Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

COOOK GÜZEL OLMUS!!! (5 Kullanıcı)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
[flash=425:350]http://www.youtube.com/v/r-aMP3-FbHw[/flash]

KARDESLERIM BEN BU ILAHIYI COK SEVIYORUM!EMEGI GECEN KARDESLERIMDEN ALLAH RAZI OLSUN!!! HAKLARINI HELAL ETSINLER SIZINLEDE PAYLASMAK ISTEDIM.BEN GÖZYASLARI ICINDE IZLEYIP DINLEDIM.INSALLAH SIZDE BEGENIRSINIZ.RABBIMIZI EN GÜZEL SÖZ VE SIFATLARLA ANLATAN BIR ILAHI.NERDE DUYSAM DUYGULANIRIM BEN.ALLAH YAZANDAN OKUYANDAN KLIBI CEKENLERDEN RAZI OLSUN.

[marq]B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)YA MALIK-EL MÜLKB)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)[/marq]

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı
RE: YUSUF ISLAM!!!

RE: YUSUF ISLAM!!!

[flash=425:350]http://www.youtube.com/v/-L-GOHa5-YQ[/flash]

ALLAH RAZI OLSUN YUSUF ISLAM´DAN

Eger bu dil söylemezse salavat kopsun
Bu göz ağlamazsa sevgine kör olsun
Bu kulak seni duymazsa işitmesin
Senden başkasına muhtaç değilim Ya Efendim
Yazım tarihi :24.08.2006
Mustafa Vural(siyahgülsevdalisi)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: COOOK GÜZEL OLMUS!!!

Yakma Ya Rabbi!!!

Seherde acilan guller hurmetine,
Rukuda bukulen beller hurmetine,
Zikrinle donen diller hurmetine
Cehennem narina yakma Ya Rabbi!!! (amin)

Yakma Ya Rabbi, yakma Ya Rabbi!
Cehennem narina yakma Ya Rabbi!
Muhammed (sav) askina yakma Ya Rabbi!!!! (amin)

Secdeye kapanan baslar hurmetine,
Askinla sizlayan kalpler hurmetine,
Gecelerde dokulen yaslar hurmetine,
Gazabinla bize bakma Ya Rabbi!!!(amin)

Yolunda kalim kullara bagisla ...(amin)
Rizana giden yollara bagisla ....(amin)
Arsina acilan ellere bagisla....(amin)
Cahilin icine sokma Ya Rabbi ...!!!....(amin)

Muhammed Mustafa (sav) nin ozune bagisla ...(amin)
Fatima’tuz- Zehra adli kizina bagisla ...(amin)
Yetim yetemanin yuzune bagisla ....(amin)
Huzurunda boynumuz bukme Ya Rabbi ...(amin)

Cemii peygamberlerin cani hurmetine,
Cihar-i yar-i guzinin dini hurmetine,
Uhud sehitlerinin kani hurmetine,
SUCLARIMIZI BASA KAKMA Ya Rabbi!!! ...(amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn)
SUALDE BIZLERI FAZLA SIKMA Ya Rabbi!!! ....(amiinn)

Yakma yarabbi!!!! (amin)
Muhammed askina yakma Ya Rabbi!!!... (Amin)
Kabe askina yakma Ya Rabbi!!! ...(amin)
Kur’an askina yakma Ya Rabbi!!!! ... (amin)
Yakma Ya Rabbi!!!!!
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN!!!!!

Esat Aydogan o buyuleyci sesiyle seslendirdigi bu guzel ilahiyi dua niyetiyle sizlerle paylasmak istedim.. Hakkinizi helal edin insaallah sevgili İSLAMİYET GEN.TR.AİLESİNİN ..
Okuyan herkesin, icinden gelerek AMIN diyecegine emin oldugum icin, Amiiiiiinnn diyenlerin duasini Insaallah Cenab-i Hakk in kabul buyurmasini diliyorum...!!!... (amin)

Ben sizin gibi alamıyorum ama çok sevdiğim bir ilahi dinlerken ürperiyorum :(

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM ABLACIM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ GERÇEKTEN..YA NERELERDESİNİZ EPEYDİR YOKSUNUZ,ÖZLETTİNİZ YANİ..NERELERDESİNİZ,NASILSINIZ,OĞLUNUZ NASIL,SİZ NASILSINIZ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABLA..

_Resul_

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)B) Allah(c.c) razı olsun ............. B)B)B)

serkan25

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B)SELAMÜN ALEYKÜM B)B)B)
KARDEŞİM ALLAH(CC) RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMIN. RABBİM RAZI OLSUN...

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:

Yakma Ya Rabbi!!!

Seherde acilan guller hurmetine,
Rukuda bukulen beller hurmetine,
Zikrinle donen diller hurmetine
Cehennem narina yakma Ya Rabbi!!! (amin)

Secdeye kapanan baslar hurmetine,
Askinla sizlayan kalpler hurmetine,
Gecelerde dokulen yaslar hurmetine,
Gazabinla bize bakma Ya Rabbi!!!(amin)

Yolunda kalim kullara bagisla ...(amin)
Rizana giden yollara bagisla ....(amin)
Arsina acilan ellere bagisla....(amin)
Cahilin icine sokma Ya Rabbi ...!!!....(amin)

Muhammed Mustafa (sav) nin ozune bagisla ...(amin)
Fatima’tuz- Zehra adli kizina bagisla ...(amin)
Yetim yetemanin yuzune bagisla ....(amin)
Huzurunda boynumuz bukme Ya Rabbi ...(amin)

Cemii peygamberlerin cani hurmetine,
Cihar-i yar-i guzinin dini hurmetine,
Uhud sehitlerinin kani hurmetine,
SUCLARIMIZI BASA KAKMA Ya Rabbi!!! ...(amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnn)
SUALDE BIZLERI FAZLA SIKMA Ya Rabbi!!! ....(amiinn)

Yakma yarabbi!!!! (amin)
Muhammed askina yakma Ya Rabbi!!!... (Amin)
Kabe askina yakma Ya Rabbi!!! ...(amin)
Kur’an askina yakma Ya Rabbi!!!! ... (amin)
Yakma Ya Rabbi!!!!!
AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN!!!!!

Esat Aydogan o buyuleyci sesiyle seslendirdigi bu guzel ilahiyi dua niyetiyle sizlerle paylasmak istedim.. Hakkinizi helal edin insaallah sevgili İSLAMİYET GEN.TR.AİLESİNİN ..
Okuyan herkesin, icinden gelerek AMIN diyecegine emin oldugum icin, Amiiiiiinnn diyenlerin duasini Insaallah Cenab-i Hakk in kabul buyurmasini diliyorum...!!!... (amin)

Ben sizin gibi alamıyorum ama çok sevdiğim bir ilahi dinlerken ürperiyorum :(

SA HAFIZE ANNEM!!!FORUMU $ENLENDIRMI$SIN BENDE HERKES GIBI AMIIIN DIYORUM.
PAYLA$IM ICIN ALLAH SENDEN RAZI OLSUN.EMEGIN ADEDINCE SEVAP AL HANENE INSALLAH!
SELAM VE DUA ILEB)B)B)B)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
S.ALEYKÜM ABLACIM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN ÇOK GÜZELDİ GERÇEKTEN..YA NERELERDESİNİZ EPEYDİR YOKSUNUZ,ÖZLETTİNİZ YANİ..NERELERDESİNİZ,NASILSINIZ,OĞLUNUZ NASIL,SİZ NASILSINIZ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABLA..

AMIN ABI ALLAH CÜMLEMIZDEN RAZI OLSUN!BEN BURALARDAYIMDA SADECE OKUYOR VE YORUM YAPIYORDUM.FORUM ACMIYORDUM.ARA SIRA GIRIYORUM INTERNETE.HEMEN SITEYE GÖZ ATIYORUM.TAKIPTESINIZ ANLIYACAGIN.:)OGLUM ÖMER IYI COK $ÜKÜR ABI OLMA HEYECANI SARDI SIMDI ONU.INSALLAH MISAFIR BEKLIYORUZ YENI YILDA.ISIM DÜSÜNMEYE BASLAYIN YAVAS YAVAS DAYI OLARAK TEYZELERI OLARAK BAKALIM ISIM DAYISI TEYZESI KIM OLACAK?
RABBIM CÜMLEMIZE HAYIRLI EVLATLAR NASIP ETSIN INSALLAH.AMIN
ALLAH´A EMANET OLUN

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

gurbetten yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:

AMIN ABI ALLAH CÜMLEMIZDEN RAZI OLSUN!BEN BURALARDAYIMDA SADECE OKUYOR VE YORUM YAPIYORDUM.FORUM ACMIYORDUM.ARA SIRA GIRIYORUM INTERNETE.HEMEN SITEYE GÖZ ATIYORUM.TAKIPTESINIZ ANLIYACAGIN.:)OGLUM ÖMER IYI COK $ÜKÜR ABI OLMA HEYECANI SARDI SIMDI ONU.INSALLAH MISAFIR BEKLIYORUZ YENI YILDA.ISIM DÜSÜNMEYE BASLAYIN YAVAS YAVAS DAYI OLARAK TEYZELERI OLARAK BAKALIM ISIM DAYISI TEYZESI KIM OLACAK?
ALLAH´A EMANET OLUN
HIIM EVET ABLACIM BİLİYORUM HABERİM VAR..1.5 AYLIK DİYE DUYMUŞTUM Bİ KARDEŞİMDEN..HATTA O KARDEŞİM İKİZ OLCAK DİYE HİSSEDİYORUM DEMİŞTİ VE BENDE EPEY Bİ ŞAŞIRDIM..RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN ABLACIM..İSİM DÜŞÜNÜRÜZ İNŞAALLAH..TAKİPTEYİZ DEMEK:):)AMAN ABLACIM KAYBOLMAYIN DA BİZİ ABLASIZ BIRAKMAYIN YANİ:)ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABLACIM..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..HAKKINIZDA,HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HER DAİM..S.ALEYKÜM

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ÇOK GÜZELLERDİ ELİNE SAĞLIK. ARAYI BU KADAR SOĞUTMA DAHA SIK BEKLİYORUZ SENİ. AİLECE İYİ OLMANIZADA SEVİNDİM ALLAH(C.C) HUZURUNUZU BOZMASIN HEPİNİZE SAĞLIK SIHAT VERSİN. İNŞALLAH DOĞCAK YİĞENİMİZİN SAĞLIĞI SIHATİ İYİDİR. RABBİME AMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

gurbetten yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:

ALLAH´A EMANET OLUN

A.S.HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH.HAYIRLI HABERLER DİYELİM.BEN DE NERELERDE BU KARDEŞİMİZ DİYORDUM.GÜZEL HABERLER VARMIŞ MEĞER:D A.E.O.

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

s.a emeğinize sağlık..çok güzeldi...Allah (cc) razı olsun..katılım tarihinize baktımda bugünün tarihini gösteriyo...1 yıl olmuş..daha nice yıllara inşaallah hep beraber...Allah (cc) emanet olun..bebeğinizde hayırlı evlatlar olur inşaallah..baki selam ve dua ile...B)B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
gurbetten yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:

ALLAH´A EMANET OLUN
HIIM EVET ABLACIM BİLİYORUM HABERİM VAR..1.5 AYLIK DİYE DUYMUŞTUM Bİ KARDEŞİMDEN..HATTA O KARDEŞİM İKİZ OLCAK DİYE HİSSEDİYORUM DEMİŞTİ VE BENDE EPEY Bİ ŞAŞIRDIM..RABBİM HAYIRLI EVLATLAR NASİB ETSİN ABLACIM..İSİM DÜŞÜNÜRÜZ İNŞAALLAH..TAKİPTEYİZ DEMEK:):)AMAN ABLACIM KAYBOLMAYIN DA BİZİ ABLASIZ BIRAKMAYIN YANİ:)ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN ABLACIM..RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..HAKKINIZDA,HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN HER DAİM..S.ALEYKÜM

NE KADAR GÜZEL IYI HABERLERDE TEZ DUYULUYOMUS.BIRDE KÖTÜ HABER TEZ DUYULUR DERLER DEGILMI?IKIZ KONUSUNA GELINCE BUNU BIR KAC KISIDEN DAHA DUYDUM TÜRKIYE DEKI AKRABALARIMDAN.SIMDILIK ÖYLE BISEY SÖZ KONUSU DEGIL AMA GÖRELIM RABBIM NE EYLER NE EYLERSE GÜZEL EYLER.ÖMRÜM VE SIHHATIM YETTIKCE BURDAYIM ALLAH´IN IZNI ILE.
BIR YERE GITTIGIM YOK.SIZLERI BIRAKAMAM.IYI DILEKLERINIZE DUA YERINE GECER INSALLAH DIYORUM AMIN AMIN AMIN DIYORUM.

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM ÇOK GÜZELLERDİ ELİNE SAĞLIK. ARAYI BU KADAR SOĞUTMA DAHA SIK BEKLİYORUZ SENİ. AİLECE İYİ OLMANIZADA SEVİNDİM ALLAH(C.C) HUZURUNUZU BOZMASIN HEPİNİZE SAĞLIK SIHAT VERSİN. İNŞALLAH DOĞCAK YİĞENİMİZİN SAĞLIĞI SIHATİ İYİDİR. RABBİME AMANET OLUN SELAMUN ALEYKÜM.

VE ALEYKÜMSELAM MURAT ABIM.BEGENDIGINE SEVINDIM.SOGURMUYUM HIC BEN SIZIN GÜZEL HABERLERINIZI ALIYORUM.COK GÜZEL SEYLER YAZMISSINIZ ALLAH RAZI OLSUN.BENDE SIZLERI RABBIME EMANET EDIYORUMB)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ADALETIMAHZA yazdı:
gurbetten yazdı:
RECEB-I KAMER yazdı:

ALLAH´A EMANET OLUN

A.S.HAYIRLISI OLUR İNŞAALLAH.HAYIRLI HABERLER DİYELİM.BEN DE NERELERDE BU KARDEŞİMİZ DİYORDUM.GÜZEL HABERLER VARMIŞ MEĞER:D A.E.O.

SA VE AS BURDAYIM ADALET ABLACIM.GIDERMIYIM HIC.ALLAH´IN IZNI ILE B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
s.a emeğinize sağlık..çok güzeldi...Allah (cc) razı olsun..katılım tarihinize baktımda bugünün tarihini gösteriyo...1 yıl olmuş..daha nice yıllara inşaallah hep beraber...Allah (cc) emanet olun..bebeğinizde hayırlı evlatlar olur inşaallah..baki selam ve dua ile...B)B)

BEGENDIGINE SEVINDIM KARDESIM.EVET BUGÜN TAM BIR YIL OLDU BENDE FORUM ACIYORDUM 1.YIL OLDUGU ICIN.IYI NIYETINE DILEGINE AMIN DIYORUM.ALLAH´A EMANET OLUN.

yun_us25

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
cid-be16d7dad725ce0d.spaces.live.com

"BİR BEN DEĞİL ALEM SANA HAYRAN DİYE SEVDİM"

kardeş emeğinize sağlık benimde sevdiğim eserlerden biri ALLAH razı olsun..selametle İNŞAALLAH.......B)

gurbetten

Kayıtlı Kullanıcı

yun_us25 yazdı:
"BİR BEN DEĞİL ALEM SANA HAYRAN DİYE SEVDİM"

kardeş emeğinize sağlık benimde sevdiğim eserlerden biri ALLAH razı olsun..selametle İNŞAALLAH.......B)

SA YUNUS KARDES! RABBIM CÜMLEMIZDEN RAZI OLSUN!BU ILAHIYI SEVMEYEN YOKTUR HERALDE DEGIL MI?SELAM VE DUA ILE ALLAH´A EMANET OL.B)

kasirga

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM BENİMDE ÇOK SEVDİĞİM İLAHİLERDENDİR. SAYENDE TEKRAR DİNLEMİŞ OLDUM.

RABBİM CUMLEMİZE GURURLA ÜMMETİ MUHAMMEDENİM DİYEBİLMEYİ VE BU VASFA LAYIK OLABİLMEYİ NASİP ETSİN ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt