Slm aleyküm cümleten arkadaslar,az kafanizi agritcam hakkinizi helal edin ama sizlerle paylasmak istedim ..ben cok günahkar biriydim ..sürekli alkol alan gece gündüz eglence de gezen ,insanlara iyi davranmayan ,sürekli kötülük düsünen ,sürekli küfür kullanan,oruc tutmayan ,namaz kilmayanin biriydim,hatta ben allaha bile karsi gelmisimdir,anlatirken kendimden utaniyorum ama paylasmak istedim bunu sizle ...neyse anlicaniz tam bir aciz günahkardim.taki töbe edip muhammedin kokusunu alana kadar
(
arkadaslar rüyamda hayatimda bazi mücizelerle karsilastim herseye tövbe ettim allahima söz verdim ve onun yoluna girdim cok rahatim cok huzurluyum ve su anda peygamberimin aski ile yasiyorum bizim icin rabbine diz cöken peygamberime özlem duyuyorum..onun cok güzel bir kokusu var .
Arkadas kisa bir aciklama yaptim sizlere belirtmek istedigim sadece su Allah ve resullah yoluna er gec girdim cok mutluyum ...herkese slm aleyküm eywallah..
arkadaslar rüyamda hayatimda bazi mücizelerle karsilastim herseye tövbe ettim allahima söz verdim ve onun yoluna girdim cok rahatim cok huzurluyum ve su anda peygamberimin aski ile yasiyorum bizim icin rabbine diz cöken peygamberime özlem duyuyorum..onun cok güzel bir kokusu var .
Arkadas kisa bir aciklama yaptim sizlere belirtmek istedigim sadece su Allah ve resullah yoluna er gec girdim cok mutluyum ...herkese slm aleyküm eywallah..