Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Günlerden Cuma’nın rüzgarı eser İlahi,
Yanmak arzusuyla yanan bu yüreklerde…
Bugün Cumadır ve bizler biliriz ki
Yine duâ kapıları bize ebedî açıktır.
Gaflette olup duâ kapılarına sırtını dönenlerden eyleme Ya Rabbi..
Sana sırtını dönme gafletinde bulunanları affet. Biz İnandık ve yalnız SANA güvendik…Allahım bizleri kapından boş çevirme
Cumalarımız hürmetine bizleri affet Allah’ım
Cumaların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyle

AMİN.AMİN .AMİN

AMİNNN...
Hayırlı Cumalar Kardeşim...

mavci

Yönetici
...

...

Ey Rabbimiz!
Nezdinden göndereceğin bir nurla simalarımızı pırıl pırıl hale getir.
Gönüllerimizi kâmil imana, tastamam ihsana aç ve bizi, razı olduğun amelleri işlemeye muvaffak kıl!
İhlâsa erdirdiğin ve razı olduğun kulların gibi bizim kalbimizin kapılarını da Senin marifetine ve muhabbetine aç.
Bizi kapının eşiğine yüz sürmekten mahrum etme ve o ulu dergâhına yüz sürüp bir dilekte bulunduktan sonra da talebimizi reddetmek suretiyle bizi cezalandırma!
AMİNNNN...

berat05

Yönetici
EY RABBİM,

Bizi SEN' in sevdiklerinden ve SEN'i Sevenlerden ayırma
Gönlümüze düşürdüğün Aşktan,doğru yoldan SEN'in yolundan ayırma

Hz.Muhammed'in (s.a.v.) şefaatinden mahrum bırakma

SEN'in GÜCÜN HERŞEYE YETER

AMİN

mavci

Yönetici
...

...

EY RABBİM,

Bizi SEN' in sevdiklerinden ve SEN'i Sevenlerden ayırma
Gönlümüze düşürdüğün Aşktan,doğru yoldan SEN'in yolundan ayırma

Hz.Muhammed'in (s.a.v.) şefaatinden mahrum bırakma

SEN'in GÜCÜN HERŞEYE YETER

AMİN

Amin Kardeşim...
Hayırlı Cumalar...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:

(Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, Cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur.) [Ramuz]

(Cuma günü günah işlemeden geçerse, diğer günler de selametle geçer.) [İ.Gazali]

(Cuma günü, kuşlar, vahşi hayvanlar birbirine, “Selam size, bugün Cumadır” derler.) [Deylemi]

(Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir.) [Taberani]

(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.) [Deylemi]

Amin..Amin..Amin..
Mavci abi Hayırlı cumalar...

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Rabbimiz!
Gönüllerimizi kâmil imana, tastamam ihsana aç ve bizi, razı olduğun amelleri işlemeye muvaffak kıl!
İhlâsa erdirdiğin ve razı olduğun kulların gibi bizim kalbimizin kapılarını da Senin marifetine ve muhabbetine aç.
Bizi kapının eşiğine yüz sürmekten mahrum etme ve o ulu dergâhına yüz sürüp bir dilekte bulunduktan sonra da talebimizi reddetmek suretiyle bizi cezalandırma!
AMİNNNN...

amin bınlerce kez amın
allaha emanet ol

su_sıla

Kayıtlı Kullanıcı
mavci´isimli üyeden Alıntı
Ey Rabbimiz!
AMİNNNN...

Allah gönlüne göre versin amin

mavci

Yönetici
...

...

Cuma, müminlerin bayramıdır. Bugün yapılan ibadetlere en az, iki kat sevap verilir. Bugün işlenen günahlar da, iki kat yazılır. Hadis-i şeriflerde buyuruluyor ki:

(Sevaplar içinde Cuma günü ve gecesinde yapılandan daha kıymetlisi, günahlar içinde de, Cuma günü ve gecesinde işlenilenden daha kötüsü yoktur.) [Ramuz]

(Cuma günü günah işlemeden geçerse, diğer günler de selametle geçer.) [İ.Gazali]

(Cuma günü, kuşlar, vahşi hayvanlar birbirine, “Selam size, bugün Cumadır” derler.) [Deylemi]

(Cuma diğer Cumaya kadar ve fazladan üç gün içinde işlenen günahlara kefaret olur. Çünkü iyi bir amel işleyene on kat sevap verilir.) [Taberani]

(Dört gecenin gündüzü de gecesi gibi faziletlidir. Allahü teâlâ, o günlerde dua edenin isteğini geri çevirmez, onları mağfiret eder ve onlar bu günlerde bol ihsana nail olurlar. Bunlar: Kadir gecesi, Arefe gecesi, Berat gecesi, Cuma gecesi ve günleri.) [Deylemi]

Amin..Amin..Amin..
Mavci abi Hayırlı cumalar...

aminnnnnnn aminnnn aminnnn

AMİNNN...
Allah CC. razı olsun kardeşlerim...
Hayırlı Cumalar...

mavci

Yönetici
...

...

amin bınlerce kez amın
allaha emanet ol

mavci´isimli üyeden Alıntı
Ey Rabbimiz!
AMİNNNN...

Allah gönlüne göre versin amin

Aminnn...
Allah CC. razı olsun...
AllaH CC. umduğumuza nail, korktuğumuzdan emin olalım inşallah...
Hayırlı Cumalar...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Sana (c.c) sırtını dönme gafletinde bulunanları affet
AMİN

mavci

Yönetici
...

...

AMİN AMİN AMİN RABBİM razı olsun...

Sana (c.c) sırtını dönme gafletinde bulunanları affet
AMİN

Aminnn...
Allah CC. razı olsun...
Hayırlı Cumalar...

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Allah ım herşeyin sahibi sensin senden yardım bekliyoruz bizi devamlı sana muhtaç eyle bütün mülümanları iylikler yapmayı ve iyi insanlarla karşılaştır bizlere rahmet eyle cuma hürmetine yaptığımız ibadetleri kabul eyle amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
allahım sen benim rabbimsin senden başka ilah yoktur.ben senin bir kulunum ve sana verdiğim söz üzerince gücümün yettiğince duruyorum.yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım.bana verdiğin bütün nimetleri itiraf bütün günahlarıda ikrar ediyorum.beni(bizleri)bağışla çünkü günahları ancak sen bağışlarsın……amim
hz.muhammed(s.a.v)

mavci

Yönetici
Selamünaleykum...

Selamünaleykum...

Allah ım herşeyin sahibi sensin senden yardım bekliyoruz bizi devamlı sana muhtaç eyle bütün mülümanları iylikler yapmayı ve iyi insanlarla karşılaştır bizlere rahmet eyle cuma hürmetine yaptığımız ibadetleri kabul eyle amin

allahım sen benim rabbimsin senden başka ilah yoktur.ben senin bir kulunum ve sana verdiğim söz üzerince gücümün yettiğince duruyorum.yaptıklarımın şerrinden sana sığınırım.bana verdiğin bütün nimetleri itiraf bütün günahlarıda ikrar ediyorum.beni(bizleri)bağışla çünkü günahları ancak sen bağışlarsın……amim
hz.muhammed(s.a.v)

Amin kardeşim Aminnnn....
Allah CC. razı olsun...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt