Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (8 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun guzel kizim, Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah,Amin.

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Selamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Amin. Allah razı olsun kardeşim.

dua6rz7st8.jpg

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Hatırlattığınız için Allah c.c. razı olsun...

Selam ve dua ile...

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım allah razı olsun ne güzel bir dua paylaşmışsın çok sağol canım ablacım inşallah tüm dualarımız kabul olur rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah allah a emanet olun

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
meleğim ALLAH sendende razı olsun.inşallah meleğim tüm duaların kabul olur.ALLAHA emanet ol.inşallah şurda aynı anda bulunuruz bende sana yazabilirimcanımcım.

Elif_49

Kayıtlı Kullanıcı
bir şey sorucam..

maşrıkla mağrib arası ne demek?

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm canım Allah razı olsun emeğine gönlüne sağlık Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm canım Allah razı olsun emeğine gönlüne sağlık Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun selam ve dua ile Allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE

aleyküm selam canım ablam.amin ablam inşallah .ablam inşallah herşey o güzel kalbinden geçirdiğin gibi olsun.Nasılsın iyimisin ablam.ALLAHA emanet ol

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Sağolasın kardeşim okudum.
İnşallah hepimizin duası kabul olurrrrr:a35:​

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım napıyorsun nasılsın ya kaç gündür bekliyorum msn ni hiç açmıyorsun çok yoğunsun sanırım inşallah birgün aynı anda denk gelirizde konuşuruz canım ablacim ii akşamlar öpt

Derya Ün

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun elinize sağlık allah cümlemizin dualarını hayırlısıyla kabul etsin.kimseyi darda sıkıntıda bırakmasın.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım napıyorsun nasılsın ya kaç gündür bekliyorum msn ni hiç açmıyorsun çok yoğunsun sanırım inşallah birgün aynı anda denk gelirizde konuşuruz canım ablacim ii akşamlar öpt

aleyküm selam meleğim.canım ben sana burda hiç denk gelemedim msnde giremiyorum sorma.çok rahatsızlandım böbrek ağrısı çektim doktora felan gittim birde kurslar vardı hafta sonu.sorma çok zor bir hafta oldu.seni çok seviyorum meleğim.ALLAHA emanet ol.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt