Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok dertliyim yardım edermisinz? (1 Kullanıcı)

''levent''

Kayıtlı Kullanıcı
amin kardesim inşşaallah dorusunu bulmuştursun

m.akif

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH afv ve mağfiret etsin .ALLAH yar ve yardımcınız olsun.

aysun adak

Kayıtlı Kullanıcı
s.a. kardeşim ALLAH kimseyi doru yolundan ayırmasın şeytana uydurmasın rabbim yardımcınız olsun aeo

METİN22

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsun dostum bende 2 kardesım ıcın öss duası edıyodum aylardır ama artık dualarımda sende varsın zeytin84

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Web Sitesi
blog.mynet.com
Değerli Zeytin84 Kardeşimiz Selamün Aleyküm,

Öncelikle ataist olduğunu nasıl anladınız bunu merak ettim sorma sebebim zira diğer üye kardeşlerimize faydası olması açısından.Sizi Yüce Allah(C.C.) emanet ediyorum.İnşallah Yüce Rahman sizide o güzel manevi hallere getirir ama ilme önem vermelisiniz özellikle manevi ilimler konusunda yardım almalısınız.

Slm ve Dua ile..

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Kardeşim Size Bişi Spracam Sadece Sen Benim Bildiğim Tanidiğim Zeytinmisin Ben Biraz Kariştirdim Eğer Oysan Bana Yaz Tekrar Bakacam Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli Zeytin84 Kardeşimiz Selamün Aleyküm,

Öncelikle ataist olduğunu nasıl anladınız bunu merak ettim sorma sebebim zira diğer üye kardeşlerimize faydası olması açısından.Sizi Yüce Allah(C.C.) emanet ediyorum.İnşallah Yüce Rahman sizide o güzel manevi hallere getirir ama ilme önem vermelisiniz özellikle manevi ilimler konusunda yardım almalısınız.

Slm ve Dua ile..

mrb ateisolduğunu nasıl anladığımı sormuşsunuz başta anlamadım sonradan ezan vakitlerinde ezana hürmet etmemesinden şüpelendim ve bir kavgamızda bana innamıyorsan allaha inan deme min ardındaan allah'a da innamıyorum dedi agzından çıkanı kulağın duysun diyip tekrrar ettim sorumu evet allah'a da innamıyorum diyince yıkıldım........

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
selamün Aleyküm Kardeşim Size Bişi Spracam Sadece Sen Benim Bildiğim Tanidiğim Zeytinmisin Ben Biraz Kariştirdim Eğer Oysan Bana Yaz Tekrar Bakacam Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin

s.a abicim evet senin tadıgın zeytinim cevdet abimm .
abim yardım edin ban çoooook sıkntıdayım onu tanımaktan allahın yolundan şaşmış olmaktan asileşmekten çok utanıyorum. doğruyu buldum .allahın yolundan hiç çıkmadım onu tanıdıgımm dönemdede namazımı kuranımı bırakmadım ama huşu içinde yapmadım sanki yapmış olmak için yaptım çokk pişmanım ...şimdide bir sınava tabi tutluyorum açıklayamadığım okadar çok sıkıntım var kid ualarınızı eksik etmeyin lütfen .ben elimden geldiğince yalvarıyorum allahıma inşşalah merhamet eder bana .

yunusemre82

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum Allahin rahmeti vede bereketi üzerinize olsun kardesim..

Bu dünyada hataya düsüp tekrar gercek sevdaya kavusan binlerce kardesimiz vardir..iLK düsünecegin su olsun kardes ben ilim bilmem ama kursat hocamizin nihat hocamizin cevat hocamizin ve diger hocalarimizin dinledigim sohbetlerinden sunlari söyleyim..

Egerki ALLAHIM seni affetmese seni sevmesee su an su forumda olmaz baska yerlerde olurdun..ALLAHIM bu forumu sana vesile kilmis Masallah bereketallah cok güzel ilim var bu forumdaa ben 6 senedir bu internetteyim bu forma asik oldum asik oldugum forumun ögrettikleriii .Sende sanslisin bencee ALLAHIm seni unutmamis elinden tutmus hani yeni dogmus 10 aylik bebegin elinden tutarsinda yürümeyi ögretirsinya sende öylesin INSALLAh elinden tutmuslar ögrenecegin cok sey var sabir ett dayann kalbinin dünyalik sevgi zirhini cikar simdilik

selamet ile kalin ALLAHIMIN merhameti bereketi selami üzerinize olsun...esselamu aleykum...

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu aleykum Allahin rahmeti vede bereketi üzerinize olsun kardesim..

Bu dünyada hataya düsüp tekrar gercek sevdaya kavusan binlerce kardesimiz vardir..iLK düsünecegin su olsun kardes ben ilim bilmem ama kursat hocamizin nihat hocamizin cevat hocamizin ve diger hocalarimizin dinledigim sohbetlerinden sunlari söyleyim..

Egerki ALLAHIM seni affetmese seni sevmesee su an su forumda olmaz baska yerlerde olurdun..ALLAHIM bu forumu sana vesile kilmis Masallah bereketallah cok güzel ilim var bu forumdaa ben 6 senedir bu internetteyim bu forma asik oldum asik oldugum forumun ögrettikleriii .Sende sanslisin bencee ALLAHIm seni unutmamis elinden tutmus hani yeni dogmus 10 aylik bebegin elinden tutarsinda yürümeyi ögretirsinya sende öylesin INSALLAh elinden tutmuslar ögrenecegin cok sey var sabir ett dayann kalbinin dünyalik sevgi zirhini cikar simdilik

selamet ile kalin ALLAHIMIN merhameti bereketi selami üzerinize olsun...esselamu aleykum...

a.s yunus emre kardeşim allah razı olsun ismini güzeliğinde yaşatır seni inşalalh.

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
bir kardeşim sormuuştu ateis olduğunu o kişinin nasıl anladın diye hem hatırlamak istememekten hemde konuşup günaha girmeyim diye susmuştum ama anlatmalıyım ki bilmeyenlerde bilsin.
ilk başta öle büyüleci konuşuyor ki sizi kendine çekmek için ılımlı olumlu yumuşak huylu ailevi degerlere önem veren allaha öneme veren bir insan diorsunuz. islam hakkında konuşmalarına hayran kalıyorsunuz. hatta ben onun kadar bilğili değilim diye hayıflanıyorsunuz bile.islamma karşı kişilere olan düşmanlığına hayran kalıyorsunuz .
sonra yavaş yavaş yalanlarını yakalıyorsunuz.size şurdaydım derken başka yerde çıkıyor. hiç umursamaz bir şekkilde davranıyor. yalanını ona sorduğunuzda başka şeyler söyleyip size yine kendine inadırıyor.melek yüzlü bir şeytan oluyorr.ezan okunurken ezana hürmet etmiyorr.5 vakit namazında olan bir insan ezana hürmet etmez mi diye düşünmeye başlıyorsunuz ama yinede şüpeye kapılmıyorsunuz konduramıyorsunuz o zamn görmüyorsunuz.gözünüzde bir perde oluyor kalınca bir perde.en son darbeyi vurduğunda anlıyorsunuz bir kavgada haklı olduğunuzu anlatmak için bana innamıyorsan allaha inann allah şahit dediğinizde inanmıyorum dior .agzından çıkanı kulağın duysun diye 3 kere tekrarlayıp sonuncuusunda allahada inanmıyorum diyince yıkılıyorsuunuz yıkıldığım gibi.nasıl anlamadım diorsunuz
onunla geçen zamana hatalarınıza üzülüyorsunuz.........
yanındayken farkına bile varmadan maneviyatınızı kaybettiğinize .ama ben şükrediyorum allahım bana öle bir tokat vurdu ki kendime gelmem için şükürler olsun üzüntüm allahıma yaptığım yanlışlar aileme karşı asileşmemden dolayı .dualarınıza ölesine ihtiyacım varki tavsiyelerinize pişmansan eger en büyük tövbedir diorsunuz .pişmanım hemde öle pişman öle tövbe karım ki .yetmiyor yaptığım ibadetler az geliyor gözüme.hep dua edeyim diorum seccadelerde hep aglayım istiyorummmm........
allah emanet olun duacınızım duacım olun ne olurrrrr.

fox_tr

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim...pek fazla anlamadım dediğinden ama yinede anladığım kadarıyla bi şeytan kişilikli birisi ile dostluk kurmuşun.ve herşeyin gitmiş..bn bunu anladım..eğer böyleyse,yada deilse de sonun kötüye benziyor..
Allah(c.c) senin yardımcın olsun..Allah,bütün müslümanların yardımcısı olsun..

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
sevgili kardeşim...pek fazla anlamadım dediğinden ama yinede anladığım kadarıyla bi şeytan kişilikli birisi ile dostluk kurmuşun.ve herşeyin gitmiş..bn bunu anladım..eğer böyleyse,yada deilse de sonun kötüye benziyor..
Allah(c.c) senin yardımcın olsun..Allah,bütün müslümanların yardımcısı olsun..

s.a sonun kötüye benziyor demişsin ateis bir insana inandım ve onunla arakadaşlık etim bilmeden ateis olduğunu .onun yanında namazlarımı kılıp kuranımı okusamda huzur içinde yapmadım gerçek dostumu allahı ihmal ettim pişmanım sonun kötü görünüyor demişsin ...bunu görüyorum düzelmeye çalışıyorum o yüzden dualarım..sizdende dua istemem allahımın azabından korkuyorum beni affetmesini diliyorum sizdende istediğm bana duacı olmanız.

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.Korkmayın.İnşallah eskiye göre daha itikatli olacaksınız.Rahman yardımcınız olsun.Allaha emanet olun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt