sadece_eda
Kayıtlı Kullanıcı
RE: çok şirinler
SÜPERLER YAAAAAAAAA...
CANLARIM BENİM. MAŞALLAH...B)
SÜPERLER YAAAAAAAAA...
siyah_inci87 yazdı:
evet yaaa nerden buldunuz bu çocukları şimdiki çocuklara da aslında aşılansa diycem amaaa ...........Resul_Acer yazdı:
siyah_inci87 yazdı:
hepside çok şekerler bunların alıp yiyesim geldi hepsinede maaşallah..........
bencedeB)
ararat yazdı:
selamun aleyküm..gerçekten çok güzeller ..paylaşım için Allah razı olsun ..Allaha emanet olun
sadece_eda yazdı:
SÜPERLER YAAAAAAAAA...
ozlemkoca yazdı:
cümlesine maaşallah subhanallah.....B)
cennet_agaci yazdı:
selamün aleyküm... Maşallah ya Allah'ım hepsini nazarlardan korusun inş okadar güzeller ki, hepside birer melek... resımleri kopyaladım hakkınızı helal edin selametle HAYIRLI CUMALAR B)B)B)
Resul_Acer yazdı:
siyah_inci87 yazdı:
evet yaaa nerden buldunuz bu çocukları şimdiki çocuklara da aslında aşılansa diycem amaaa ...........Resul_Acer yazdı:
siyah_inci87 yazdı:
bencedeB)
Aması malesef olmuyor inşallah olur
siyah_inci87 yazdı:
Resul_Acer yazdı:
siyah_inci87 yazdı:
siyah_inci87 yazdı:
bencedeB)
Aması malesef olmuyor inşallah olur
inşallah olur inşallah yaparız.....
meftun61 yazdı:
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM.HEPSİNDE RABBİMİN SONSUZ KUDRETİNİ VE GÜZELLİĞİNİ GÖRDÜM.ALLAHIM SEN NE YÜCELER YÜCESİSİNKİ BİR YARATTIĞIN DİĞERİNE BENZEMİYOR.HEPSİNE FARKLI FARKLI GÜZELLİKLER İHSAN EDİYOSUN.ALLAHIM SANA SONSUZ HAMDU SENALAR OLSUN.
Nevin_1982 yazdı:
aman şimdi bunları görmesinler din elden gidiyo şeriat rejimi geliyo falan filanderler şimdi.Öyleye bu yaşta başlarını kapamışlar dime