Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çok önemli bakarmısınız ? (1 Kullanıcı)

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

s.a pc den anlayan arkadaşlar..
size şunu sormak istiyorum..

hani pc yi 2 gün( veya istediğiniz bir gün) önceki sürüme(haline) geri getir diye bir uygulama vardı..
daha önce yapmıştım ama şimdi hatırlayamadım nerdendir nasıldır..
bileniniz bana tarif edebilir mi?
çok önemli yalnız...

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Windows'ta Administrator olarak oturum açın.
Başlat'ı tıklatın, sırasıyla Tüm Programlar'ın, Donatılar'ın ve Sistem Araçları'nın üzerine gelin ve sonra Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle'yi (zaten seçili değilse) seçin, sonra da İleri'yi tıklatın.
Bir Geri Yükleme Noktası Seçin sayfasında, Bu listede bir geri yükleme noktasını tıklatın listesinde en son sistem denetim noktasını tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
Geri Yükleme Noktası Seçimini Onayla sayfasında,İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme önceki Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Yükleme Tamamlandı sayfası görüntülenir.
Tamam'ı tıklatın.

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Bende google amcanın yalancısıyım inşaAllah işine yarar.

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Allah razı olsun abla... işe yaradı sağolasın bunlar sana

Windows'ta Administrator olarak oturum açın.
Başlat'ı tıklatın, sırasıyla Tüm Programlar'ın, Donatılar'ın ve Sistem Araçları'nın üzerine gelin ve sonra Sistem Geri Yükleme'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme başlar.
Sistem Geri Yüklemeye Hoş Geldiniz sayfasında, Bilgisayarımı önceki bir zamana geri yükle'yi (zaten seçili değilse) seçin, sonra da İleri'yi tıklatın.
Bir Geri Yükleme Noktası Seçin sayfasında, Bu listede bir geri yükleme noktasını tıklatın listesinde en son sistem denetim noktasını tıklatın, sonra da İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme'nin yapacağı yapılandırma değişikliklerini listeleyen bir Sistem Geri Yükleme iletisi görüntülenebilir. Tamam'ı tıklatın.
Geri Yükleme Noktası Seçimini Onayla sayfasında,İleri'yi tıklatın. Sistem Geri Yükleme önceki Windows XP yapılandırmasını geri yükler ve sonra bilgisayarı yeniden başlatır.
Bilgisayarda Administrator (Yönetici) olarak oturum açın. Sistem Geri Yükleme Geri Yükleme Tamamlandı sayfası görüntülenir.
Tamam'ı tıklatın.

tuba_m

Kayıtlı Kullanıcı
evet Hasıl ı Kelam ın yazdıkları doğru o yönergeleri izleyerek sistemini istediğin bir zmana geri alabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt