acem_kizi
Kayıtlı Kullanıcı
Amin ya Rabbim AMinn. Cumanız Mübarek olsun canım kardeşlerimm
Amin ya Rabbim AMinn. Cumanız Mübarek olsun canım kardeşlerimm
amin amin amin............
hayırlı cumalar diliyorum.selametle kalın.
Rabbimiz (c.c.) bize dünyada iyiyi ahirette de iyiyi ver ve bizi ateşin azabından koru ..
Gönüllerimizi bilen Sen’sin, duâlarımızı kabul eyle Rabbim ...
AMİNNN...
Amin
cumanız mubarek olsun.
CUMAMIZ Mübarek Olsun
cuma kartlarını nasıl ekliyoruz yazarmısınız.
Aminnn..........cumanız mübarek olsun
Ey bütün hamd ü senâların biricik mercii Yüce Rabb'imiz!
Hazinelerinden bizlere lutfettiğin bütün nimetler, kalblerimizi donattığın tüm zînetler ve ruhlarımıza sevdirdiğin topyekün güzellikler için biz de Sana hamd ve şükranlarımızı arz ediyoruz...
Bahtına düştük, halimize merhamet eyle ve lütfen bu kadar ikram ve ihsanda bulunduktan sonra bunları geri almak suretiyle bizi ikab etme...
Hoşnutluğundan mahrum bırakmak suretiyle cezalandırma!..
AMİNNN...
Ve Aleykümselam ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Amin inşallah abim hayırlı ve bereketli cumalar olsun bütün din kardeşlerimize..
Rabbim bu mübarek günde biz aciz kullaının günahlarını bağışlasın, dualarımızı kabul eylesin inşaallah..Amin.
Allaha emanet olunuz..selam ve dua ile..
Ya rabbi..!
Şu güzel bayramımız cuma gününde beni de affet,
dualarıma icabet et, beni aşkınla şereflendir,
sana olan umudumu, sana olan dualarımı karşılıksız bırakıp
beni nefsime ve şeytana maskara etme, beni kendimle nefsimle
yalnız bırakıp zerimzefil etme.. ne olur kapından boş çevirme,
senin büyüklüğüne, şanına yakışır bir kapı aç bana
kurtar beni bu karanlıktan.. Ne olur büyüklüğünü göster,
ne olur Rabbim ellerimi boş, beni hüsrana uğramış, umudum yitmiş,
sefalet içinde olarak çevirme kapından..
Ben dualarımı senin büyüklüğünü anlatmaya adasam ne anlamını
ifade etmeye kelimelerin ve manalar yetebilir,
ne de kağıtlarla kalemler büyüklüğüne kifayet edebilir...
Ya mevlam..! bu gün cumaa, bu gün bayram.. ben aciz bir dilenci
kapında.. El açtım ve sana sığındım, ne olur gözlerimden akan yaşlar artık merhametinin tecellisi ile büyüklüğüne dair sevinçlerim için olsun..
Amin...............
Kâinatın bütün zerrelerinin, hep birlikte ve tek başlarına, acz ve fakr lisanı ile mevcudiyetine ve birliğine şehadet ettikleri Sâni-i Hakîme hamd u senâ ve şükürler olsun...
Kâinatın tılsımını açıp, âyâtını keşf ve beyan eden Rasûl-ü Ekrem'in, Peygamber hanesinin kutlu sakinlerinin ve ashab-ı kirâm efendilerimizin hazineleri sonsuz salât ü selâmlarla dolsun...
Rabbimiz!
Bizi, her halimizde dupduru ve Sana karşı ubudiyetimizde kemâl noktasını ihraz edebilmiş kullarından eyle...
Amin...
Kâinatın bütün zerrelerinin, hep birlikte ve tek başlarına, acz ve fakr lisanı ile mevcudiyetine ve birliğine şehadet ettikleri Sâni-i Hakîme hamd u senâ ve şükürler olsun...
Kâinatın tılsımını açıp, âyâtını keşf ve beyan eden Rasûl-ü Ekrem'in, Peygamber hanesinin kutlu sakinlerinin ve ashab-ı kirâm efendilerimizin hazineleri sonsuz salât ü selâmlarla dolsun...
Rabbimiz!
Bizi, her halimizde dupduru ve Sana karşı ubudiyetimizde kemâl noktasını ihraz edebilmiş kullarından eyle...
Amin...