Hayırlı cumalar arkadaşlar gününüz mübarek olsun....
Sana Ya Rasulallah
Esselatü Vesselamü aleyke Ya Rasulallah
Esselatü Vesselamü aleyke Ya Habiballah
Esselatü Vesselamü aleyke Ya Sefiallah
Esselatü Vesselamü aleyke Ya Rasulussekaleyn
Esselatü Vesselamü aleyke Ya Rahmetelil Alemin
Ey Alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili
Bu mektup vesilesiyle Sana hitab edebilmek ne güzel. Sana sunabileceğim
kelimeler muhabbetimi ifade edemez. Sana verebileceğim avuç avuç
gözyaşlarım var sadece.
Ey Nurdan sevgili
Zaman ve mekân uzaklığı senin için bir şey ifade etmese de senden bindörtyüz yıl sonra dünya gurbetindeki ümmetinden bir ferdim. Su fani âlemde o kadar yalnızım ve garibim ki bana neşe veren senin izinde yürümek arzusu ve seninle buluşabilmek ümidi oldu.
Ben seni görmeden inandım ve sevdim. Ashap seni bir gün görmeden duramazken ben bu hasretle ne yapayım ey güzeller güzeli.
Huda senden güzelini yaratmamış. Senden güzelini germemiş gözler. Acaba bu güzelliğe dayanabilir mi sevginle rakik-leşmesini istediğimiz kalplerimiz.
Uhud dağından ahir zaman ümmetine gönderdiğin selamını aldım. Selamını gönlümün en mutena
kösesine yerleştirdim. O selamdır bana değerimi hatırlatır.
Şefaatçilerin şefaatçisinin ümmeti olmak ne güzel. Ne mutlu bize ki
ayağının tozuyla arşı şereflendiren şerefli Peygamberin
Rabbim bizi bu şerefle yaşat
Ya biz ne yapalım bu zenginlik karşısında. Adını arşta kendi adinin yanına yazmış. Biz nereye yazalım adini? Verebileceğim
Ummaninda kaybolduğum nursun Ya Resul.
Aşkında fani olduğum cansın Ya Resul.
Rahmetinle güldüğüm gülsün Ya Resul.
Firkatinle yandığım korsun Ya Resul.
Cennet yolumsun
Damarlarımda dolasan sevdamsın Ya Resul.
Andığım
Seni gören gözleri aradım kainatta. Güneşe baktım
Gülü bağrına basan şehirdeki kayalara baktım. Kadem-i Serfinle şereflenen Sevr`e baktım.
Sağanak nur yağmurlarına tutulmuş Hira`ya baktım. Kainatın merkezi Kabe`ye baktım.
Sana ait izleri bulmak istedim. Kalp gözüm simayı âlini görmek istiyor.
Şundan eminim ki sana olan hasretim ne kadar büyürse ben sana o kadar yakınlaşıyorum. Sana olan muhabbetim o kadar buyusun o kadar buyusun ki bu sevgi atmosferi içinde benliğimi yitireyim. Bütün nefsani duygulardan uzaklaşayım. Senin gözünle bakayım dünyaya
Senin sevgin ruhum alınırken yanımda
olsun. Kabirde yardımcım olsun. Münker ve Nekir`e cevap verecek dil
olsun. Mahşer hararetinde serinlik olsun. Sıratta refikim olsun. Ve bu
sevgi beni sana Cennette komsu eylesin. Rabbim`den bir dileğim var. Sana olan muhabbetimi almasın gönlümden
Senden dileğim ise hasta kalplerimizin seninle şifa bulmasıdır. Senin dünya sofrasından elini çektiğin gibi "ahiret doygunluğu" istiyorum.
Ey sevgililerin en sevgilisi
Rabbim! Cüretkârlığımı bağışla
Ben fakirim.
Ben garibim....
Allàhümmerham Ümmete Muhammeden Rahmeten Ammeh...