Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çok değişmiş (1 Kullanıcı)

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Tamam şimdi oldu...
Teşekkürler kardeşim ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Beğen butonu da aktif edildi

çook teşekkürler.. 2 yıldır girmediğiniz bütün günlerin çabası bugün gösteriliyor sanırım..
bide bize ayıracak beş dakikanız varmı kısmında hep eski konular görünüyor.. zor oluyor yeni konuları bulmak:(

berat05

Yönetici
çook teşekkürler.. 2 yıldır girmediğiniz bütün günlerin çabası bugün gösteriliyor sanırım..
bide bize ayıracak beş dakikanız varmı kısmında hep eski konular görünüyor.. zor oluyor yeni konuları bulmak:(

Aynen buket kardeşime katılıyorum..Kendi konularımı bulmak için bayağı uğraş verdim bulamadım...

En güncel konular üstte birinci sırada olmalı...eski konularda tarihine göre geride kalmalı diye düşünüyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Aynen buket kardeşime katılıyorum..Kendi konularımı bulmak için bayağı uğraş verdim bulamadım...

En güncel konular üstte birinci sırada olmalı...eski konularda tarihine göre geride kalmalı diye düşünüyorum

az kaldı erkan abi tekrar terkedecek buraları .. acaba yavaş yavaşmı söyleseydik... :eek:

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Estağfirullah, buradayız biiznillah :)

Sağ üst menüye Benim Konularım ve Benim Mesajlarım kısmı eklendi.

Eski konuların sıralışını ayarlıyoruz şuan inşaAllah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Estağfirullah, buradayız biiznillah :)

Sağ üst menüye Benim Konularım ve Benim Mesajlarım kısmı eklendi.

Eski konuların sıralışını ayarlıyoruz şuan inşaAllah
konular ve mesajlar süper olmuş.. peki eski üyelere ulaşma durumumuz nedir abi.. bir çağrı yapsak.. gelseler .. şenlense buralar..

berat05

Yönetici
Play storeden tapatalk uygulamasini indiriyoruz abi.. sonrada sitemizi oraya tanimliyoruz ..

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

buketcim... tapatalk yükledim...buarada hesabınız var mı diye soruyor buna üye mi olacağız. google hesabımızla mı gireceğiz...yoksa direk ADD A SİTE - mi yoksa PİCK TAGS mı arattır ma yapacağız

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
buketcim... tapatalk yükledim...buarada hesabınız var mı diye soruyor buna üye mi olacağız. google hesabımızla mı gireceğiz...yoksa direk ADD A SİTE - mi yoksa PİCK TAGS mı arattır ma yapacağız

ablam hatırlamyorum :( ama hatırladığım kadarıyla hesap açmadım oraya hesapta girdemdim direk arama yapıp siteyi buldum oraya giriş yaptım.. bi öyle dene bakalım..

Erkan

Yönetici
Web Sitesi
www.islamiyet.gen.tr
Forum görüntülemede yeniden eskiye göre listeme ayarlanmıştır, en son yazılan mesajlar üst tarafta çıkıyor

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt