Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇOK ÖNEMLİ..LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYELİM.... (1 Kullanıcı)

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇOK ÖNEMLİ..LÜTFEN OKUYUP GEÇMEYELİM....

mteknik allah razı olsun tek kelimeyle harika bir yazıydı gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarptı
rabbim ders almayı nasip etsin :(:(

polyana

Kayıtlı Kullanıcı

Evet arkadaşım çok haklısınız, biz hiç soruyormuyuz kendimize "NASIL MÜSLÜMANIZ? VE MÜSLÜMANLIĞIN GEREKTİRDİKLERİNİ UYGULUYOR VE ÖĞRETİYOR MUYUZ ? " Hayır malesef yapmıyoruz bu bir gerçek, Ama Allah'a dua etmekten yorulmayalım inşallah bizlere yardım eder. Öncelikle şu düşünceyi bazı büyüklerimizin kafasından atmak gerek " sen büyüyünce yaparsın dininin gerektirdiklerini " ya da " yaşlanınca gidersin hacca " gibi ama hayır ben imkan olsa da şimdi gitsem hacca genç yaşımda çok ince detaylar var, Allah yardımcımız olsun öncelikle çocuklarımızı müslüman evlatları gibi yetiştirmeliyiz bence eğitim şart yanii.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

zeynep1111 yazdı:
mteknik allah razı olsun tek kelimeyle harika bir yazıydı gerçekleri yüzümüze tokat gibi çarptı
rabbim ders almayı nasip etsin :(:(

Selamunalykum kardeşim,
Bizim burada birbirimizin yüzüne bazı şeyleri tokat gibi vurmamız, hesap gününde melekler tarafından vurulmasından iyidir değilmi kardeşim. İnşallah ders almasını birlirsek ne mutlu bize.
k.s.e.o.

mtekik

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
islamiportal.net

polyana yazdı:
Evet arkadaşım çok haklısınız, biz hiç soruyormuyuz kendimize "NASIL MÜSLÜMANIZ? VE MÜSLÜMANLIĞIN GEREKTİRDİKLERİNİ UYGULUYOR VE ÖĞRETİYOR MUYUZ ? " Hayır malesef yapmıyoruz bu bir gerçek, Ama Allah'a dua etmekten yorulmayalım inşallah bizlere yardım eder. Öncelikle şu düşünceyi bazı büyüklerimizin kafasından atmak gerek " sen büyüyünce yaparsın dininin gerektirdiklerini " ya da " yaşlanınca gidersin hacca " gibi ama hayır ben imkan olsa da şimdi gitsem hacca genç yaşımda çok ince detaylar var, Allah yardımcımız olsun öncelikle çocuklarımızı müslüman evlatları gibi yetiştirmeliyiz bence eğitim şart yanii.

Selamunaleykum kardeşim,
Evet üzerimize farz olan ibadetlerimizi ertelemek bize çok büyük bir sorumluluk getirir. Onun için ibadetlerimizi ertelemden zamanı gelir gelimez yapmalıyız. Allah senden razı olsun bunları bize hatılattığın için.
k.s.e.o.

xxferhat23

Kayıtlı Kullanıcı
evt sevgili din kardeşim acınacak hatta başımızı yerden kaldıramayacak haldeyiz

windrose84

Kayıtlı Kullanıcı
acı bir gerçek ama..

acı bir gerçek ama..

dunyada ne kadar muslumanların bol oldugu ulke varsa turkiye kadar olmasa da aynı şeylerin degisik formlarda yasandıgını görüyoruz.. yeni dünya düzeni bu olsa gerek ve gittikce yayılıyor.
ismet özelin bi yazısı vardı dünyada su an ki sisteme alternatif oluşşturacak tek sistem osmanlının zamanda uyguladıgı sistemdir diye.allah sonumuzu hayır etsin ..bir filozofun sözü vardı' kendimi değiştirebilseydim bütün dünyayı değiştirebilirdim' diye
oflayıp puflamadan bu işi kendimizi değiştirerek halledebilirz sanırım vesselam..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt