Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

ÇOK İHTİYACIM VAR..TEFRİCİYE İÇİN YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ..? (1 Kullanıcı)

hasretlimsin

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇOK İHTİYACIM VAR..TEFRİCİYE İÇİN YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ..?

Sevgili arkadaslar, bu guzel yardimlasmanizi böldügüm icin özür dilerim. Nursah kardesimizin selat-i Tefriciye okumamizi istedigini gorunce hemen o konu ustune arastirma yaptim, bu duayi okumamiz ne kadar dogrudur diye, cunku bildigim kadariyla Kur'anda yer almiyor hadislerdede gormedim , arastirmalarim esnasinda bir yazila karsilastim, o yaziyi sizinle paylasmak isterim, ve sizinde goruslerinizi isterim. Belki admin arkadasimiz bu konu ustune yeni forum acmak ister ben pek anlamam, o yuzden buraya yazdim bir daha ozur diliyorum bu forumu bu sekilde boldugum icin

okumak istiyen arkadaslar su link'e bassinlar: http://www.hanifdostlar.com/forum_posts.asp?TID=1706&KW=savana

nursah

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ÇOK İHTİYACIM VAR..TEFRİCİYE İÇİN YARDIM EDEBİLİRMİSİNİZ..?

s.a kusura bakmayın ay sonunun yaklaşması nedeniyle işlerim biraz yoğun,bu yüzden forumu sürekli takip edemiyorum.eklemeyi unuttuğum arkadaşlar varsa hakkını helal etsin..B)

NURSAH:850+200
SABRİNNİSA:50
NESLİHAN TUNCEL:50
CEVDET-71:250
FATMANA:100+70
SELEF:500+500
HEZEMEKİ:100
ELİFBİLECİK:50
DESERTROSE:100
RECEB-I KAMER:200+272
GULBANU:50
ULUTAS:10
KURSUNKALEM:100
SEHADET27:300

TOPLAM:3752

YANLIŞ HESAPLADIYSAM UYARIN LÜTFEN..B)HAKKINIZI HELAL EDİN..B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt