Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok kafam karıştı yardım lütfen (1 Kullanıcı)

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar hani bazı dilek duaları olur nebilim şukadar hacet namazı kılarsan kabul eder allahım ,şu kadar zikir çekersen falan,şu kadar yasin okursan aralarda şunları okursan falan diye bir sürü dualar aldım netten ve hepsini okuyacaktım ama şimdi nette gezerken kafama takıldı ya allah korusun ama bunlar kötü amaçlı değildir dimi yani büyü gibi töğbe töğbe çok morlaim bozuldu..çünkü ben bu dualrı bi siteden havas bölümü başığı altında dilek duları kısmından almıştım..bi sitedede okudumki havas gibi şeylerden uzak durun bizim büyüyle işimiz olmaz yazıyordu..yaz çok morlaim bozuldu ...ama benim aldığım dualar hep şöyle..mesela enam suresi günde 7şer kere 1 hafta boyunca okunacakmış duların makbulu için,103 reka hacet namazı var,fetih suresi var günlere bölerek okuyosun yani bu şekilde bunların nasıl bi zararı olurki dua sonuçta ya nolur biri beni aydınlatsın yanlış bişe yapmak istemiyorum allah korusun

Senin Türkçe'n biraz bozuk.Hem sonra sen kaç yaşındasın ki?.

Öncelikle Duaların kabulü için...
1-Tevbe-i istiğfar
2-Helal kazanç
3-Salih ameller
4-Haramlardan sakınmak
5-Sadakat ve samimiyet
6-Sabır ve bekleyiştir.

Okuduklarını birgünde yapmak şartı yoktur.Öncelikle Allah'tan istediğin nedir?.Ben sana en kolay bir yol göstereceğim...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt