazen 110 yazıyorum. Bazende düşüyor. İnşallah 100'den fazla yazarım. Dualarınız için Allah sizden razı olsun.

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Herkesten Allah razı olsun. Sizide Allah darda koymasın inşallah.

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı
işte ben pek çalışmadım daha doğrusu bulunduğum işi ve çevremi değiştirmek istemedim ondandır belki zaten klavye ile aram çok iyi bakmadan yazıyorum noktalama işaretlerine de dikkat edilirse bu iş olur sanırım da öncelikle benim bu sınava girmeyi kabullenmem lazım sanırım :) hayırlısı Rabbim hayırlısını versin inşallah nasipte varsa o sınava da gireriz..hayırlı cumalar

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm Rabbim yardımcınız olsun inşallah..ben de bu sınava girmeyi düşündüm fakat başvuru yapmadım tembellik mi ihmalkarlık mı bilemedim ama :) zor iş noksansız 90 kelime 3 dakikada..sınav şeklini hazmedemedim belki de ondan dolayı girmedim :D Rabbim klavyenize kuvvet versin,hayırlı cumalar hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
Adalet bakanlığının bir daha sınavı olacak ona girebilirsin. Daha başvuru zamanları belli değil. Bir siteden takip ediyorum. Ne zaman olacaksa sınavlar.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Şimdi katip misin ne güzel. Mülakattan geçtin yani. Hep diyorlar ki artık torpilsiz zor diyorlar. Benimde moralim bozuluyor. Sonra diyorum herşey Allahın izni ile olur. Benim için hayırlısı ise olsun diyorum. Mülakatta ne soruyorlar. Ben bazen 110 yazıyorum. Bazende düşüyor. İnşallah 100'den fazla yazarım. Dualarınız için Allah sizden razı olsun.

imlalı çalışmışsındır umarım zaten hep aynı metinler... hatta uzun en uzun metinler çıkıyor umarım nasrettin hoca çıkar şansına...
evet cezaevi katibiyim.. şükürler olsun adliyeden çok daha rahat burası..
geçersin kardeşim sen rahat ol iste ALLAH tan neden olmasın...
mülakatta yapacağın iş yani meslek bilgisi
genel kültür ve güncel konular
bana malezyanın başkentini sordular mesela.. öle yani

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
imlalı çalışmışsındır umarım zaten hep aynı metinler... hatta uzun en uzun metinler çıkıyor umarım nasrettin hoca çıkar şansına...
evet cezaevi katibiyim.. şükürler olsun adliyeden çok daha rahat burası..
geçersin kardeşim sen rahat ol iste ALLAH tan neden olmasın...
mülakatta yapacağın iş yani meslek bilgisi
genel kültür ve güncel konular
bana malezyanın başkentini sordular mesela.. öle yani

Öğretmen olunca soruları bilmek kaçınılmaz oluyor. İnşallah benimde bildiğim yerden sorarlar.

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
İmlalı sormayacaklar diye biliyorum. İnşallah nasrettin hoca çıkar ama biraz zor. Ben Ankara'dan giriyorum. Siz nerden girdiniz sınava.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ben karsta girdim... evet nasret hoca zor.. bizede imlalı olmayacak dediler ama imlalı sordular geçen yıl yargıtay sınavıyla başladı sonra birçok yerin imlalı oldu

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Allah hakkımda hayırlısını versin. Allah razı olsun.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah ama sakin ol bu akşam son bi kez yaz katipler net sitesinde on parmak çalışma programı varya ondan bide klavye sesi aç arkaya
çok iyi olur

umuteden

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sağol. Çalışmaya korkar oldum. Az yazdığımda moralim bozuluyor. Öğleden sonra biraz kendimi deneyeceğim. İşim olmazsa.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt