Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram .Amin.

selamunaleykum serap ablam teşekkür ederiz paylaşımın ve duan için.
nasılsın ablacım iyimisin. işleriniz nasıl. sorunlarınız hal yoluna ulaşmıştır inşAllah tarla satılacaktı galiba. oldu mu?
ben sizleri Çok özledim sanki hep hergün görüşüyormuşuz da uzun süre ayrı kalmışız gibi yüreğimi yakıyorsunuz.
selametle kal ablacım. dualarını eksik etme nolur. hayır dile...:H

ablacım hala bir değişiklik yok malesef.çok canım sıkılıyor tarla satılmadı hala beklliyoruz.annemler ev olmadan olmaz diyor.ALLAHA sığınıp bekliyorum ablam.inan bende çok özlüyorum sizleri evet ablam sanki hergün görüyormuş gibi değilmi? ama fazla giremiyorum artık.başım ağrıyor kaldıramıyorum sonra.sıkıntılardan sanırım.sen neyaptın sözlün nasıl.aranız nasıl canım.ALLAHA emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm abla nasıl oldu annen gelişme varmı sözlünle evlilik işleriniz inşallah yoluna girmiştir selametle kal

ablam annem daha iyi ama hala risk devam ediyor.benim hayatım aynı ablacım.tarla satılmadı ev alınmadı nişan yapılmadı.çok sıkılıyorum ama ALLAHA sığındım hep dua ediyorum canım.sen nasılsın moralin nasıl ablam.ALLAHA emanet ol

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
ablacım hala bir değişiklik yok malesef.çok canım sıkılıyor tarla satılmadı hala beklliyoruz.annemler ev olmadan olmaz diyor.ALLAHA sığınıp bekliyorum ablam.inan bende çok özlüyorum sizleri evet ablam sanki hergün görüyormuş gibi değilmi? ama fazla giremiyorum artık.başım ağrıyor kaldıramıyorum sonra.sıkıntılardan sanırım.sen neyaptın sözlün nasıl.aranız nasıl canım.ALLAHA emanet ol
inşAllah tez zamanda satılır tarlanız.
hayırlısı ile mürüvvetini de görürüz ablacım.
sıkma tatlı canını. hayır versin Rabbimiz cc inşAllah.
şimdi cıkmam lazım ablacım yemek hazırlıyoruz annemle.
sozlum de iyi. çalışıyor, iş güç aynı devam yani. selametle ablam :H

TEMELZORLU

Kayıtlı Kullanıcı
*****cuma duası*****

*****cuma duası*****

[color="red......bismillahirrahmanirrahim.........[/color][/B]

[b][color="blue"]lailahe illallah cumanın sebebiyle,muhammedürresulullah gerek yüzün gölgesiyle,dünya ve ahiret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedüdüm ente maksudum.kulhuvallahü ehad binbir isminden medet, yetiş muhammed
kulhuvallahü ehad binbir kere ya samed.cennet kapılarını aç,benim günahımdan geç.benim günahım var ise,senin gibi hakk'ım var.muhammed aleyhisselam gibi dostum var.ilahi kabre vardığım gece lütfeyle yalnız kaldığım gece,bilmediğimi bildir,kabrimi nur ile doldur,kevser şarabına kandır,ulu cemalini göster.estağfirullah istiğfarın ben zayıf günahkarım.ya celil ya cabbar sen bağışla günahım.ya sattar,ilahi cennet cemalini göster bana,gece gündüz yalvarırım sana,dünya ve ahiret muradımı ver bana.rabbim allah,fikrim zikrullah,kalbimde resulullah.evvelim allah,ahirim allah.lailahe illallah muhammedürresulullah.cuma günümüz var,islam dinimiz var.muhammed gibi şahımız var.allah dedim dostum,99 ismine mühür vurdum üstüne.estağfirullah ve etübü ileyk.sırrım sübhanım allah,derdim dermanım allah.gafil kuluna gam düşmüş yetiş imdadımıza ya muhammed.kulhuvallahü ehad binbir kere ya samed.keremler kani muhammed.umarız senden şefaat.lailahe illalahtır sözüm,ihlas-ı şerifte yüzüm,ayetel kürsi hakkı için sen kabul eyle sözüm.bugün cuma günüdür,dinim islam dinidir.dinim islam dini olduğuna,yedi binin hıfzına mühürledim üstüne.lailahe illallah üç muradım var: Allah biri,cennet biri,ırmak biri.didarını aç cemalini göster. Ya resulullah, ya rabbena her halim malumdur sana.gece gündüz yalvarırım ben sana,daima muhtacım cemalini göster bana.cennetine davet et.allahım kanaat,kabrimizde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesimizde selametler ihsan eyle,kabir sualimizi ve dualarımızı asan eyle,cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.lailahe illallah selalar duası için,muhammedürresullullah arş-ı ala gölgesi için,hastalara şifa,cümleyi hasretlerine kavuştur,muratlarına erdir selalar duası için. Bir allah ismin, ya resullullah, ya celil etme sefil.gönder delil.ilahi ya rabbi,hacetimizi rahmet deryasına ulaştır,duaya açılan elleri icabete eriştir.allahım senden başka kimsemiz yoktur.lailahe illalah arş-ı alaya,muhammedürresulullah şükür mevlaya.gani ya allah dualarımızın kabul olmasını isterim.ya rabbi ya rabbena herhalim malumdur sana.inayet eyle yüzbin kere hamd ederim sana.cenneti ala da cemalini göster bize.lailahe illalah günahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.ilahi ya rabbim son nefesimde kendime hakim olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim,erde geçte,dağda,taşta sen yetiştir.ya muhammed selatü selaya yolladım mevla ya. Sen benim muradımı ver allahım gelecek cumaya.lailahe illallah kalbimizi karartma ,lailahe illallah rızkımızı azaltma,lailahe illallah kabrimizi daraltma,senden başka kapı aratma,lailahe illallah imanla sabır,muhammedürresulullah azapsız kabir.allahım bizi af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrimizi nur eyle.kabre girdiğim zaman sual meleklerini asan eyle.evvelim allah,ahirim allah,kalbimde beytullah.lailahe illallah muhammedürresulullah.eşhedüenla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve resulühü diyerek çene kapamak nasip eyle ya rabbi.allahım şeytanın şerrinden,düşmanın mekrinden,bilhassa nefsimizin şerrinden,kabirdeki yılanlardan,çiyanlardan,ölümün dehşetinden,kabrin vahşetinden,sıratın zulmetinden muhafaza eyle.ölümün hayırlısını,üç ayların birisini,yasin in yarısını okurken ölmek nasip eyle ya rabbim......el fatiha....meassalevat....[/color]

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...Hayırlı Cumalar...

Ey, varlığı canlarımızın cânı, nûru gözlerimizin ziyası Yüce Varlık!
Kalb katılığından,
gafletten,
başkalarına bâr olmaktan,
aşağılıktan,
aşağılanmaktan,
miskinlikten;
cehaletten ve faydasız bilgiden;
ürpermeyen gönülden,
doyma bilmeyen nefisten,
kabul edilmeyen duadan;
nimetlerinin zeval bulmasından,
lütuflarının değişip başkalaşmasından;
ansızın bastıran azabından,
gelip çatan gazabından...
Sana sığınıyoruz!

AMİNNN...

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

Kalb katılığından,
gafletten,
aşağılıktan,
aşağılanmaktan,
miskinlikten;
ürpermeyen gönülden,
doyma bilmeyen nefisten,
kabul edilmeyen duadan;
Sana sığınıyoruz!

AMİNNN...

AMİN MAVCİ ABİMİZ
HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALAR OLSUN İNŞALLAH
Dualar ne güzel
Alemlerin Rabbi karşısında inşallah bu dualarımız makbul ve kabul olmuştur.

Rabbime emanet olun

elisa__

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm Herkesin cuması mübarek olsun şükür olsun Rabbime bir suma daha gördük...

mavci

Yönetici

Kalb katılığından,
gafletten,
aşağılıktan,
aşağılanmaktan,
miskinlikten;
ürpermeyen gönülden,
doyma bilmeyen nefisten,
kabul edilmeyen duadan;
Sana sığınıyoruz!

AMİNNN...

AMİN MAVCİ ABİMİZ
HAYIRLI VE BEREKETLİ CUMALAR OLSUN İNŞALLAH
Dualar ne güzel
Alemlerin Rabbi karşısında inşallah bu dualarımız makbul ve kabul olmuştur.

Rabbime emanet olun

Tüm Herkesin cuması mübarek olsun şükür olsun Rabbime bir Cuma daha gördük...

Allah CC. razı olsun değerli kardeşim...
Allah CC. dularımızı makbul, sonumuzu hayreylesin...
Hakkımızda hayırlı ve güzel olanı nasip etsin her daim inşallah...
AMİNNN...
Allaha emanet olun...

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu.

-Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun.

-Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi

-Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum.

-Ne bileyim olmuyor işte, dedi.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum.

Gayri ihtiyari gülmeye başladım.

-Herhalde şaka yapıyorsun, dedim. Bunun için cami terk edilir mi?

-Ciddi söylüyorum, dedi. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin.

Gerçekten öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.

-Peki, dedim.Hayatında hiç camiye gitmedin mi?

-Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi. Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum.

Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti. Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.

Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. Hemen gittim. Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı.

Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:

-Hani, dedim. Camiye gelmeyecektin?

Hiç sesini çıkarmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu.

Hayatın İçinden

ECEL GELİNCE HİÇBİRŞEY DURDURAMAZ O AN GELİR VE CAN ALINIR.
RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLESİN DOSTLAR.. HER CUMA MUSLUMANIN BAYRAMIDIR HAYIRLI BAYRAMLAR

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN…

mavci

Yönetici

Yolda karşılaştığımızda ezan okunuyordu.

-Gel seni camiye götüreyim, dedim. Bugün Cuma biliyorsun.

-Sen de benim camiye gitmediğimi biliyorsun, dedi

-Biliyorum ama, sebebini gerçekten merak ediyorum.

-Ne bileyim olmuyor işte, dedi.Hem pantolonumun ütüsü bozulup, dizleri çıkar diye endişe ediyorum.

Gayri ihtiyari gülmeye başladım.

-Herhalde şaka yapıyorsun, dedim. Bunun için cami terk edilir mi?

-Ciddi söylüyorum, dedi. Giyimime ve özellikle yeşile düşkün olduğumu bilirsin.

Gerçekten öyleydi. Giydiği birbirinden güzel elbiseleri mutlaka yeşilin bir başka tonundan seçer ve her zaman ütülü tutardı.

-Peki, dedim.Hayatında hiç camiye gitmedin mi?

-Çocukken dedemle birkaç kere gitmiştim, dedi. Hem o yaşlarda dizlerim aşınacak diye herhalde endişe etmiyordum. Fakat artık camiye gidebileceğimi zannetmiyorum.

Söyledikleri beni son derece şaşırtmış ve bu konuyu açtığıma pişman etmişti. Daha sonra el sıkışıp ayrıldık.

Onunla konuşmamızdan 2 ay sonra, kendisinin camide olduğunu söylediler. Hemen gittim. Bahçedeki namaz saflarının en önünde duruyordu ve üzerinde yine yeşiller vardı.

Yavaşça yanına yaklaştım ve kısık bir sesle:

-Hani, dedim. Camiye gelmeyecektin?

Hiç sesini çıkarmadı. Çünkü musalla taşının üzerinde, yeşil örtülü bir tabut içinde yatıyordu.

Hayatın İçinden

ECEL GELİNCE HİÇBİRŞEY DURDURAMAZ O AN GELİR VE CAN ALINIR.
RABBİM HAYIRLI ÖLÜMLER NASİP EYLESİN DOSTLAR.. HER CUMA MUSLUMANIN BAYRAMIDIR HAYIRLI BAYRAMLAR

CUMANIZ MÜBAREK OLSUN…

Allah CC. razı olsun Elmas Kardeşim...
Cumamız mübarek olsun inşallah...

mir_erhan

Moderator
selamün aleyküm Elmas kardeşim ellerine sağlık
çok güzeldi çok tuhaf oldum.
Allah celle celalüh senden razı olsun kardeşim.

cuman mübarek olsun.selam ve dua ile

muratergul

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Amin

Cumanız mübarek olsun ellerinize sağlık

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

selamün aleyküm Elmas kardeşim ellerine sağlık
çok güzeldi çok tuhaf oldum.
Allah celle celalüh senden razı olsun kardeşim.

cuman mübarek olsun.selam ve dua ile

Amin Amin Amin

Cumanız mübarek olsun ellerinize sağlık

AMİNNN...
Allaha emanet olun...

mavci

Yönetici

Hz.Mevlana´nın Dilinden Bir Dua

dua2ml6.jpg

Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme. Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle.

Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme. Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir.

Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma. Bize azâb etme.

Yâ Rabbî! Biz nefis ile şeytana köpek gibi tâbi olduksa da sen, azab arslanını bize saldırtma.

Ey Hayy, ebedî diri olan Rabbim! Taleb ve duâ üzerine nasıl olur da kerem etmezsin. Sen kerem sâhibisin.Ey mahlûkâtın, yaratıkların canlıların ihtiyâcını gideren Rabbim! Sen varken hiç bir kimseyi hatırlamak ve ondan bir şey ummak lâyık değildir.

Yâ Rabbî! Rûhumda bir ilim katresi var. İlâhî onu hevâ rüzgarıyla ten toprağından muhâfaza eyle.
Ey ihsânı çok olan Rabbim! Cefâ içinde geçip giden ömre merhamet et.

Ey affetmeyi seven Rabbim! Bizi affeyle. İsyân derdimize çâre eyle.
Ey yardım isteyenlerin yardımcısı! Bizi hidâyete çıkar.

Yâ Rabbî! Duâ ve yakarışlarımızda sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatâlarda bulunmuş isek, o kelimeleri sen ıslâh et ve duâmızı kabul buyur. Çünkü sözlerin hâkimi ve sultanı ancak sensin.

Ey âlemin yaratıcısı! Kasvetli, kararmış, katılaşmış âdetâ taş gibi olmuş olan kalbimizi mum gibi yumuşat, feryâdımızı, âh u vâhımızı, hoş eyle ki rahmetini celbetsin, çeksin.Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis bıçağı kemiğe dayandı (zulmü canımıza yetti).

Yâ Rabbî! Sana ne arz edeyim. Çünkü sen gizli ve açık her şeyi bilirsin."

Hz. Mevlâna son demlerinde iken, dostu Siraceddin Tatari´yi yanına çagırarak, kendisine su duayı ögretmis ve sıkıntılı zamanlarında okumasını tavsiye etmistir:

"Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver.
"Ey Merhamet edenlerin merhametlisi!Merhametinle bu duamı kabul et.

Hz. Mevlana´nın Sabah Namazından Sonra Okudukları Dua

Allah´ım kalbimi nurlandır, kulağımı nurlandır, gözümü nurlandır, saçımı nurlandır, derimi nurlandır,
etimi nurlandır, kanımı nurlandır, önümü nurlandır, ardımı nurlandır, altımı nurlandır, üstümü nurlandır, sağımi nurlandır, solumu nurlandır, Allahım! nurumu artır, bana nur ver.
Ey nurun nuru ey merhametlilerin merhametlisi Allahım merhametinle beni nur et.

(Bu dua, ismi güzel, cismi güzel, teni güzel, canı güzel, ruhu güzel, huyu güzel
Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem)´in dilindendir.)

elisa__

Kayıtlı Kullanıcı
amin Allah razı olsun kardeşlerim böyle duaları bizimle paylaştıgınız için

mavci

Yönetici

amin Allah razı olsun kardeşlerim böyle duaları bizimle paylaştıgınız için

AMİNNN...
Allaha emanet olun...

berat05

Yönetici
Ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan..

Ey hayat sahibi Hayy..
Ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan Kadîm..
Ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan Bâkî!
İhtiyaçlarımızı gider... Bize lütfunla muamelede bulun.. başımızdaki bütün belaları def eyle... bizim yanımızda ol, aleyhimizde olma... bizi dînî ve dünyevî musibetlerden koru..
Dünyayı en büyük derdimiz, tasamız ve kendisi için en fazla gayreti sarf ettiğimiz bir meta kılma...

amin amin amin

Mavci Abimiz
her ne kadar burda olmasanızda
HAYIRLI CUMALAR diliyorum size
ve tüm Ummeti Muhammede
bir kez daha yüreğinize sağlık diyorum
Rabbim bu günler yüzü gözü hürmetine dualarımızı kabul eylesin inşallah

CUMA mız mübarek olsun
Allah'a c.c. emanet olunuz
selametle

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Hz.Mevlana´nın Dilinden Bir Dua

dua2ml6.jpg

Yâ Rabbî! Bizim hâlimize bakarak muâmele etme. Kendi ikrâm ve ihsânına göre bize muâmele eyle.

Yâ Rabbî! Kerem ve lütfunla hidâyet ettiğin kalbi tekrar dalâlete, sapıklığa meylettirme. Belâları bizden sarf eyle, çevir ve değiştir.

Ey affı çok olan, günahları örten Rabbim! O günahlar dolayısı ile bizden intikam alma. Bize azâb etme.

Yâ Rabbî! Biz nefis ile şeytana köpek gibi tâbi olduksa da sen, azab arslanını bize saldırtma.

Ey Hayy, ebedî diri olan Rabbim! Taleb ve duâ üzerine nasıl olur da kerem etmezsin. Sen kerem sâhibisin.Ey mahlûkâtın, yaratıkların canlıların ihtiyâcını gideren Rabbim! Sen varken hiç bir kimseyi hatırlamak ve ondan bir şey ummak lâyık değildir.

Yâ Rabbî! Rûhumda bir ilim katresi var. İlâhî onu hevâ rüzgarıyla ten toprağından muhâfaza eyle.
Ey ihsânı çok olan Rabbim! Cefâ içinde geçip giden ömre merhamet et.

Ey affetmeyi seven Rabbim! Bizi affeyle. İsyân derdimize çâre eyle.
Ey yardım isteyenlerin yardımcısı! Bizi hidâyete çıkar.

Yâ Rabbî! Duâ ve yakarışlarımızda sana lâyık olmayan sözleri bilmeyerek söyleyip hatâlarda bulunmuş isek, o kelimeleri sen ıslâh et ve duâmızı kabul buyur. Çünkü sözlerin hâkimi ve sultanı ancak sensin.

Ey âlemin yaratıcısı! Kasvetli, kararmış, katılaşmış âdetâ taş gibi olmuş olan kalbimizi mum gibi yumuşat, feryâdımızı, âh u vâhımızı, hoş eyle ki rahmetini celbetsin, çeksin.Bizi köle gibi kullanan bu serkeş nefisten bizi satın al. O nefis bıçağı kemiğe dayandı (zulmü canımıza yetti).

Yâ Rabbî! Sana ne arz edeyim. Çünkü sen gizli ve açık her şeyi bilirsin."

Hz. Mevlâna son demlerinde iken, dostu Siraceddin Tatari´yi yanına çagırarak, kendisine su duayı ögretmis ve sıkıntılı zamanlarında okumasını tavsiye etmistir:

"Ya Rabbi! Bana ne senin zikrini unutturacak, sana şevkimi söndürecek, seni tesbih ederken duyduğum lezzeti kesecek bir hastalık; ne de beni azdıracak, şer ve kötülüğümü artıracak bir sıhhat ver.
"Ey Merhamet edenlerin merhametlisi!Merhametinle bu duamı kabul et.

Hz. Mevlana´nın Sabah Namazından Sonra Okudukları Dua

Allah´ım kalbimi nurlandır, kulağımı nurlandır, gözümü nurlandır, saçımı nurlandır, derimi nurlandır,
etimi nurlandır, kanımı nurlandır, önümü nurlandır, ardımı nurlandır, altımı nurlandır, üstümü nurlandır, sağımi nurlandır, solumu nurlandır, Allahım! nurumu artır, bana nur ver.
Ey nurun nuru ey merhametlilerin merhametlisi Allahım merhametinle beni nur et.

(Bu dua, ismi güzel, cismi güzel, teni güzel, canı güzel, ruhu güzel, huyu güzel
Efendimiz (Sallallahu Aleyhi Vesellem)´in dilindendir.)

AMİN AMİN AMİN
Allah razı olsun kardeşim Allah bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.

Allah'ım!... ben şu anda bu mesajı okuyan kardeşimi(kulunu) Çok seviyorum..'Sen'de sev! razı olana kadar onu yaşat..Eyy Rabbim! Onun hakkında hayır olanı gönlünde razı eyle, gönlünde olanıda hakkında hayırlı eyle'...Rabbim!.. Onu her türlü kötülüklerden, musibetten koru.'tek bir saniye bile üzülmesine izin verme... Ona çekemeyeceğidert verme... Onu doğru yoldan hiç ama hiç ayırma!.. Onu Efendimiz(SAV) komşu eyle! AMİN HAYIRLI CUMALAR...:)

atris

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan..
Ey hayat sahibi Hayy..
Ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan Kadîm..
Ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan Bâkî!
İhtiyaçlarımızı gider... Bize lütfunla muamelede bulun.. başımızdaki bütün belaları def eyle... bizim yanımızda ol, aleyhimizde olma... bizi dînî ve dünyevî musibetlerden koru..
Dünyayı en büyük derdimiz, tasamız ve kendisi için en fazla gayreti sarf ettiğimiz bir meta kılma...
AMİNNN...

aminnnnnnnn aminnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnn

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşlerim
Hepimizin cuma günü mübarek olsun
rabbim açılan ellerimizi boş çevirmesin ,bizi bütün kötülük ve zarar verecek en ufacık şeylerden bile korusun bereket kapılarımızı açsın inşallah
Hayırlı cumalar kardeşlerim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt