Esselamu Aleykum Degerli Kardesim,
Yazdiklariniza cevap vermek istiyorum.Goruyorum ki hocamiz hakkinda bazi bilgi eksiklikleriniz var.
Oncelikle yuzmek sunnet ve hocamiz da yuzmustur Jetski ye de binmistir dogru ama
ciplaklarn arasinda degil! O tenha bir yerde girmesine ragmen, yine yillar once herkesin arasinda girmis gibi fotoshoplarla iftira attilar minicik kizinin orasini burasini buyuterek genc kiz havasi verip herkese reklam yaptilar.Hocamiz hakkinda yakinlari bile suizanda bulunmus sonra gercek ortaya cikinca tek tek helallik istemislerdir.
Ikinci yanlisiniz ise, hocamizin muridi yoktur, muridinin olmasi icin mursit olmasi lazim ki, o bir mursit degil, alimdir, hocadir...
Evet televizyonun eve girmesini kendisi yillardir engellemeye calismistir, kendisi de televizyona izleyenleri soysuz asilsiz seyler izleyeceklerine kendisinden dogruyu isitmeleri icin cikmistir ve Mursidimiz olan Mahmut ustaosmanoglunun izniyle cikmistir, buyuklerden izin almadan bir sey yapmadi yapmaz da...
Sen ben tv ye ciksak bozuluruz ama onun gibi insanlarin, ulasabilecekleri her yere gidip oralara ilim goturmeleri gerekir.Nitekim tv de gosterdigi basari da gormezden gelinmemeli...
Olay bundan ibaret gerisi sizin takdiriniz...
Benim hakkinda verdigim bilgiler de cok az bu yuzden kendisini arastirmanizi tanimanizi cok isterim..
Hyairlara vesile olmasi duasiyla..
Evet ilmi yönden kendisini çok iyi geliştirmiş lalin -ayeti kerimede bildiğiyle amel etmeyen alimlerden için kitap yüklü merkep tabiri kullanılıyor- adam plaja gidiyor evet yüzmek sünnet ama bir islam aliminin! Ahlaksız bir ortamda denize girmesi ne derece uygun tartışılması gerekir. şeytanın aleti olan televizyona çıkıyor altaylı diyorki:
-efendim sizin müridleriniz sizi burda görse sonra ne derler
cevap:
-benim gerçek müridlerim televizyona bakmaz (doğru çünkü kendisine tabi olan kişiler islami hassasiyeti çok yüksek olan kişiler çok mübarekler ki televizyona bakmadıklarından dolayı plaja gittiğine mümkün değil inanmıyorlar allah ihlaslı kullarına doğru yolu gösterir)