Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çokkkkkkkkkkk mutluyummm!!!!!! (1 Kullanıcı)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: çokkkkkkkkkkk mutluyummm!!!!!!

SLM SNCAK KARDEŞİM DAHA BİŞEY DEMİYECEKMİSİN:D:D

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm ecrin hicran kardeşim... yüce Rabbim seni her daim sevindirsin inş. mutluluğun daim olsun.. hayırlısı olsun inş. Rabbim inş her zaman dostlukta Allah rızasının bilincinde olanları karşımıza çıkarsın inş. Selam ve dua ile kalB)B)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
HİŞT FATOŞ GÜLER KARDEŞİME LAF YOK ONA GÖRE EE HAKLI KENDISI SIZ AYNI YERDESINIZ AMA GULER ILE BI UCTAN BI UCA BIRAK BIRAZ KISKANDIRSIN HAKKI YANİ.:) E SENDE İÇİN İÇİN KENDİNİ YERSİN ARTIK KURABİYE NİYETİNE :)
AY KARDEŞİNE KARIŞAN KİM.İÇİM İÇİMİ YERMİŞİM BAK BAK.AY NE VARYANİ ALTI ÜSTÜ Bİ ÇAY İKİ TANE TAŞ GİBİ KURABİYE YEMİŞLER.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:
HİŞT FATOŞ GÜLER KARDEŞİME LAF YOK ONA GÖRE EE HAKLI KENDISI SIZ AYNI YERDESINIZ AMA GULER ILE BI UCTAN BI UCA BIRAK BIRAZ KISKANDIRSIN HAKKI YANİ.:) E SENDE İÇİN İÇİN KENDİNİ YERSİN ARTIK KURABİYE NİYETİNE :)
AY KARDEŞİNE KARIŞAN KİM.İÇİM İÇİMİ YERMİŞİM BAK BAK.AY NE VARYANİ ALTI ÜSTÜ Bİ ÇAY İKİ TANE TAŞ GİBİ KURABİYE YEMİŞLER.

TABİ TABİ
ŞİMDİ BİLE İÇİN İÇİNİ YİYİYORSUN FAZLA YEME ZATEN 000 BEDENSIN IGCENE GIDERSIN.:D:D:D

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN İNŞEALLAH. ŞAHSEN BEN DE İSTERDİM SİZLERLE TANIŞMAK . NASİP BELKİ BİR GÜN OLUR. MENÜNÜZDE DE YOK YOKMUŞ. AFİYET OLSUN.

serife07

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:
MAAŞALLAH PERFORMANSINIZDAN BİRŞEY KAYBETMEMİŞSİNİZ. ATIŞMALARINIZI ÖZLEMİŞTİK.

VEYS

Kayıtlı Kullanıcı

serife07 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:

eee çok şükür kaybetmedik :) bizde sizleri özledik diyelim kafiyeli olsun :) ama kıskanclıgından catlıyacak bu gıdıste bayıldımı acaba ses cıkmıyorda.:)

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
serife07 yazdı:
FATMA_ERGUN yazdı:
VEYS yazdı:

eee çok şükür kaybetmedik :) bizde sizleri özledik diyelim kafiyeli olsun :) ama kıskanclıgından catlıyacak bu gıdıste bayıldımı acaba ses cıkmıyorda.:)
BEN BAYILMAM KORKMA SEN.BİLGİSAYAR AZ KARIŞTI .İNSAN SEVDİGİNİ KISKANIR.BAK MESELA BEN SENİ HİÇ KISKANIYORMUYUM? YOOOOOOOOOO KESİNLİKLE:)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
YAA GÜLER SENMİSİN.YA İNŞALLAH NASİP OLUR ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM.FATMA KARDEŞİM ARTIK KATLANACAZ NE YAPALIM.:D:D:D DOST İÇİN ÇİĞ TAVUK YENİRMİŞ
BENİM BEN:)İNŞALLAH CANIM..NASİP OLURSA ŞUBATIN SONALRINA DOĞRU GELECEĞİM İNŞ..GÖRÜŞÜRMEK NAİSP OLUR İNŞALLAH..ALLAHIM RAZI OLSUN..DUA İLE..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
YAA GÜLER SENMİSİN.YA İNŞALLAH NASİP OLUR ÇOK ÇOK MUTLU OLURUM.FATMA KARDEŞİM ARTIK KATLANACAZ NE YAPALIM.:D:D:D DOST İÇİN ÇİĞ TAVUK YENİRMİŞ
BENİM BEN:)İNŞALLAH CANIM..NASİP OLURSA ŞUBATIN SONALRINA DOĞRU GELECEĞİM İNŞ..GÖRÜŞÜRMEK NAİSP OLUR İNŞALLAH..ALLAHIM RAZI OLSUN..DUA İLE..

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

VEYS yazdı:
KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM..SÖZÜN ÖZÜ BUDUR İÇİN..SAĞOLASIN..KARDEŞİM LEBLEBİ ALMAYA GİTTİ:)STERS ATACAK BİRAZ:)

ireme

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM ECRİN KARDEŞİM...SİZİN ADINIZA NE KADAR ÇOK SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ...NE GÜZEL Bİ DUYGU...(KISKANDIM DA BU ARADA);)B..RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM KILSIN İNŞAALLAH...RABBİM GÖRMEK İSTEYİPTE GÖREMEDİĞİMİZ DOSTLARIMIZI,ARKADAŞLARIMIZI,KARDEŞLERİMİZİ BİZİMLE BİR AN ÖNCE BULUŞTURSUN İNŞAALLAH...BU GÜZELLİĞİ GERÇEK DOSTLUĞA,ARKADAŞLIĞA,KERDEŞİLİĞE ÇEVİRSİN...RABBİM KENDİ RIZASI DIŞINA ÇIKARMASIN...ÖMÜR BOYU MENFAATSİZ DOSTLUKLAR,ARKADAŞLIKLAR KURMAYI NASİP ETSİN...HERŞEYDE ALLAH (CC) IN RIZASI OLSUN İNŞAALLAH...GÜZEL KARDEŞİM HER DAİM BÖYLE MUTLU OLMAN TEMENNİSİYLE...SELAM VE DUA İLE...B)B)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

sinan_cift yazdı:
:D:D:D:D:Ds.a ben revza_nur kısgandım guler okadar kurabiye,kek. poğca,puf böreği insanın iştahını açıyor neyse biz gelincede ayn menü yü istiyoruz selametle:D:D:D:D
A.S KARDEŞİM...:):):)HELE BENİM CAN DOSTUMU YANINDA GETİRDE NE İSTERSENİZ:):):)ŞİMDİDEN BAŞLARIM HAZIRLIKLARA:):)SELAMETLE

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

Ecrin Hicran yazdı:
VEYS yazdı:
KARDEŞİM TEŞEKKÜR EDERİM..SÖZÜN ÖZÜ BUDUR İÇİN..SAĞOLASIN..KARDEŞİM LEBLEBİ ALMAYA GİTTİ:)STERS ATACAK BİRAZ:)
ALDIM VALLA SANA YAZARKENDE DİYORUM.TAŞ KURABİYESİNDEN GÜZELDİR...:D:D

sinan_cift

Kayıtlı Kullanıcı

Ecrin Hicran yazdı:
sinan_cift yazdı:
:D:D:D:D:Ds.a ben revza_nur kısgandım guler okadar kurabiye,kek. poğca,puf böreği insanın iştahını açıyor neyse biz gelincede ayn menü yü istiyoruz selametle:D:D:D:D
A.S KARDEŞİM...:):):)HELE BENİM CAN DOSTUMU YANINDA GETİRDE NE İSTERSENİZ:):):)ŞİMDİDEN BAŞLARIM HAZIRLIKLARA:):)SELAMETLE
allah razı olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda gelmeyi düşünüyoruz o taraflara gelirken haber veririz:D:D:D:D:D:D:D:D

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

sinan_cift yazdı: allah razı olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda gelmeyi düşünüyoruz o taraflara gelirken haber veririz:D:D:D:D:D:D:D:D
inşAllah kardeşim..ecmain olsun.sağoalsın:):)selam ve dua ile

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm ecrin hicran kardeşim... yüce Rabbim seni her daim sevindirsin inş. mutluluğun daim olsun.. hayırlısı olsun inş. Rabbim inş her zaman dostlukta Allah rızasının bilincinde olanları karşımıza çıkarsın inş. Selam ve dua ile kalB)B)
amin amin ecmain kardeşim.Alalhım razı olsun.inşAllah sizlere naisp olur....çok sevdiğiniz dostlarınız ile tanışmak ..güzel dilekleirn için sağolasın..dua ile

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.İNŞAALAH NİŞANLIMLA BİZLEREDE TANIŞMAK NASİP OLUR....ESRAB)ZEKİB)

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

ireme yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM ECRİN KARDEŞİM...SİZİN ADINIZA NE KADAR ÇOK SEVİNDİM BİLEMEZSİNİZ...NE GÜZEL Bİ DUYGU...(KISKANDIM DA BU ARADA);)B..RABBİM MUTLULUĞUNUZU DAİM KILSIN İNŞAALLAH...RABBİM GÖRMEK İSTEYİPTE GÖREMEDİĞİMİZ DOSTLARIMIZI,ARKADAŞLARIMIZI,KARDEŞLERİMİZİ BİZİMLE BİR AN ÖNCE BULUŞTURSUN İNŞAALLAH...BU GÜZELLİĞİ GERÇEK DOSTLUĞA,ARKADAŞLIĞA,KERDEŞİLİĞE ÇEVİRSİN...RABBİM KENDİ RIZASI DIŞINA ÇIKARMASIN...ÖMÜR BOYU MENFAATSİZ DOSTLUKLAR,ARKADAŞLIKLAR KURMAYI NASİP ETSİN...HERŞEYDE ALLAH (CC) IN RIZASI OLSUN İNŞAALLAH...GÜZEL KARDEŞİM HER DAİM BÖYLE MUTLU OLMAN TEMENNİSİYLE...SELAM VE DUA İLE...B)B)
CANIM KARDEŞİM ALLAHIM RAZI OLSUN..DUALARINA BÜTÜN İÇTENLİĞİM İLE AMİN DİYORUM..ÇOK SAĞOALSIN.AMİN AMİN ECMAİNİMİZE İNŞALLAH...B)B)B)B)B)B)DUA İLE KARDEŞİM

Ecrin Hicran

Kayıtlı Kullanıcı

FATMA_ERGUN yazdı:
ALDIM VALLA SANA YAZARKENDE DİYORUM.TAŞ KURABİYESİNDEN GÜZELDİR...:D:D
HADİ CANIM,SENDE...GÖRDÜN MÜ KURABİYELERİMİ?YOK:)NERDEN BİLİYORSUN TAŞ OLDUKLARINI:)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt