YENIDEN DOGUS
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Cuma Gününde Duâ
CÜMLETEN HAYIRLI CUMALAR DUALAR İÇİN SAĞOL...
evindar yazdı:
'Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri çokça kabul eden, çok merhametli olan ancak sensin.' Bakara:128
Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru! Bakara: 201
Ey Rabbimiz bize sabır, cesaret ve sebat ver, kâfirlere karşı bize yardım et! Bakara: 250
Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlamızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et! Bakara 286
AMİN....
ULUTAS yazdı:
s.a. kardeşim allah razı olsun senden cumanız mübarek olsun
gulbanu yazdı:
hayırlı cumalar çok güzel dualardı emeğine sağlık
Sabrinnisa yazdı:
ESSELAMU ALEYKÜM VE RAHMETULLAHİ VE BERAKATÜHÜ KARDEŞLERİM.CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN.ALLAH RAZI OLSUN,PAYLAŞIM GÜZELDİ.EMEĞİNE SAĞLIK.B)
umeyye yazdı:
s.a kardeim hayırlı Cuma lar ALLAH razı olsun emeğine sağlık MEVLA bizlere ve tüm ümmeti Muhammedin duasın makbul eylesin A.E.O
YENIDEN DOGUS yazdı:
derya86 yazdı:
SELAMUN ALEYKUM ALLAH RAZI OLSUN BU GÜZEL DUALARI BİZLERLEDE PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN CUMANIZ MÜBAREK OLSUN ALLAH DUALARIMIZI BU BAYRAM GÜNÜ HÜRMETİNE KABUL EDER İNŞALLAH SELAM VE DUA İLE
abdulkuddus yazdı:
BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN CUNA ĞÜNÜ MUBAREK OLSUN BU VESİLE İLE İNŞAALLAH BİZLERE ACIR VE BİZLERİ AF EDER.
evindar yazdı:
'Ey Rabbimiz! Bizi sana boyun eğenlerden kıl, neslimizden de sana itaat eden bir ümmet çıkar, bize ibadet usullerimizi göster, tevbemizi kabul et; zira, tevbeleri çokça kabul eden, çok merhametli olan ancak sensin.' Bakara:128
Ey Rabbimiz bize dünya ve ahirette iyilik ver, bizi Cehennem azabından koru! Bakara: 201
Ey Rabbimiz bize sabır, cesaret ve sebat ver, kâfirlere karşı bize yardım et! Bakara: 250
Ey Rabbimiz, unutur veya hataya düşersek bizi sorumlu tutma, bizden öncekilere yüklediğin gibi bize de ağır bir yük yükleme! Ey Rabbimiz, bize gücümüzün yetmediği işleri de yükleme, bizi affet, bizi bağışla, bize acı, sen bizim Mevlamızsın. Kâfirlere karşı bize yardım et! Bakara 286
AMİN....
RECEB-I KAMER yazdı:
evindar yazdı:
AMİN....
[big]AMİN AMİN AMİN..[/big]
ÇOK GÜZEL DUALAR ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN..
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM.RABBİM, GEÇMİŞTE VE GELECEKTE BİLDİĞİMİZ VE BİLMEDİĞİMİZ TÜM SIKINTILARDAN BİZİ UZAK TUTSUN.RABBİM KALDIRAMAYACAĞIMIZ YÜKÜ BİZE YÜKLEMESİN.AMİN AMİN.
KERAY yazdı:
BEN ARAPÇA BİLMİYORUM KEŞKE BU DUALARIN TÜRKÇE OKUNUŞUNU VERSEYDİNİZ
aysel-ay yazdı:
Yakınlık ne zamanla ne mekenla sınırlıdır.Eller Allah'a açıldığında akla ilk gelen sevilenlerdir.Aklımda yürüğimde ve duamdasınız.Cumanız mübarek olsun..