Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cuma DUAMIZ... (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Cumalar...

Cuma Duası...
Ey bütün varlık ve varlık ötesi elinde bulunan..
Ey hayat sahibi Hayy..
Ey varlığının asla bir başlangıcı olmayan Kadîm..
Ey kendisi için ölüm katiyen söz konusu olmayan Bâkî!
İhtiyaçlarımızı gider... Bize lütfunla muamelede bulun.. başımızdaki bütün belaları def eyle... bizim yanımızda ol, aleyhimizde olma... bizi dînî ve dünyevî musibetlerden koru..
Dünyayı en büyük derdimiz, tasamız ve kendisi için en fazla gayreti sarf ettiğimiz bir meta kılma...
AMİNNN...

Ben bunlara değil, Sana talibim. Senden zevk de, keramet de istemiyorum.

Sana halisane teveccüh etmeyi diliyorum.

Senden tek şey dileniyorum; eğer ezvâk ve kerâmâtla başım dönecekse gözümü hiç açma;
illâ açacaksan, gönlümü sadece Sana karşı aç.

Bana öyle bir iman ver ki, bin tane şeytan, bin ayrı vesveseyle gelse de hiç sarsılmayayım..***

Amin..

Rabbimiz tüm dualarımızı kabul ,ibadetlerimizi makbul ,
O'na ( Celle Celaluhu )layık bir kul,
Hz.Muhammed Mustafa'ya
(sallallahu aleyhi vessellem)
layık bir ümmet olabilmeyi nasip eylesin inşallah

TÜm dualara AMİN HAYIRLI CUMALAR

Aminnnnn...
Allah Celle Celalühu razı olsun inşallah...

Allahım!
Ancak sana inanır ve ancak senden yardım isteriz...
Bizi Sırat-ı Müstakimden ayırma...
Dualarımızı kabul eyle...
Sana açılan ellerimizi boş çevirme Ya Rabbi...
AMİNNN...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
"Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı"
kapılar açılana kadar isteyip, direnip, sabredip, sonra da olmuyor demeden; Rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun.
Rabbim için olmayacak hiç birşey yoktur, "ol" der oluverir. Yeterki istemesini bilip, istedikten sonrada beklemesini bilelim.
Rabbim inşallah bütün olmasını istediğimiz hayırlı dualarımız için "ol" desin...
Dualarda buluşalım. Allah`a emanet olun...HAYIRLI CUMALAR...

14cc9c8dacwh6ub9mg4cy4.gif

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Ey sonsuz rahmet ve merhamet sahibi Allah'ım!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ الصَّلاَةُ وَ السَّلاَمُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلَىاَلِهِ وَ صَحْبِهِ اَجْمَعِينَ
Yâ Allah!
Ya Rahman,
Yâ Rahîm,
Yâ Kerim,
Yâ Mucîb,

Yâ Rabbi!
Ne kadar muhtacız sana,
Ne kadar aciziz, ne kadar fakr içinde...
Acizliğimizi fakirliğimizi rızana erişmemize vesile kıl!

Yâ Rabbî
Halimiz Görüyorsun
Sıkıntılarımız sana malum
Bizleri düştüğümüz bu sıkıntılardan kurtar
Bizlere sonsuz merhamet ve şefkat eyle
Yardımını üzerimizden eksik etme

Yâ Rabbî!
Çıkmaz sokaklarımız var çıkış yollarımızı göster
Kanayan yaralarımız var, yaralarımızı ancak sen sarar akan kanlarımızı, acılarımızı ancak sen dindirebilirsin.
Senden başka bizi bilen yok,
Senden başka yardımcı olamaz,
Senden başka halimize kim acır,
Kim bize merhamet edebilir,
Senin kapından başka kapı yok...
Bize acı, bize merhamet et, bizi affet!..

Yâ Rabbi,
Günahlarımız çok fazla
Ama biliyoruz ki senin rahmetin gazabını geçmiştir.
Yaptıklarımızdan dolayı bizleri cezalandırma.
Düşmanlarımıza karşı bize güç ver bizi muhafaza et, bizi koru!

Yâ Rabbî!
Zalimler haddi aştı...
Hüküm Senindir...
Sen zalimleri sevmezsin...
Zulme uğrayanları sana havale ediyoruz...
Sen bilirsin!..

Yâ Rabbi
Mazlumlar senden gelecek yardımı umutla bekliyor.
Ağlayan bu mazlum kullarını güldür
Yavrular cennet yuvalarda gülücükler saçabilsinler...
Sevgiler ekilebilsin gönüllere
Her şey Sen'in elinde
Bütün kalbimizle Senden eman diliyoruz.
Bizi Affet!
Bize Merhamet et!
Bizi Koru!
Sevdiklerimiz Sana emanet...
Kardeşlerimiz Sana emanet!..

Yâ Rabbi!
Biz mü'min kullarını bir vucut mahiyetinde yaratmışsın
Hasta azalarımız var
İhtiyaç içinde kıvranıyoruz
Elimizden birşey gelmiyor...
Sen bilirsin, Allah'ım!
Yarattığın tüm mahlukatın ihtiyaçlarını vakti vaktin yetiştirir sin...
Sen gözü yaşlı kullarının duasını geri çevirmessin...
Dualarımızı kabul buyur!

Yâ Rabbî!
Efendimize onun âl ve ashâbına sonsuz salât ve selam eyle!
Bizler, rızana eren, cennetine giren, cemalini gören, bahtiyar kullarından olmak istiyoruz dualarımız kabul eyle!
Âmîn,Âmîn,Âmîn!..
BiHürmetil Seyyidil mürselin
Velhamdülillâhi Rabbil Âlemîn
Allah rızası için El Fatiha!

mavci

Yönetici

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUN

RABBİM feyz ve bereketinden faydalanan kullarından eylesin.
Nuruyla nurlandırsın,
Dua deryasında bizlerede yer ayırın.
selametle.

"Çalınan her kapı hemen açılsaydı, ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı"
kapılar açılana kadar isteyip, direnip, sabredip, sonra da olmuyor demeden; Rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanın anlamı olsun.
Rabbim için olmayacak hiç birşey yoktur, "ol" der oluverir. Yeterki istemesini bilip, istedikten sonrada beklemesini bilelim.
Rabbim inşallah bütün olmasını istediğimiz hayırlı dualarımız için "ol" desin...
Dualarda buluşalım. Allah`a emanet olun...HAYIRLI CUMALAR...

14cc9c8dacwh6ub9mg4cy4.gif

Ey sonsuz rahmet ve merhamet sahibi Allah'ım!

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

اَلْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ وَ الصَّلاَةُ وَ السَّلاَمُ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ عَلَىاَلِهِ وَ صَحْبِهِ اَجْمَعِينَ
Yâ Allah!
Ya Rahman,
Yâ Rahîm,
Yâ Kerim,
Yâ Mucîb,

Yâ Rabbi!
Ne kadar muhtacız sana,
Ne kadar aciziz, ne kadar fakr içinde...
Acizliğimizi fakirliğimizi rızana erişmemize vesile kıl!

Yâ Rabbî
Halimiz Görüyorsun
Sıkıntılarımız sana malum
Bizleri düştüğümüz bu sıkıntılardan kurtar
Bizlere sonsuz merhamet ve şefkat eyle
Yardımını üzerimizden eksik etme

Yâ Rabbî!
Çıkmaz sokaklarımız var çıkış yollarımızı göster
Kanayan yaralarımız var, yaralarımızı ancak sen sarar akan kanlarımızı, acılarımızı ancak sen dindirebilirsin.
Senden başka bizi bilen yok,
Senden başka yardımcı olamaz,
Senden başka halimize kim acır,
Kim bize merhamet edebilir,
Senin kapından başka kapı yok...
Bize acı, bize merhamet et, bizi affet!..

Yâ Rabbi,
Günahlarımız çok fazla
Ama biliyoruz ki senin rahmetin gazabını geçmiştir.
Yaptıklarımızdan dolayı bizleri cezalandırma.
Düşmanlarımıza karşı bize güç ver bizi muhafaza et, bizi koru!

Yâ Rabbî!
Zalimler haddi aştı...
Hüküm Senindir...
Sen zalimleri sevmezsin...
Zulme uğrayanları sana havale ediyoruz...
Sen bilirsin!..

Yâ Rabbi
Mazlumlar senden gelecek yardımı umutla bekliyor.
Ağlayan bu mazlum kullarını güldür
Yavrular cennet yuvalarda gülücükler saçabilsinler...
Sevgiler ekilebilsin gönüllere
Her şey Sen'in elinde
Bütün kalbimizle Senden eman diliyoruz.
Bizi Affet!
Bize Merhamet et!
Bizi Koru!
Sevdiklerimiz Sana emanet...
Kardeşlerimiz Sana emanet!..

Yâ Rabbi!
Biz mü'min kullarını bir vucut mahiyetinde yaratmışsın
Hasta azalarımız var
İhtiyaç içinde kıvranıyoruz
Elimizden birşey gelmiyor...
Sen bilirsin, Allah'ım!
Yarattığın tüm mahlukatın ihtiyaçlarını vakti vaktin yetiştirir sin...
Sen gözü yaşlı kullarının duasını geri çevirmessin...
Dualarımızı kabul buyur!

Yâ Rabbî!
Efendimize onun âl ve ashâbına sonsuz salât ve selam eyle!
Bizler, rızana eren, cennetine giren, cemalini gören, bahtiyar kullarından olmak istiyoruz dualarımız kabul eyle!
Âmîn,Âmîn,Âmîn!..
BiHürmetil Seyyidil mürselin
Velhamdülillâhi Rabbil Âlemîn
Allah rızası için El Fatiha!

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm
bu güzel duaya yürekten amin diyorum..
Rabbim kabul eylesin inşaallah, selametle :a03:

Ravzaya-hasret

Kayıtlı Kullanıcı
Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım!
Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle
yâ Rabbi!

Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen ve bütün varlıkların biricik sahibi olan Allah’ım! Gerçek bilir ve bildiririz ki, Sen'den başka Allah yoktur. Bizleri nefsimizin çılgın istek ve arzularından muhafaza eyle. Şeytan’ın bozguncu telkinlerinden Sana sığınırız. Allah’ım! Gönlümüzü, bütün azalarımızı sönmez, sonsuz nurunla aydınlat.
Yâ Rabbi!
Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah’ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırıtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle.
Yâ Rabbi!
Görüşümüz kıt, gücümüz çok az; bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacız. Ey her şeye Kadir, gönüllere şifa veren Allah’ım! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmızı kabul eyle.
Yâ Rabbi!
Maksadımız Sen’sin. Biz her isimizde Seni, her şeyde Seni kasd ederiz. Yalnız Seni isteriz. Bütün isteğimiz de, Senin bizden razı olmandır. Bizi, sevgili kullarından eyle Allah’ım!
Yâ Rabbi!
Bizleri, iyilik yaptığında sevinen, kötülük yaptığında hemen pişman olup Sen’den afv dileyen seçkin kullarından eyle. Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz bütün günahlarımızı bağışla, çok bol olan rahmetini bizlerden esirgeme.
Yâ Rabbi!
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Bizleri, verdiğin ni'metlere karsi sükür borcunu yerine getiren; nimetlerin karşısında nankörlük değil, bol bol hamd eden kullarından eyle, üzerimizden nimetlerini eksiltme, Allah’ım!

Allah’ım Son nefesde, ölümün aklı baştan gideren acılarından bizi koru. "La ilahe illâllah Muhammedün Resûlüllah" Ve "Eşhedü en la ilahe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh" diyerek, ruhumuzu teslim etmemizi nasib eyle Yâ Rabbi!

Amin

mavci

Yönetici

esselamun aleyküm
Rabbim kabul eylesin inşaallah, selametle :a03:

Ey bağışlaması ve ihsanı sonsuz olan Allah’ım!
Ayıplarımızı ört, kalplerimizi pak eyle; hastalarımıza şifa; dertlilerimize deva, borçlarımızı ödemek imkanı ver. Din ve dünya işlerimizi islah eyle
yâ Rabbi!

Ey yerleri ve gökleri yaratan, gizli ve açık her şeyi hakkıyla bilen ve bütün varlıkların biricik sahibi olan Allah’ım! Gerçek bilir ve bildiririz ki, Sen'den başka Allah yoktur. Bizleri nefsimizin çılgın istek ve arzularından muhafaza eyle. Şeytan’ın bozguncu telkinlerinden Sana sığınırız. Allah’ım! Gönlümüzü, bütün azalarımızı sönmez, sonsuz nurunla aydınlat.
Yâ Rabbi!
Bize, küfre açık kapı bırakmayan eksiksiz bir iman nasip eyle. Allah’ım! Bizi, yolunu şaşıran ve saşırıtanlardan değil, hidayete eren ve hidayete eriştiren kullarından eyle.
Yâ Rabbi!
Görüşümüz kıt, gücümüz çok az; bu yüzden rahmetine ta'rifsiz derecede muhtacız. Ey her şeye Kadir, gönüllere şifa veren Allah’ım! Sen'den rahmetini dileriz. Duâmızı kabul eyle.
Yâ Rabbi!
Maksadımız Sen’sin. Biz her isimizde Seni, her şeyde Seni kasd ederiz. Yalnız Seni isteriz. Bütün isteğimiz de, Senin bizden razı olmandır. Bizi, sevgili kullarından eyle Allah’ım!
Yâ Rabbi!
Bizleri, iyilik yaptığında sevinen, kötülük yaptığında hemen pişman olup Sen’den afv dileyen seçkin kullarından eyle. Allah’ım! Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz bütün günahlarımızı bağışla, çok bol olan rahmetini bizlerden esirgeme.
Yâ Rabbi!
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.
Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!
Yâ Rabbi!
Bizleri, verdiğin ni'metlere karsi sükür borcunu yerine getiren; nimetlerin karşısında nankörlük değil, bol bol hamd eden kullarından eyle, üzerimizden nimetlerini eksiltme, Allah’ım!

Allah’ım Son nefesde, ölümün aklı baştan gideren acılarından bizi koru. "La ilahe illâllah Muhammedün Resûlüllah" Ve "Eşhedü en la ilahe illâllah ve eşhedü enne Muhammeden abdühû ve Resûlüh" diyerek, ruhumuzu teslim etmemizi nasib eyle Yâ Rabbi!

Amin

Ya Kahhar!
Sen öyle Kahhar’sın ki kahrında lütfun çok kahrında acelen yok
Sen öyle Kahhar’sın ki kahrında adalet var
Kahrına sinir yok
Düşmanımız çok aczimiz nihayetsizdir
Kahrınla helak eyle zalimleri...

Ya Cebbar!
Sen ki mağrurları gururlarına esir eylersin
Sen ki kibirlenenlerin boynuna kibirlerini tasma eylersin
Sen ki zor kullanip zulmedenleri vicdanlarinin pençesine
hapsedersin
Bir sineği vasita eyle de Nemrutlardan kurtar beni
Bir asayı vesile eyle de firavunlara galip getir beni
Ebabilleri gönder de Ebrehlerin fillerinden koru kalbimi
Nefsimin beni isyana zorlamasina izin verme
Aklımın beni saptırmasına geçit verme...
Hep itaat üzre sabit kil beni...

AMİN.AMİN.AMİN...

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğine sağlık kardeşim Allah razı olsun.........
binlercekez AMİN

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
amin canım kardesım.ne guzel dualar.gönlünüz maşallah ne de geniş.Allah razı olsun.Hayırlı ramazanlar.

Selametle...

Esselamu Aleyküm canım
Rahman c.c. ebeden razı olsun inşallah..
Dualarına Canı gönülden Amin..
Bütün kardeşlerime Hayırlı ve bereketli Cuma'larB)
Dualarda buluşmak duasıyla...
Selametle kalınız
Rahman c.c. emanetsinizB)​

Amin
ALLAH sizden de razı olsun kardeşlerim Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun korktuklarımızdan emin umduklarımıza nail olmak nasip etsin Rabbim.
Allah herkesin gönlüne göre imanlı eş nasip etsin Alalh her zaman iyi insanlarla karşılaştırmak nasip etsin kötü art niyetli insanlara fırsat vermesin Rabbim.
Rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip dualarımızı hayırlısıya kabul etsin inşALLAH.
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun Rabbim bu dünyada ve ahirette sevdiğ razı olduğu kullar olmak hepimize cennetinden en yüksek mertebisinde bir köşk nasip etsin inşALLAH.
Selam ve dua ile ALLAH'a emanet olun..

mavci

Yönetici

Rabb'imiz!
Biz zayıf ve kusurlu kullar, nefislerimizi dizginlemekten aciz kaldık...
Bizi nezdinden bahşedeceğin tam bir azm ü ikdamla ve "Lâ havle velâ kuvvete illâ billah - Gerçek havl ve kuvvet sadece Allah'tandır'' hazinesinden lütfedeceğin kuvvetle rızıklandır...
Nefislerimizin kirlerinden, lekelerinden arındır ve günahlarla âlûde şu kullarını şekâvete götüren yollara düşmekten muhafaza eyle...
Bizi, sürekli kötülüğü emreden nefislerimizin merhametsizliğine ve insî, cinnî şeytanların acımasızlığına terk etme...
Aminnn...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
esselamun aleyküm
Rabbim kabul eylesin inşaallah, selametle

mavci

Yönetici
Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

Ve Aleykumselam...Hayırlı Cumalar...

esselamun aleyküm
Rabbim kabul eylesin inşaallah, selametle

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
.cuma duası...................
......bismillahirrahmanirrahim.........

Lailahe illallah cumanın sebebiyle,muhammedürresulullah gerek yüzün gölgesiyle,dünya ve ahiret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedüdüm ente maksudum.kulhuvallahü ehad binbir isminden medet, yetiş muhammed
kulhuvallahü ehad binbir kere ya samed.cennet kapılarını aç,benim günahımdan geç.benim günahım var ise,senin gibi hakk'ım var.muhammed aleyhisselam gibi dostum var.ilahi kabre vardığım gece lütfeyle yalnız kaldığım gece,bilmediğimi bildir,kabrimi nur ile doldur,kevser şarabına kandır,ulu cemalini göster.estağfirullah istiğfarın ben zayıf günahkarım.ya celil ya cabbar sen bağışla günahım.ya sattar,ilahi cennet cemalini göster bana,gece gündüz yalvarırım sana,dünya ve ahiret muradımı ver bana.rabbim allah,fikrim zikrullah,kalbimde resulullah.evvelim allah,ahirim allah.lailahe illallah muhammedürresulullah.cuma günümüz var,islam dinimiz var.muhammed gibi şahımız var.allah dedim dostum,99 ismine mühür vurdum üstüne.estağfirullah ve etübü ileyk.sırrım sübhanım allah,derdim dermanım allah.gafil kuluna gam düşmüş yetiş imdadımıza ya muhammed.kulhuvallahü ehad binbir kere ya samed.keremler kani muhammed.umarız senden şefaat.lailahe illalahtır sözüm,ihlas-ı şerifte yüzüm,ayetel kürsi hakkı için sen kabul eyle sözüm.bugün cuma günüdür,dinim islam dinidir.dinim islam dini olduğuna,yedi binin hıfzına mühürledim üstüne.lailahe illallah üç muradım var: Allah biri,cennet biri,ırmak biri.didarını aç cemalini göster. Ya resulullah, ya rabbena her halim malumdur sana.gece gündüz yalvarırım ben sana,daima muhtacım cemalini göster bana.cennetine davet et.allahım kanaat,kabrimizde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesimizde selametler ihsan eyle,kabir sualimizi ve dualarımızı asan eyle,cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.lailahe illallah selalar duası için,muhammedürresullullah arş-ı ala gölgesi için,hastalara şifa,cümleyi hasretlerine kavuştur,muratlarına erdir selalar duası için. Bir allah ismin, ya resullullah, ya celil etme sefil.gönder delil.ilahi ya rabbi,hacetimizi rahmet deryasına ulaştır,duaya açılan elleri icabete eriştir.allahım senden başka kimsemiz yoktur.lailahe illalah arş-ı alaya,muhammedürresulullah şükür mevlaya.gani ya allah dualarımızın kabul olmasını isterim.ya rabbi ya rabbena herhalim malumdur sana.inayet eyle yüzbin kere hamd ederim sana.cenneti ala da cemalini göster bize.lailahe illalah günahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.ilahi ya rabbim son nefesimde kendime hakim olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim,erde geçte,dağda,taşta sen yetiştir.ya muhammed selatü selaya yolladım mevla ya. Sen benim muradımı ver allahım gelecek cumaya.lailahe illallah kalbimizi karartma ,lailahe illallah rızkımızı azaltma,lailahe illallah kabrimizi daraltma,senden başka kapı aratma,lailahe illallah imanla sabır,muhammedürresulullah azapsız kabir.allahım bizi af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrimizi nur eyle.kabre girdiğim zaman sual meleklerini asan eyle.evvelim allah,ahirim allah,kalbimde beytullah.lailahe illallah muhammedürresulullah.eşhedüenla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve resulühü diyerek çene kapamak nasip eyle ya rabbi.allahım şeytanın şerrinden,düşmanın mekrinden,bilhassa nefsimizin şerrinden,kabirdeki yılanlardan,çiyanlardan,ölümün dehşetinden,kabrin vahşetinden,sıratın zulmetinden muhafaza eyle.ölümün hayırlısını,üç ayların birisini,yasin in yarısını okurken ölmek nasip eyle ya rabbim......el fatiha....meassalevat....

mavci

Yönetici

Aminnnnn...

Allahım!
AMİNNN...

elifeslem

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı ve bereketli cumalar

Hayırlı ve bereketli cumalar

.cuma duası...................
......bismillahirrahmanirrahim.........

Lailahe illallah cumanın sebebiyle,muhammedürresulullah gerek yüzün gölgesiyle,dünya ve ahiret muradımı ver,melekler duasıyla.ya vedüdüm ente maksudum.kulhuvallahü ehad binbir isminden medet, yetiş muhammed
kulhuvallahü ehad binbir kere ya samed.cennet kapılarını aç,benim günahımdan geç.benim günahım var ise,senin gibi hakk'ım var.muhammed aleyhisselam gibi dostum var.ilahi kabre vardığım gece lütfeyle yalnız kaldığım gece,bilmediğimi bildir,kabrimi nur ile doldur,kevser şarabına kandır,ulu cemalini göster.estağfirullah istiğfarın ben zayıf günahkarım.ya celil ya cabbar sen bağışla günahım.ya sattar,ilahi cennet cemalini göster bana,gece gündüz yalvarırım sana,dünya ve ahiret muradımı ver bana.rabbim allah,fikrim zikrullah,kalbimde resulullah.evvelim allah,ahirim allah.lailahe illallah muhammedürresulullah.cuma günümüz var,islam dinimiz var.muhammed gibi şahımız var.allah dedim dostum,99 ismine mühür vurdum üstüne.estağfirullah ve etübü ileyk.sırrım sübhanım allah,derdim dermanım allah.gafil kuluna gam düşmüş yetiş imdadımıza ya muhammed.kulhuvallahü ehad binbir kere ya samed.keremler kani muhammed.umarız senden şefaat.lailahe illalahtır sözüm,ihlas-ı şerifte yüzüm,ayetel kürsi hakkı için sen kabul eyle sözüm.bugün cuma günüdür,dinim islam dinidir.dinim islam dini olduğuna,yedi binin hıfzına mühürledim üstüne.lailahe illallah üç muradım var: Allah biri,cennet biri,ırmak biri.didarını aç cemalini göster. Ya resulullah, ya rabbena her halim malumdur sana.gece gündüz yalvarırım ben sana,daima muhtacım cemalini göster bana.cennetine davet et.allahım kanaat,kabrimizde rahatlık,sırat ta selamet,tatlı canımız sana emanet.son nefesimizde selametler ihsan eyle,kabir sualimizi ve dualarımızı asan eyle,cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle.lailahe illallah selalar duası için,muhammedürresullullah arş-ı ala gölgesi için,hastalara şifa,cümleyi hasretlerine kavuştur,muratlarına erdir selalar duası için. Bir allah ismin, ya resullullah, ya celil etme sefil.gönder delil.ilahi ya rabbi,hacetimizi rahmet deryasına ulaştır,duaya açılan elleri icabete eriştir.allahım senden başka kimsemiz yoktur.lailahe illalah arş-ı alaya,muhammedürresulullah şükür mevlaya.gani ya allah dualarımızın kabul olmasını isterim.ya rabbi ya rabbena herhalim malumdur sana.inayet eyle yüzbin kere hamd ederim sana.cenneti ala da cemalini göster bize.lailahe illalah günahlarımızı af eyle.muhammedurresulullah makamımızı nur eyle.ilahi ya rabbim son nefesimde kendime hakim olmadığım zaman bu duamı sana emanet ederim,erde geçte,dağda,taşta sen yetiştir.ya muhammed selatü selaya yolladım mevla ya. Sen benim muradımı ver allahım gelecek cumaya.lailahe illallah kalbimizi karartma ,lailahe illallah rızkımızı azaltma,lailahe illallah kabrimizi daraltma,senden başka kapı aratma,lailahe illallah imanla sabır,muhammedürresulullah azapsız kabir.allahım bizi af eyle,rızkımızı bol eyle,kabrimizi nur eyle.kabre girdiğim zaman sual meleklerini asan eyle.evvelim allah,ahirim allah,kalbimde beytullah.lailahe illallah muhammedürresulullah.eşhedüenla ilahe illallah ve eşhedü enne muhammeden abdühü ve resulühü diyerek çene kapamak nasip eyle ya rabbi.allahım şeytanın şerrinden,düşmanın mekrinden,bilhassa nefsimizin şerrinden,kabirdeki yılanlardan,çiyanlardan,ölümün dehşetinden,kabrin vahşetinden,sıratın zulmetinden muhafaza eyle.ölümün hayırlısını,üç ayların birisini,yasin in yarısını okurken ölmek nasip eyle ya rabbim......el fatiha....meassalevat....

AMİN AMİN AMİN.Emeğinize sağlık kardeşim.Allah razı olsun

mavci

Yönetici
Esselamûaleykum...Hayırlı Kandiller...

Esselamûaleykum...Hayırlı Kandiller...

regaipkandili.jpg

Allahım!

Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz.
Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla.
Bizlere merhamet buyur.
Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız.
Sen bizleri koru.
Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin;
Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım!
Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi!

Allahım!
Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi!
Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz.
Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz.
Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin.
Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

AMİNNN...

cumatebrikkarti.jpg

mavci

Yönetici

Yokluğu, varlığıyla süsleyen, damlaya deryâların vüs'atini bahşeden, zerreye güneş olma istidâdını veren âlemlerin Rabbi olan Allah'ımız!

Bizi ilahî güç ve sıyanetinle teyid edip masivaya el açmaktan müstağni kıl..

İşlediğimiz kötü amellerden ve kendi dar anlayışımız yüzünden teferruata dair hususları da sayıp dökerek mübalağa ettiğimiz isteklerimizden dolayı rahmetinden bizi mahrum eyleme!

Efendiler Efendisi'ne, O'nun nezih aile fertlerine, seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz!

AMİNNN...

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Yokluğu, varlığıyla süsleyen, damlaya deryâların vüs'atini bahşeden, zerreye güneş olma istidâdını veren âlemlerin Rabbi olan Allah'ımız!

Bizi ilahî güç ve sıyanetinle teyid edip masivaya el açmaktan müstağni kıl..

İşlediğimiz kötü amellerden ve kendi dar anlayışımız yüzünden teferruata dair hususları da sayıp dökerek mübalağa ettiğimiz isteklerimizden dolayı rahmetinden bizi mahrum eyleme!

Efendiler Efendisi'ne, O'nun nezih aile fertlerine, seçkin arkadaşlarına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz!

AMİNNN...

Bu güzel duaya canı gönülden amin diyorum...Rabbim cümle kardeşlerimizin dualarını kabul amellerini makbul eylesin inşallah

HAYIR VE BEREKET DOLU CUMAMIZ OLSUN İNŞALLAH

mavci

Yönetici
regaipkandili.jpg

Allahım!

Sen'den dünya ve ahirette af ve afiyet diliyoruz.
Her türlü semavi ve arzi afet ve belaları üzerimizden uzaklaştırmanı istiyoruz.

Allahım!
Bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla.
Bizlere merhamet buyur.
Şüphesiz Sen merhametlilerin en merhametlisisin.

Allahım!
Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, sadece Sana sığınırız.
Sen bizleri koru.
Güç yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi imtihan eyleme Allahım!

Allahım!
Fayda vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız. Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım!

Allahım!
İhsan buyurduğun nimetlerini geri almandan, azabının ansızın gelip çatmasından, gazabına sebep olacak şeylerden Sana sığınırız.Bizlere yol göster Allahım!

Allahım!
Sana itaat edilir, Sen karşılığını verirsin;
Sana isyan edilir, Sen bağışlar ve af edersin, darda kalanlara icabet eder, zararı, sıkıntıyı ortadan kaldırıp, hastalara şifa, dertlilere deva verir, günahları bağışlar, tövbeleri kabul edersin. Sen bizlerin dualarını kabul buyur Allahım!

Allahım!
Sen ölümlerin en güzeli ile bizi huzuruna al Allahım!
Ölümümüzü her türlü şerden kurtulup rahata erme vesilesi yap Ya Rabbi!

Allahım!
Bizleri Sen'i çok zikreden, Sana çok şükreden, Sen'den çok korkan, Sana çok itaat eden, Sana karşı saygı ile dopdolu olan, ahu efgan edip dua dua yalvaran ve durmadan Sana teveccüh eden kullarından eyle.

Allahım!
"Kimsesiz kimse yok, herkesin var kimsesi,
Kimsesiz kaldık medet ey, kimsesizler kimsesi"

Güç ve kuvvet ancak kendisine has olan yüce ve büyük Allahım! Mahlukatın adedince, Zatının rızası, arşının ağırlığı ve kelimelerinin mürekkebince Hz. Muhammed (sas) ve O'nun ehli ve ashabı üzerine salat eyle.

Ey Merhametlilerin en Merhametlisi!
Bela ve musibetlerin sağanak sağanak üzerimize yağdığı, ardı arkası kesilmeyen depremlerle inim inim inleyip çaresiz kaldığımız şu günlerde, çaresizlerin yegane çaresi Sensin deyip Sana yalvarıyor, halimizi Sana arz ediyoruz.
Celalinden cemaline, kahrından lütfuna sığınıyoruz.
Bizim Rabbimiz Sensin. Sen, bizleri semavi ve arzi musibetlerin eline teslim etmeyecek kadar merhametlisin.
Bizleri her türlü kötülüklerden muhafaza buyur!

AMİNNN...

cumatebrikkarti.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt