doğru kardeşim çok güzel cevap vermiş ama yaşımdan dolayı anlayamıyor olabilirm affedin cahilliğime verinn...
sizlere güvendiğim için herşeyi sormak istedim
enam suresi,fetih suresi kuranı kerimde geçen ayetler olduğu için ne türlü bi zararı olabilirki die düşüyorum
değerli kardeşim...
Sizin samimiyetinize inanarak birkez daha açıklıyorum inşaAllah.
Havass ilmi , eskiden islami ilim olarak öğretilirdi.
Ancak yıllar içerisinde bu ilim ne yazık ki BÜYÜCÜLÜK şekline dönüştü.
ve en üzücü tarafı da ayetleri ve Kur'an ı okuduklarını söyleyerek yaptıkları bu yanlışı doğru gibi göstermeye çalıştılar.
Ne yazık ki bir çok temiz kalpli kardeşimiz de Kur'an ayetleri olması nedeniyle bu kişilere inanıyorlar.
Değerli kardeşim.
Sizin okuyacağınız ayetler , sureler zaten islamiyette Rabbimize dua etmemiz için bizlerin ibadetlerindendir.Yani Havass ilminin sözde temsilcilerine bu konuda takılıp kalmanıza gerek yoktur.
Size sakıncalıdır dememizin nedeni ise kesinlikle bu sure ve ayetleri okumanız değildir , zira Rabbimizin katından inmiş hiç bir kelimeye sakıncalı diyemeyiz haşa...
Bu bilgilerin ve kişilerin arasına girmek farkında olmadan bizleri ŞİRKe sürükleyebilir.
Nasıl mı?
Bizlere başlangıçta çok masumane görünen ve islamiyete uygun olduğunu düşündüğümüz yöntemler , bir bakmışız zamanla boyut değiştirmiş Allah muhafaza...
Efendimiz bile Rabbinin rızası için kesin bir yorum yapamazken , hangi kişiler şunu okursan dua kesin kabul olur şeklinde bir yorum getirebiliyorlar.
Bu kişiler için '' cehaletlerinin içinde boğulan zavallılar '' dan başka bir cümle kuramıyorum...
Tekrar belirtiyorum kardeşim...
Siz KUR'AN ve NAMAZ ile Rabbimizden isteyin.
O , sizin hakkınızda hayırlı olan herşeyi emin olun ki en güzel şekilde size sunacaktır.
Yeter ki istemeyi , sabretmeyi ve Rabbimizden gelen herşeye razı olmayı bilin.
Ve naçizane önerim...
Havass , gizli ilimler vs... gibi içeriğe sahip sitelerden de kendi iyiliğiniz için uzak durun.
Hayırlı günler kardeşim.