Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çocuklarımızı ALLAH celle celaluh İle Korkutmayalım... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Adam, yeğenini uzun zaman görmemiş,görünce çocuk da çok sevinmiş. kucağına alınca adam sormaya başlamış:
-en çok kimi seviyosun?

-annem
-başka ?
-babamı
-başka?
-anneannemi
seni babannemi dayım vs.saymış
adam beklediği cevabı bulamayınca çocuğa sormuş Allah[celle celaluh]'u sevmiyor musun onu niye saymadın demiş.çocuk da, ben onu sevmiyorum o ben yaramazlık yapınca yakarmış, beni taş yaparmış, beni üzermiş o yuzden sevmiyorum demiş...

elmedja

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun...
gercekten cok doğru..
Çocuklara soruyorsun en buyuk kım dıye...
Ya babam dıyo yada tuttugu takımı....
Selam ve dua ile...

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm

Allah celle celalü razı olsun emeğine sağlık kardeşim bizler için çok iyi bir konu olmuş bir şeyi yaptırmayalım derken nelerden uzaklaştırıyoruz farkında değiliz inşaAllah idrak ederiz yoksa vebali çok büyük...Hayırlı akşamlar...

mervenur16

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğine sağlık kardeşim.Çok faydalı bir paylaşım olmuş
Çocuk psikolojisini öğrenerek,çocuklarımızı eğitmeliyiz...

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam,ALLAH celle cellauh razı olsun kardeşim.selametle kalınız.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.....

Selamün Aleyküm

Allah celle celalü razı olsun emeğine sağlık kardeşim bizler için çok iyi bir konu olmuş bir şeyi yaptırmayalım derken nelerden uzaklaştırıyoruz farkında değiliz inşaAllah idrak ederiz yoksa vebali çok büyük...Hayırlı akşamlar...

Emeğine sağlık kardeşim.Çok faydalı bir paylaşım olmuş​

Çocuk psikolojisini öğrenerek,çocuklarımızı eğitmeliyiz...

allah razı olsun sizden...

Sehide_

Kayıtlı Kullanıcı
Çocuklari korkutarak bisey ogretmeye calisanlar bosuna cabaliyorlar. En karsi oldugum seydir.
O isi yapmasini engelliyeyim derken, Allahtan sogutuyorlar.

Oysa aksine cocugun yaptigi bisey kotuyse, neden hos olmadigi anlatilsa. Ve Allah yakar denilecegine, Allahin nekadar sevdigi, sevdigi vakit neler olabilecegi vs. anlatilsa çocuk Allahtan korkmaz, imandan sogumaz insaAllah. Gelecekteyse imanli bir genç, ahlak sahibi, ortama kendine vs. zarar vermeyen biri haline gelir..​

Kaan Erdem

Yönetici
Katkı ve yorumunuz için sağ olasınız kardeşim,selametle kalınız.

Çocuklari korkutarak bisey ogretmeye calisanlar bosuna cabaliyorlar. En karsi oldugum seydir.​

O isi yapmasini engelliyeyim derken, Allahtan sogutuyorlar.

Oysa aksine cocugun yaptigi bisey kotuyse, neden hos olmadigi anlatilsa. Ve Allah yakar denilecegine, Allahin nekadar sevdigi, sevdigi vakit neler olabilecegi vs. anlatilsa çocuk Allahtan korkmaz, imandan sogumaz insaAllah. Gelecekteyse imanli bir genç, ahlak sahibi, ortama kendine vs. zarar vermeyen biri haline gelir..

aişetün.asel

Kayıtlı Kullanıcı
boynu bükük değil o

boynu bükük değil o

...selamunaleykum...
kaan abi cok sagolun paylaşımınız için.
bu paylaşımınızın bir örneğini komşumuzun kızında da gördük.
...annesi işitme ve konuşma engelli...
...babası içine kapanık bir insan...
ve dinini öğrenmesinde yardım alacağı kimse yok
şimdi 7 yaşında ve 3 yıldır benimle kılıyor namazlarını, namaz surelerini önce kardeşimin yardımı ile öğrendi. bizim elimizde büyüdü. şimdi kendini yaratan Rabbini çok iyi tanıyor ve ilk ibadetini yapmasının sebebi de kendini yaratan Rabbin sevgisine karşılık vermekti. (maşaAllahu ve subhanAllahu) paylaşmak istedim.
dualarımızdasınız ...

Kaan Erdem

Yönetici
Aleykümselam kardeşim;

ALLAH celle celaluh razı olsun,o kardeşimizide gücünüz yettiğince mevlam izin verdikçe bırakmayınız,bu hizmet,ilgi,alaka ve kardeşliğinizden dolayı ALLAH celle celaluh razı olsun inşaALLAH.

Selametle kalınız kardeşim.

...selamunaleykum...
kaan abi cok sagolun paylaşımınız için.
bu paylaşımınızın bir örneğini komşumuzun kızında da gördük.
...annesi işitme ve konuşma engelli...
...babası içine kapanık bir insan...
ve dinini öğrenmesinde yardım alacağı kimse yok
şimdi 7 yaşında ve 3 yıldır benimle kılıyor namazlarını, namaz surelerini önce kardeşimin yardımı ile öğrendi. bizim elimizde büyüdü. şimdi kendini yaratan Rabbini çok iyi tanıyor ve ilk ibadetini yapmasının sebebi de kendini yaratan Rabbin sevgisine karşılık vermekti. (maşaAllahu ve subhanAllahu) paylaşmak istedim.
dualarımızdasınız ...

GÖREN GÖZLER

Kayıtlı Kullanıcı
HER YIL MANEVİYATTA YILIN ANNESİ ve ÇOCUĞU SEÇİLİR VEYSEL KARANİ hz.lerinin VEKİLİ, BUNUN İÇİN KAÇ ANNE KAÇ EVLAT ÇABA SARFEDER Kİ, BİZLER ÇOCUGUMUZA NE İLE YAKLAŞIR,YAKINLAŞIRSAK EVLAT SENİ BU DENLİ MUTLU veya MUTSUZ EDER...BUDA SANA GÜCÜ YETMEYENİ SANA VEREN RABBİMİN İLAHİ ADALETİDİR... EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK ÖNEMLİ BİR HUSUSA DEGİNMİŞSİNİZ...RABBİM MUVAFFAK ETSİN....MÜSLÜMANLARIN YARAYAN BİR YARASI BU MALESEF!!!

Kaan Erdem

Yönetici
Amin;

inşaALLAH kardeşim,selametle kalınız.

HER YIL MANEVİYATTA YILIN ANNESİ ve ÇOCUĞU SEÇİLİR VEYSEL KARANİ hz.lerinin VEKİLİ, BUNUN İÇİN KAÇ ANNE KAÇ EVLAT ÇABA SARFEDER Kİ, BİZLER ÇOCUGUMUZA NE İLE YAKLAŞIR,YAKINLAŞIRSAK EVLAT SENİ BU DENLİ MUTLU veya MUTSUZ EDER...BUDA SANA GÜCÜ YETMEYENİ SANA VEREN RABBİMİN İLAHİ ADALETİDİR... EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK ÖNEMLİ BİR HUSUSA DEGİNMİŞSİNİZ...RABBİM MUVAFFAK ETSİN....MÜSLÜMANLARIN YARAYAN BİR YARASI BU MALESEF!!!

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Allah cc razı olsun zaman zaman kardeşlerimize karşı bizde bu hatalara düşüyoruz faydalı bir paylaşımdı emeğine yüreğine sağlık Allah cc emanet olun selam ve dua ile...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt