''levent''
Kayıtlı Kullanıcı
amin kardesim inşşaallah dorusunu bulmuştursun
amin kardesim inşşaallah dorusunu bulmuştursun
ALLAH afv ve mağfiret etsin .ALLAH yar ve yardımcınız olsun.
Değerli Zeytin84 Kardeşimiz Selamün Aleyküm,
Öncelikle ataist olduğunu nasıl anladınız bunu merak ettim sorma sebebim zira diğer üye kardeşlerimize faydası olması açısından.Sizi Yüce Allah(C.C.) emanet ediyorum.İnşallah Yüce Rahman sizide o güzel manevi hallere getirir ama ilme önem vermelisiniz özellikle manevi ilimler konusunda yardım almalısınız.
Slm ve Dua ile..
selamün Aleyküm Kardeşim Size Bişi Spracam Sadece Sen Benim Bildiğim Tanidiğim Zeytinmisin Ben Biraz Kariştirdim Eğer Oysan Bana Yaz Tekrar Bakacam Rabbime Emanet Olun Selam Ve Dua Ile Kalin
Allah yardımcın olsun dostum bende 2 kardesım ıcın öss duası edıyodum aylardır ama artık dualarımda sende varsın zeytin84
Esselamu aleykum Allahin rahmeti vede bereketi üzerinize olsun kardesim..
Bu dünyada hataya düsüp tekrar gercek sevdaya kavusan binlerce kardesimiz vardir..iLK düsünecegin su olsun kardes ben ilim bilmem ama kursat hocamizin nihat hocamizin cevat hocamizin ve diger hocalarimizin dinledigim sohbetlerinden sunlari söyleyim..
Egerki ALLAHIM seni affetmese seni sevmesee su an su forumda olmaz baska yerlerde olurdun..ALLAHIM bu forumu sana vesile kilmis Masallah bereketallah cok güzel ilim var bu forumdaa ben 6 senedir bu internetteyim bu forma asik oldum asik oldugum forumun ögrettikleriii .Sende sanslisin bencee ALLAHIm seni unutmamis elinden tutmus hani yeni dogmus 10 aylik bebegin elinden tutarsinda yürümeyi ögretirsinya sende öylesin INSALLAh elinden tutmuslar ögrenecegin cok sey var sabir ett dayann kalbinin dünyalik sevgi zirhini cikar simdilik
selamet ile kalin ALLAHIMIN merhameti bereketi selami üzerinize olsun...esselamu aleykum...
sevgili kardeşim...pek fazla anlamadım dediğinden ama yinede anladığım kadarıyla bi şeytan kişilikli birisi ile dostluk kurmuşun.ve herşeyin gitmiş..bn bunu anladım..eğer böyleyse,yada deilse de sonun kötüye benziyor..
Allah(c.c) senin yardımcın olsun..Allah,bütün müslümanların yardımcısı olsun..