Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
abla bendeki dua bu bir kenara yaz lazım olur..bu benim 6. cumam 1 cumam daha kaldı okunacak inşallah biter...

Bismillâhirrahmânirrahîm
Allâhumme innî es’eluke bienne lekel hamdu lâ ilâhe illâ entel mennânu yâ hannân * yâ mennân * yâ bedîus semâvâti vel ardi yâ zel celâli vel ikrâm * yâ hayyu yâ kayyûmu, lâ ilâhe illâ ente subhâneke innî kuntu minez zâlimin * allâhumme innî es’eluke biennî eşhedu enneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel ehadus samedullezî lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehû kufuven ehad * elif lâm mîm * allâhu lâ ilâhe illâ huvel hayyul kayyûm * ve ilâhukum ilâhun vâhidun lâ ilâhe illâ huver rahmânur rahîm * yâ zel celâli vel ikrâm * yâ erhamer râhimîne, allâhumme innî es’eluke bienneke entallâhu lâ ilâhe illâ entel vahidul ehadul ferdus samedullezi lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehû kufuven ehad, lâ ilâhe illâhu * vahdehû lâ şerîke lehû * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * lâ ilâhe illallâhu ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm * es’eluke bismikel eazzul ecellul ekrem * rabbî rabbî rabbî yâ rabbî yâ rabbi yâ rabbî lâ ilâhe illallâhu vahdehû lâ şerîke leh * lehul mulku ve lehul hamdu ve huve alâ kulli şey’in kadîr * el hamdu lillâhi ve subhânallâhi vel hamdu lillâhi ve lâ ilâhe illallâhu vallâhu ekber ve lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm.

canım bu duada var bende biliyormusun.her cuma okuyun diyor ve tüm müslüman alemlerinde cumaya giden insan sayısı kadar sevap yazılır diyordu:)sağolasın canım ama kalp kalbe karşı bende hep okurum o duayı.ALLAHA emanet ol canım

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamualeykum...

Esselamualeykum...

Allah'ım!
Kalblerimizi muhabbet, mehafet, Sana ve yüce katındaki güzelliklere karşı şevk u iştiyak hisleriyle doldur..
Bizi Habîbin Hazreti Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhi ve sellem) ve Ulu Zatına yakınlıkla payelendirdiğin kurbet kahramanlarının maiyyetiyle şereflendir...
Fazlından ve rahmetinden dileniyoruz;
Seçkin ve hayırlı kullarınla beraber, Firdevs cennetlerini, bizim de menzilimiz ve ikâmetgâhımız eyle!
AMİNNN...

mir_erhan

Moderator
amin..amin..amin...

Allah celle celalüh razı olsun sizlerden
cumanız mübarek olsun....

NDYZLF

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Hayırlı Cumalar,
Allah dualarımızı kabul etsin. Amin...

berat05

Yönetici
ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

ALLAH'ım!
Kalblerimizi muhabbet, mehafet, Sana ve yüce katındaki güzelliklere karşı şevk u iştiyak hisleriyle doldur..
Bizi Habîbin Hazreti Muhammed Mustafa (sallallahu aleyhi ve sellem) ve Ulu Zatına yakınlıkla payelendirdiğin kurbet kahramanlarının maiyyetiyle şereflendir...
Seçkin ve hayırlı kullarınla beraber, Firdevs cennetlerini, bizim de menzilimiz ve ikâmetgâhımız eyle!
AMİNNN...

Hayırlı ve bereketli CUMAlar MAVCİ Abimiz
TÜM KARDEŞLERİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım!
AMİNNN...

Allah celle celalüh razı olsun.
Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar dilerim.

Allah a emanet olun ,mavci abimiz.

mavci

Yönetici
Esselamualeykum...

Esselamualeykum...

amin..amin..amin...

Allah celle celalüh razı olsun sizlerden
cumanız mübarek olsun....

Selamün Aleyküm
Hayırlı Cumalar,
Allah dualarımızı kabul etsin. Amin...

ALLAH'ım!
AMİNNN...

Hayırlı ve bereketli CUMAlar MAVCİ Abimiz
TÜM KARDEŞLERİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN

Aminnn...
Allah CC. razı olsun cümlemizden...
Hayırlı Cumalar...

Emine Emel

Kayıtlı Kullanıcı
Cuma Duası
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim ALLAH, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim ALLAH, ahirim ALLAH, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. ALLAH dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım ALLAH, derdim dermanım ALLAH, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya ALLAH, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et ALLAHım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif ALLAH, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

ALLAHım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

ALLAHım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim ALLAH, ahirim ALLAH, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

ALLAHım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle ALLAHım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

mavci

Yönetici
Esselamualeykum...

Esselamualeykum...

Cuma Duası
Lailahe illallah Cuma’nın sebebiyle, Muhammedün Resullullah gerek yüzün gölgesiyle dünya ve ahiret muradımı ver.

Melekler duasıyla, Ya vedüdüm, entel maksudum, Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, cennet kapılarını aç, benim günahımdan geç.

Benim günahım varsada senin gibi halikim var. Muhammed Aleyhisselam dostum var.

İlahi kabre vardığım gece lütfeyle, yalnız kaldığım gece bilmediğimi bildir. Kabrimi nur ile doldur. Kevser şarabına daldır, ulu cemalini göster.

Gece gündüz yalvarırım sana dünya ve ahiret muradımı ver bana.

Rabbim ALLAH, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim ALLAH, ahirim ALLAH, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi şahımız var. ALLAH dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Sırrım sübhanım ALLAH, derdim dermanım ALLAH, gafil kuluna gam düşmüş, yetiş imdadımıza ya Muhammed.

Kulhüvellahü ehad, bin bir kere ya samed, ya ALLAH, ya Muhammed umarız senden şefaat.

Lailahe illallahtır özüm, Muhammed Mustafadır sözüm, ihlas-ı şerif ile yıkadım yüzüm. Ayetele kürsü için sen kabul eyle sözüm.

Bugün Cuma günüdür. Dinim İslam dinidir. Dinimin İslam dini olduğuna, yetmiş binin nısfına, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradım var, biri cennet, bir ırmak diyarını görmek. Aç cemalini göster diyarını.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvarırım sana. Her zaman sana muhtacım, cemalini göster bana.

Cennetine davet et ALLAHım kabrimizde rahatlık, sıratta selamet, tatlı canımız sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.

Kabir suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.

Lailahe illallah selalar duası için, Muhammedün Resullullah arşı ala gölgesi için hastalara şifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim.

Elif ALLAH, Nur Muhammed tez selamet.

Ya Celil, etme zelil, gönder delil. İlahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasını ulaştır, duaya açılan elleri icabete eriştir.

ALLAHım senden başka kimsemiz yoktur. Lailahe illallah arşı alaya Muhammedün Resullullah şükür Mevlaya.

Yarabbi yarabbena her halim malumdur sana, cenneti alada cemalini göster bana.

Lailahe illallah günahlarımız af eyle, Muhammedün Resullullah makamımı nur eyle.

İlahi Yarabbi son nefesimde kendime malik olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim.

Selatü selaya yolladım Mevlaya, sen cümlemizin muradını ver gelecek Cuma’ya.

Lailahe illallah ve cellehü edası ile, Rabbim muradımızı ver melekler duası ile.

Lailahe illallah kalbimizi karartma, rızkımızı azaltma, kabrimizi, daraltma, senden başka kapı aratma, muhannete muhtaç etme.

Lailahe illallah imanla sabır, Muhammedün Resullullah azapsız kabir.

ALLAHım beni af eyle, her derdimi def eyle, rızkımızı bol eyle, kabrimizi nur eyle, sual meleklerinin cevabını muktedir eyle.

Evvelim ALLAH, ahirim ALLAH, kalbimde beytullah Lailahe illallah Muhammedün Resullullah. “Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abduhû ve rasûlühü” diyerek çene kapatmak nasip eyle Yarabbi.

ALLAHım şeytanın şerrinden, kabirdeki yılanlardan, çıyanlardan, ölümün dehşetinden, kabirin azabından, sıratın zulmetinden muhafaza eyle ALLAHım.

Ölümün hayırlısını, üç ayların birisini, Yasinin yarısını okurken ölmeyi nasip eyle Yarabbi.

Amin.

Allah celle celalüh razı olsun.
Tüm kardeşlerime hayırlı cumalar dilerim.

Allah a emanet olun ,mavci abimiz.

Aminnn...
Emine Emel ve Hasıl ı Kelam Kardeşlerim...
Hayırlı Cumalar...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı cumalar olsun bütün ümmeti muhammede(sav)

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı cumalar gününüz hayırlarla geçer inşallah..

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
amin amin amin tüm dualar için...
Allah razı olsun.selametle kalın.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]
[sıze="4"]allah'ım!
Kalblerimizi muhabbet, mehafet, sana ve yüce katındaki güzelliklere karşı şevk u iştiyak hisleriyle doldur..
Bizi habîbin hazreti muhammed mustafa (sallallahu aleyhi ve sellem) ve ulu zatına yakınlıkla payelendirdiğin kurbet kahramanlarının maiyyetiyle şereflendir...
seçkin ve hayırlı kullarınla beraber, firdevs cennetlerini, bizim de menzilimiz ve ikâmetgâhımız eyle!
Aminnn...
[/sıze]
[/ı]

selamunaleykum mavci
amin amin main
yüreğine sağlık
allaha emanet ol
mutlu kal
hayırlı cumalar

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram
amin amin amin..rabbim dualarımızı kabul etsin Günahlarımızı affetsin.Hayırlı cumalar

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...

Ve Aleykumselam...

Hayırlı cumalar gününüz hayırlarla geçer inşallah..

Selamun aleyküm ve rahmetullahi ve berekatühü"
amin amin amin tüm dualar için...
Allah razı olsun.selametle kalın.

selamunaleykum mavci
amin amin main
yüreğine sağlık
allaha emanet ol
mutlu kal
hayırlı cumalar

Aminnn...
Hayırlı Cumalar...

evrem1

Kayıtlı Kullanıcı
[ı]
[sıze="4"]allah'ım!
Kalblerimizi muhabbet, mehafet, sana ve yüce katındaki güzelliklere karşı şevk u iştiyak hisleriyle doldur..
Bizi habîbin hazreti muhammed mustafa (sallallahu aleyhi ve sellem) ve ulu zatına yakınlıkla payelendirdiğin kurbet kahramanlarının maiyyetiyle şereflendir...
seçkin ve hayırlı kullarınla beraber, firdevs cennetlerini, bizim de menzilimiz ve ikâmetgâhımız eyle!
Aminnn...
[/sıze]
[/ı]

amin amin amin..allah razı olsun.bu cuma, her cumave hergün yeni yeni hayırlara vesile olsun..amin dualarımız kabul olsun inşallah...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt