Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok güzel bir rüyaydı... (1 Kullanıcı)

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI günler arkadaşlar.ben 2 gün önce gece ALLAH diye zikrederek uyuya kalmışım..ve rüyamda Yeşil bir kulübe var.ve içinde bir sürü büyük alimler var.hepside nurlı ve bembeyaz sakalları var.ve sadece ben onları görüyorum ve bana aralarından bir zat diyorki seni aramıza aldık ve orada uyandım manası ne bilmiyorum ama çok mutlu oldum ...sizinlede paylaşmak istedim

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
Allahcc,hayırlara vesile eylesin..
Açık bir rüya görmüşsünüz...
İyi insanlar seni aralarına almışlar...
Allahcc bereketli eylesin inşaALLAH...
Rabbimize emanetsin...
O EN GÜZEL VEKİLDİR..
Besmele...Selm...Dua...

ayşe.a

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm can kardeşim
Rabbim hayırlara çıkarsın inşaallah, güzel yüreğinin yansımalarını görmüşsün
Rabbime emanetsin
selam ve dua ile :a03:

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun hepinizden.. okadar mutluyum ki

Nazar57

Kayıtlı Kullanıcı
ne mübarek bir rüya.. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaAllah..
günlük nafile olarak ne gibi ibadetler ve zikirlerle meşgulsünüz ?

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
ne mübarek bir rüya.. Rabbim bizlere de nasip etsin inşaAllah..
günlük nafile olarak ne gibi ibadetler ve zikirlerle meşgulsünüz ?

Sadece büyük bir aşkla RABBİME bağlıyım namazlarımı kılıyorum ve ya HU diye herzaman her saniye ALLAH diye zikrediyorum of yerine her daim zikir yapıyorum ve çok salavat çekerim...

Erzurumli

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIRLI günler arkadaşlar.ben 2 gün önce gece ALLAH diye zikrederek uyuya kalmışım..ve rüyamda Yeşil bir kulübe var.ve içinde bir sürü büyük alimler var.hepside nurlı ve bembeyaz sakalları var.ve sadece ben onları görüyorum ve bana aralarından bir zat diyorki seni aramıza aldık ve orada uyandım manası ne bilmiyorum ama çok mutlu oldum ...sizinlede paylaşmak istedim

Esselamu aleykum,

Kıymetli kardeşim okudum rüyanızı pek sevindim sonraki mesajınızda yazdığınız günlük amelleriniz zaten rüyanıza cevap olmuş,bunda şaşılacak birşey yoktur kardeşim siz mevlanızı zikrediyorsunuz ve onu seviyorsunuz mevlamız ise sizi zikredip sizi seviyor sizi sevdiğini ise sevdiklerinin arasına alarak gösteriyor bu rüyanız bile olsa yada bize göre rüya dediğimiz şey bile olsa;imamı Rabbani hazretleri rüya alemi için;Orası berzah aleminde biryerdir dünya ve ahiretin tıpatıp birer benzerlerinin bulunduğu biryerdir kulun ruhu uyku anında oraya götürülür ve maksat ne ise orada gösterilir der...
ALLAH TEALA sizi sevdiği kullarının arasına alarak zikretmiştir rüyanız hayırlı bir rüyadır bundan sonra günlük zikirlerinizde daha kalbden ve Rabbimizi daha fazla düşünerek zikrediniz zikri asla bırakmayınız,birde dini ilimlerde size bir kapı açılacak gibi geldi bu kardeşinize...

Kaim

Yasaklı Kullanıcı
Allah rüyanı mübarek kılsın

cok güzel bir rüya görmüşsün.

Gulsahh

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum,

Kıymetli kardeşim okudum rüyanızı pek sevindim sonraki mesajınızda yazdığınız günlük amelleriniz zaten rüyanıza cevap olmuş,bunda şaşılacak birşey yoktur kardeşim siz mevlanızı zikrediyorsunuz ve onu seviyorsunuz mevlamız ise sizi zikredip sizi seviyor sizi sevdiğini ise sevdiklerinin arasına alarak gösteriyor bu rüyanız bile olsa yada bize göre rüya dediğimiz şey bile olsa;imamı Rabbani hazretleri rüya alemi için;Orası berzah aleminde biryerdir dünya ve ahiretin tıpatıp birer benzerlerinin bulunduğu biryerdir kulun ruhu uyku anında oraya götürülür ve maksat ne ise orada gösterilir der...
ALLAH TEALA sizi sevdiği kullarının arasına alarak zikretmiştir rüyanız hayırlı bir rüyadır bundan sonra günlük zikirlerinizde daha kalbden ve Rabbimizi daha fazla düşünerek zikrediniz zikri asla bırakmayınız,birde dini ilimlerde size bir kapı açılacak gibi geldi bu kardeşinize...

ALLAH razı olsun... çok mutlu oldum

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt