Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çok Şaşırdım (2 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim.

dağta,taş ağaç ve bir çok maddesel varlık secde ederken o şekle bürünürken bu yavrucuğunda öyle bir görüntüde gözükmesi ne kadar güzel.Allah CC sonsuz şükürler olsun.

selam ve dua ile kalın kardeşim.mevlama emanet olun.hayırlı günler ve hayırlı işler.selametle.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Yüce Rabbim için hiç bir şey zor değildir isterse taşada namaz kıldırır hiç şüphesiz ama bu durum ya size ya doktora yada çocuğun annesine mesaj olabilir.Şayet anne karnında ki bütün bgebekler Ezan-ı Şerif okunurken secde etmiyorsa.Yine en iyisini Yüce Rabbim Allah (c.c.) bilir.Allah'a emanet olun.(Amin).
Es selamun Aleyküm.
aleykumselam degerli kardesim eger kizmazsaniz bisey soyleyebilirmiyim??
su uye resminiz beni çok korkutuyor degitirme imkaniniz varmi acaba? kizmayin olur mu selam ve dua ile kalin...:H

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim.

dağta,taş ağaç ve bir çok maddesel varlık secde ederken o şekle bürünürken bu yavrucuğunda öyle bir görüntüde gözükmesi ne kadar güzel.Allah CC sonsuz şükürler olsun.

selam ve dua ile kalın kardeşim.mevlama emanet olun.hayırlı günler ve hayırlı işler.selametle.

Aleyküm Selam
Değerli kardeşim sağol Allah c.c. razı olsun sizede hayırlı günler diyorum
Selametle Rabbime emanetsiniz

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Rüya Kardeşim Nasilsin Iyimisin?mrk Ediyorum Seni

isranurr

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Sağol kardeşim çok şükür iyiyim sen nasılsın? her zaman görüşemesekte daima dualarımdasınız işi ne yaptın?

KONUŞTUM PATRONLA İNŞALLAH BU AY SONUNDA AYRILICAM BEKLİYORUM.Bİ AKSİLİK OLMAZ İNŞALLAH.ALLAHA EMANET OL.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BENDE SENİ KATIYORUM DUALARIMA BİLİYOSUN HAYIRLI HABERLER VERİRİZ İNŞALLAH HEP BİRBİRİMİZE

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
KONUŞTUM PATRONLA İNŞALLAH BU AY SONUNDA AYRILICAM BEKLİYORUM.Bİ AKSİLİK OLMAZ İNŞALLAH.ALLAHA EMANET OL.ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BENDE SENİ KATIYORUM DUALARIMA BİLİYOSUN HAYIRLI HABERLER VERİRİZ İNŞALLAH HEP BİRBİRİMİZE

İnşallah kardeşim inşallah alacağınıda alır rahata erersin İnşallah birbirimize hayırlı haberler vericeğimiz günlerde gelir Amin
Rabbime emanet ol Selametle

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt