Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok dertliyim yardım edermisinz? (2 Kullanıcı)

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
S.a Bunu Itiraf Etmek çok Zor Ama Bir Ateisti Tanidim.
Bu Ateis Kişi 5 Vakit Abdesinde Namazinda Görünen Içinde şeytan Barindiran Biriymiş Anlayamadim.onun Yaninda Namazlarimi Aksattim Maneviyatimi Kaybettim. Allah öle Bir Uyardi Ki Beni öle Bir Sinav Verdiki şimdi Af Edilmem Için Her Gün Dua Edip Agliyorum .bu Mubarek Günde Pişmanliğimi Allah'tan Sonra Size Itiraf Ediyorum.
Tövbekarim Pişmanim Tövbemin Kabul Edilmesi Için Feraha Ermem Için Af Olunmam Için Ve Hak Yolundan Ayrilmamam Için Bana Dua Edermisiniz?buna çok Ihtiyacimvar.allahim Bu Ateis(dinsiz)kişileri Islah Etsin Islah Olmuyorlarsada Helak Etsin.hayirli Cumalar.

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli Cumalar Hepinize Allah Dualarimi Kabul Etsin .

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
lütfen dualarınıza benide katın.

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam

Rabbim size güç kuvvet versin Doğru yol, Hak yol, İman yolundan dönmemeniz için şeytanın vesveselerine uymamanız için Rabbim yar ve yardımcını olsun kardeşim
Hayırlı Cumalar Rabbime emanet olun

Selametle

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Hayırlı cumalar kardeşim.Rabbim doğru yoldan ayırmasın...Sıratı müstakimde daim kılsın inşallah. Şaşırtmasın Rabbim bizleri.Şaşırmış kullarınada Hidayet versin Allah-ü Teala.
Rabbime emanet olun kardeşim

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun hepinziden ankara için ezan vakti ezan vaktine denk gelen dularınızı allahım kabul eder inşallah.

aymine

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH afetsin rabbim yardımcımız olsun bu gibi insanlardan bizileri korusun kardeşim hayırlı cumalar rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
S.a. Kardeşim. Rabbim Yar Ve Yardimcin Olsun.
Hayirli Cumalar.

KAYAR

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Yardimcin Olsun Kardesim...

kübra_34

Kayıtlı Kullanıcı
allah affetsin rabbim herşeyin eniyisini bilir senide belkide bişeyler oldugu için karşılaştırmıştır onunla çok şükür ki geç olmadan farketmissinnn allah yardımcımız olsunn...

rojda44

Kayıtlı Kullanıcı
allah günahalrını affetsin inş ki eğer gerçekten pişman olmuşsan ve olmuşsunda inş affeder dua edicem inş

NSBBZN

Kayıtlı Kullanıcı
,Rabbim yar ve yardımcınız olsun
selam ve daimi dua ile...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam

allah yar ve yardımcınız olsun ALLAH sizi doğru yoldan ayırmasın

Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Allah Teâla Hazretleri diyor ki: "Ey Ademoğlu! Sen bana dua edip, (affımı) ümid ettikçe ben senden her ne sâdır olsa, aldırmam, ben seni affederim. Ey Ademoğlu! Senin günahın semanın bulutları kadar bile olsa, sonra bana dönüp istiğfar etsen, çok oluşuna bakmam, seni affederim. Ey ademoğlu! Bana arz dolusu hata ile gelsen, sonunda hiç bir şirk koşmaksızın bana kavuşursan, seni arz dolusu mağfiretimle karşılarım."

Tirmizi, Da'avat 106, (3534).

yalniz_yolcu

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim rabbimin rızası doğrultusunda ilerlersen feraha erersin rabbim yar ve yardımcın olsun...

zeytin84

Kayıtlı Kullanıcı
aleykum selam

allah yar ve yardımcınız olsun ALLAH sizi doğru yoldan ayırmasın

Hz. Enes radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Allah Teâla Hazretleri diyor ki: "Ey Ademoğlu! Sen bana dua edip, (affımı) ümid ettikçe ben senden her ne sâdır olsa, aldırmam, ben seni affederim. Ey Ademoğlu! Senin günahın semanın bulutları kadar bile olsa, sonra bana dönüp istiğfar etsen, çok oluşuna bakmam, seni affederim. Ey ademoğlu! Bana arz dolusu hata ile gelsen, sonunda hiç bir şirk koşmaksızın bana kavuşursan, seni arz dolusu mağfiretimle karşılarım."

Tirmizi, Da'avat 106, (3534).

inşallah tek isteğim tek dileğim rapbimin merhameti allah razı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt