Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çok Şaşırdım (1 Kullanıcı)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Bunu sizlerle paylaşmak istedim ben jinekolog yanında çalışıyorum az önce yatsı ezanı okundu ve gebe bir bayan muayene oluyordu doktor hanım ultrasonda bebeğe bakıyordu yorumlar yapıyordu ve dedi ki ;
"Bebek gayet iyi günü gününe gidiyor şuan namaz kılıyor gibi duruyor, bak bu başı secdedeymiş gibi" bu bayanın gebeliği 4,5 aylık ve doktorun bu yorumları beni şaşırttı acaba böyle bişey olabilir mi? yani ne bilim namaz vakitlerinde anne karnında olan bebekler namaz kılar mı? burda kontrole gelen çok gebe var ilk defa böyle bişeye şahit oldum anne karnındaki bebekler çok harekli olur bunu bilirim büyüdükçede hareket etmeleri zorlaşır.
Allah c.c. bilir böyle bişeyi neyse selametle

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve bereakatuhu daimen ve ebeden insaAllah Kardesim; MasaAllah SubhanAllah..Rabbim isterse hersey olur.Iste Allah 'a (c.c.) inanmayanlar namazi küçümseyenlere iyi bir örnek diyorum.Allah (c.c.) bizlere bazen farkinda olmadigimiz anda öyle dersler veriyorki tabi farkedene diyorum..Ayrica o anne de çok sansli bir anneymis.InsaAllah o çocuk dogunca hayirlara vesile olur büyük bir din alimi olur insaAllah..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..

GunahkarKuL

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Yüce Rabbim için hiç bir şey zor değildir isterse taşada namaz kıldırır hiç şüphesiz ama bu durum ya size ya doktora yada çocuğun annesine mesaj olabilir.Şayet anne karnında ki bütün bgebekler Ezan-ı Şerif okunurken secde etmiyorsa.Yine en iyisini Yüce Rabbim Allah (c.c.) bilir.Allah'a emanet olun.(Amin).
Es selamun Aleyküm.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Essalamu aleykum ve rahmetullahu ve bereakatuhu daimen ve ebeden insaAllah Kardesim; MasaAllah SubhanAllah..Rabbim isterse hersey olur.Iste Allah 'a (c.c.) inanmayanlar namazi küçümseyenlere iyi bir örnek diyorum.Allah (c.c.) bizlere bazen farkinda olmadigimiz anda öyle dersler veriyorki tabi farkedene diyorum..Ayrica o anne de çok sansli bir anneymis.InsaAllah o çocuk dogunca hayirlara vesile olur büyük bir din alimi olur insaAllah..Kainatin efendisine emanet olun insaAllah..

Amin güzel kardeşim dua içten Amin diyorum Allah c.c. razı olsun
Selametle

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Neden Olmasin Kardeşim Allah Isteyince Hersey Olur Dua Ile Kalin

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm.Yüce Rabbim için hiç bir şey zor değildir isterse taşada namaz kıldırır hiç şüphesiz ama bu durum ya size ya doktora yada çocuğun annesine mesaj olabilir.Şayet anne karnında ki bütün bgebekler Ezan-ı Şerif okunurken secde etmiyorsa.Yine en iyisini Yüce Rabbim Allah (c.c.) bilir.Allah'a emanet olun.(Amin).
Es selamun Aleyküm.

Aleyküm Selam
Kardeşim haklısın Yüce Rabbim en doğrusunu bilir. Mesaj derken hiç bilemiyorum hangimize olabilir ben ramazan ayında namaza başladım bu sitedeki kardeşlerim sayesinde allah c.c. hepinizden razı olsun o yüzden
Selamaetle

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Bunu sizlerle paylaşmak istedim ben jinekolog yanında çalışıyorum az önce yatsı ezanı okundu ve gebe bir bayan muayene oluyordu doktor hanım ultrasonda bebeğe bakıyordu yorumlar yapıyordu ve dedi ki ;
"Bebek gayet iyi günü gününe gidiyor şuan namaz kılıyor gibi duruyor, bak bu başı secdedeymiş gibi" bu bayanın gebeliği 4,5 aylık ve doktorun bu yorumları beni şaşırttı acaba böyle bişey olabilir mi? yani ne bilim namaz vakitlerinde anne karnında olan bebekler namaz kılar mı? burda kontrole gelen çok gebe var ilk defa böyle bişeye şahit oldum anne karnındaki bebekler çok harekli olur bunu bilirim büyüdükçede hareket etmeleri zorlaşır.

vallahi rabbim herşeyi yamaya kdirdir.olabilirde olmyabilirde.eğer varsada buna şaşırmam.çünkü ne örnekler gördük.allaha emanet olun

koskun

Kayıtlı Kullanıcı
allah celle celaluhu isterse taşa bile namaz kıldırır ...

A

Arzu_76

Ey rabbim sen nelere kadirsin sen ol dersen olur.

Hamd olsun Allah (CC) bana hidayet nasip et ya rap
Benim kalbimi yolunda sabit kıl ya rab

selenny

Kayıtlı Kullanıcı
selaMUN ALEYKÜM ELLERİNE SAĞLIK....

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Inanin çok Etkilendim A.e.o

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

SELAMUN ALEYKÜM ADAŞIM..

NEDEN OLMASIN RABBİM İSTERSE HERŞEY OLUR...

BİZİMLE PAŞLATTIĞIN İÇİN SAĞOL TŞK.EDERİM..RABBİM SENDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH...

RABBİME EMANET OL DUA İLE..

HAYIRLI GÜNLER..

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm
Böyle birşeyi sizlerle paylaşıtım çünkü beni en iyi sizler anlarsınız bir arkadaşıma msn de anlattım güldü

Rabbim sizlerden de razı olsun

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim,
Allah nelere kadir?Allah cok buyuktur ve kaainat yuce rabbimizin ispatlariyla doludur.
Canim kardesim, sen nasilsin?Sanma ki seni unuttum,her zaman aklimda,her duamda sen ve bebegin de varsiniz.Rabbim insallah hakkinda hayirlisini verir.Her iki cihanda dilerim mekanin cennet olur.Allah a emanet ol.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum canim kardesim,
Allah nelere kadir?Allah cok buyuktur ve kaainat yuce rabbimizin ispatlariyla doludur.
Canim kardesim, sen nasilsin?Sanma ki seni unuttum,her zaman aklimda,her duamda sen ve bebegin de varsiniz.Rabbim insallah hakkinda hayirlisini verir.Her iki cihanda dilerim mekanin cennet olur.Allah a emanet ol.

Aleyküm Selam
Canım ablam ben ve kızım Allaha şükür iyiyiz bilirim her zaman dualarında olduğumu çünkü sen, kızın ve burdaki herkesde benim hep dualarımdasınız Amin Cümlemize ablacım o güzel duaların için Rabbim senin ve kızınında hep yar ve yardımcınız olsun inşallah Rabbimden başka kimseye ihtiyacınız olmaz Amin
Eşim boşanmak için mahkemeye verdi geçen hafta ben işdeydim görümcem gelmiş annemle konuşmuş barışsınlar demiş hayırlısı diyorum ablam kendimi ne boşa ümitlendirmek nede üzmek istemiyorum Rabbimden hep hayırlısını isityorum sen nasılsın ablam inşallah iyisinizdir sealmetle ablam Rabbime emanetsin

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

aleyne ve aleykümselam kardeşim herşey kadir mevlamın elinde değilmi O older ve oluverir bundan şüphe yok anlatımda ifade bozukluğu varsa kusura bakmayın buda benim neçizane fikrim saygılarımla

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam
Canım ablam ben ve kızım Allaha şükür iyiyiz bilirim her zaman dualarında olduğumu çünkü sen, kızın ve burdaki herkesde benim hep dualarımdasınız Amin Cümlemize ablacım o güzel duaların için Rabbim senin ve kızınında hep yar ve yardımcınız olsun inşallah Rabbimden başka kimseye ihtiyacınız olmaz Amin
Eşim boşanmak için mahkemeye verdi geçen hafta ben işdeydim görümcem gelmiş annemle konuşmuş barışsınlar demiş hayırlısı diyorum ablam kendimi ne boşa ümitlendirmek nede üzmek istemiyorum Rabbimden hep hayırlısını isityorum sen nasılsın ablam inşallah iyisinizdir sealmetle ablam Rabbime emanetsin
Canim kardesim, dilerim hakkinda hayirlisi olur.Esin e cok kizginim.sana ve bebeginize cektirdigi acilardan dolayi.Insallah hatasini anlar insallah bundan sonra sizi uzmez.Sorumluluk sahibi bir erkek karisini cocugunu birakmamali.Onlari Allahin emaneti olarak dusunmeli.Insallah hakkinizda barismaniz hayirli olur ve barisirsiniz.Babasiz evlat buyutmek zordur.rabbim yardimciniz olsun.Ben hemen hemen girdigim her sinavi gectim simdi karar zamanina geldi durum.gectigim sinav belgeleriyle yetkili makama muracaat edecegim ama eksikliklerim var ve maalesef bu eksiklikleri istesemde tamamlayamiyorum.Allah a sigindim,insallah eksikliklerim karsima engel olarak cikmaz diye dua ediyorum.Mart ayi icinde sonucu alirim insallah bu sinavida gecmis olurum sana bildirecegim.Bebegini ve seni opuyorum.Allah a emanet ol.Esin hatasini anlarsa sen sakin kin tutma,yavrun icin unutmaya calis.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
aleyne ve aleykümselam kardeşim herşey kadir mevlamın elinde değilmi O older ve oluverir bundan şüphe yok anlatımda ifade bozukluğu varsa kusura bakmayın buda benim neçizane fikrim saygılarımla

Yok güzel kardeşim anlatımında bir bozukluk selametle:evet

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt