Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çözebilene aşk olsun:) (1 Kullanıcı)

EFRUZ AFİF

Kayıtlı Kullanıcı

:a04:ARKADAŞLAR RESME 5 - 6 SANİYE BAKTIKTAN SONRA ,12 KİŞİ 13 KİŞİ OLUYO. BEN BULADIM NASIL OLDUGUNU ÇÖZEBİLEN VAR MIII ???
:a04:

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım açılmıyo rasim malesef..

nubihar

Kayıtlı Kullanıcı
dikkat ederseniz 13 kisi olduklarinda birinin kafasi daha dogrusu sac kismi eksik oluyor ondan dolayi 12 iken yer degistirdiklerinde 13 oluyorlar.umarim buldugum mantikli gelmistir

denizhkn

Kayıtlı Kullanıcı
nubihar arkadaşım doğru söylüyor. göz yanılması var ilk resimde dikkat ederseniz ikili sıralardan bir tanesi yer değiştirmeyle 3 oluyor. ve yine dikkat ederseniz ikincisinde tam insan değiller. her birinin orasında burasında yamuk var:) gövde başka yüz başka ayaklar yarım yarım alttaki resim çok güzel hazırlanmış o yüzden biraz kırparak 1 fazlalaştırabilmişler:)))

pisiko_212

Kayıtlı Kullanıcı
ben buldum

12 kişi oldukları zaman en üstte sağdan ikinci olan şahıs 13 kişi olacakları zaman bir başkasının üzerine geçmiyor boşluk bir kısma geçiyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt