Rabbim razı olsun kardeşim...
selamün aleyküm kardeşim.ALLAH sizdende razı olsun.ALLAHA emanet olun.
Rabbim razı olsun kardeşim...
La ilahe illa ente ya hannanü ya mennanü ya bedias semavati vel erdı ya zel celali vel ikram .Amin.
Sağol kardeşim, güzel bir paylaşımdı.
Selam ve dua ile.
Sen en güzel ve makbul şekilde dualarımızı kabul buyur Rabbim.Sen ne dilersen o olur.Hamd yalnız ancak sanadır.[/QU
selamüm aleyküm zamannamaz kardeşim.inşallah RABBİM dualarımızı duyar ve kapısından boş çevirmez.amin .ALLAHA emanet olun.
aleyküm selam canım zencefilcim.sağol birtanem güzel kalpli sensin ve burdaki pek çok kardeşim.ben sizinle burda mutluluğu yakaladım hep ne güzel insanlar RABBİME şükürler olsundedim.iyiki hayatımda varsınız .ALLAH sizlerdende binlerce kez razı olsun zencefilcim Hep mutluluk yanında olsun.ALLAHA emanet ol canım
AMİNNN.sağol bitanem bu güzel dualar senin içinde geçerli RABBİM yüzünü hep güldürsün inşaALLAH canım kardeşim,bu arada adım özlem serapcım,bende bu sitede ve sizin gibi yüreği güzel insanlar arasında olduğum için çok mutluyum RABBİME EMANET OL kardeşim...
Aleyküm Selam Rüyam 3 ve Serap 8191. Hayırlı bir gelişme olup olmadığını sormuşsunuz durumumla ilgili olarak. Labaratuvarın anahtarını almak için yanına gittim. Beni buz gibi karşıladı. Anahtarı yaptırdıktan sonra geri götürdüm ona ait anahtarı. Konuşmak istedim sürekli olarak acelem var, işim var deyip durdu. Dinlemek istemedi. Ben de anahtar için teşekkür edip oradan ayrıldım. Sadece bu kadar görüştük 2 ay içinde. Anladığım kadarıyla durumundan memnun ve hiç pişmanlık duymuyor. Ama ben hala çok üzgünüm bir yuvanın bu kadar kolay yıkılmasını,üstelik ailesinin baskısıyla yıkılmasını anlayamıyorum. Sürekli dualar okuyorum. Sizlere de dualarınızı eksik etmediğiniz için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Lütfen bana akıl verin ne yapmalıyım?
evet bu duayı biliyorum ve cuma saatlerinde de okumaya çalışırım. hatırlattığın için allah senden razı olsun
selamün aleyküm kardeşim.RABBİM kabul etsin inşallah.sizdende ALLAH razı olsun .ALLAHA emanet olun.
selamın aleyküm kardeşim selam ve dua ile
selamunaleykumEy Rabbimiz!
Nezdinden göndereceğin bir nurla simalarımızı pırıl pırıl hale getir.
Gönüllerimizi kâmil imana, tastamam ihsana aç ve bizi, razı olduğun amelleri işlemeye muvaffak kıl!
İhlâsa erdirdiğin ve razı olduğun kulların gibi bizim kalbimizin kapılarını da Senin marifetine ve muhabbetine aç.
Bizi kapının eşiğine yüz sürmekten mahrum etme ve o ulu dergâhına yüz sürüp bir dilekte bulunduktan sonra da talebimizi reddetmek suretiyle bizi cezalandırma!
AMİNNN..
Ey Rabbimiz!
Nezdinden göndereceğin bir nurla simalarımızı pırıl pırıl hale getir.
Gönüllerimizi kâmil imana, tastamam ihsana aç ve bizi, razı olduğun amelleri işlemeye muvaffak kıl!
İhlâsa erdirdiğin ve razı olduğun kulların gibi bizim kalbimizin kapılarını da Senin marifetine ve muhabbetine aç.
Bizi kapının eşiğine yüz sürmekten mahrum etme ve o ulu dergâhına yüz sürüp bir dilekte bulunduktan sonra da talebimizi reddetmek suretiyle bizi cezalandırma!
AMİNNN..
selamunaleykum
amin amin amim
allah ım dualarımızı kabul et
hakkımızda en hayırlısını nasıp et amın
amiin amiin inşallah.. Allah'ım bizleri kapından boş çevirme dualarımızı kabul buyur..(amin) cumamız mübarek olsun herkese hayırlı cumalar..