Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çocuklarda inanma duygusu.......... (1 Kullanıcı)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
o değilde,acaba mehmet ne yaptı merak ettim?

Mehmet Beşli

Kayıtlı Kullanıcı
Abi mesajını sonradan gördugum için kılamadım ama yarın oruç tutup butün kötu yaptığım işilere tövbe etmek ıstıyorum yalnız bır derdım var özel den konuşşak olur mu mehmet__besli@hot...com bana derdıme yardım etmek duşunce vemrek ıstwyennler eklerse sevinirim:)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ablacım msn vermek yasak keşke yazmasaydın
yarın büyük gün ve büyük fırsat senin içinde tüm kardeşlerim de içinde dua edicem
selametle.........

Mehmet Beşli

Kayıtlı Kullanıcı
Bilmiyordum pardon..Dün yine tam uyucakken kendımle bşak başa kalmışken ken yine iğrenç pis düşünceler geçt i acaba dedım bunlar benım mı duşüncem manı olamıyorum bu düşüncelere uyuyamadım gce 3 e kadar kahroldum o düşünceler ı buraya yazmaya unutanıyorum acaba artık ne yapdsam boş mu diorum o duüşünce gçetıkten sonra yaırn inş kurtulurum şu düşüncelerden en buyuk ıstegım valla şu düşünceler bir bitse bır de tatıle çıksam super olcak çok mu şey istedim acaba:(??

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
aha mehmet tatilede çıkıyor:).

bence sen şanslısın.tabi benım dusunceme göre.hayatın her anı sınavdır tabiki ama sen bu yasta önemlşi bi sınavdan geciyorsun ve sen bu sınavın farkındasın.nice senın yasınd aolupta farkında olmayanlar var,ve sen kendini arındırmak istiyorsun.buda çok önemli.ve şanlsıınki etrafında çok değerli insanlar var,yanı benım gördüğümce bu forumda çok değerli arkadaşlarım var sana yardımcı olabilecek fikirleriyle.ben bu ortamdan bağını koparma derim sana.

bu arada tatile nereye gidiyorsun?:):)

Mehmet Beşli

Kayıtlı Kullanıcı
aha mehmet tatilede çıkıyor:).

bence sen şanslısın.tabi benım dusunceme göre.hayatın her anı sınavdır tabiki ama sen bu yasta önemlşi bi sınavdan geciyorsun ve sen bu sınavın farkındasın.nice senın yasınd aolupta farkında olmayanlar var,ve sen kendini arındırmak istiyorsun.buda çok önemli.ve şanlsıınki etrafında çok değerli insanlar var,yanı benım gördüğümce bu forumda çok değerli arkadaşlarım var sana yardımcı olabilecek fikirleriyle.ben bu ortamdan bağını koparma derim sana.

bu arada tatile nereye gidiyorsun?:):)

Sinopa gidiyorum ama daha var 16 sı bır gelse oks yı beklıom dershnae tercıhleri için bu düşüncelerde geçer :)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Mehmet sen istanbuldamisin?

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
bi eyup sultan ziyareti yap diyecektim gitmeden..

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardeşim.yazdıklarınızda haklısınız.Konu çocuk yetiştirmek olunca.;şöyle uzun uzadıya bi düşünmek lazım.İslami ölçülerde bir çocuk yetiştirmek fitne zamanında çokta kolay olmasa gerek.Ama mevlam büyük elbet bize yardımcı olacaktır.Yeterki biz isteyelim.Sizinde kandiliniz mübarek olsun bu arada:)Allaha emanet olun

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamun aleykum kardeşim.yazdıklarınızda haklısınız.Konu çocuk yetiştirmek olunca.;şöyle uzun uzadıya bi düşünmek lazım.İslami ölçülerde bir çocuk yetiştirmek fitne zamanında çokta kolay olmasa gerek.Ama mevlam büyük elbet bize yardımcı olacaktır.Yeterki biz isteyelim.Sizinde kandiliniz mübarek olsun bu arada:)Allaha emanet olun

ewt canım sadece konşmakla olmuyor işte
ama bilinçli olmakta iyi
en azından ilerde allah nasip edersde evlatlarımız olursa ne ölçüde yetiştirmemiz gerktiğii biliriz
tekrar kandilin mübarek olsun
slm ve dua ile

muro

Kayıtlı Kullanıcı
:G katılıyorum.............katılıyorum:A

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim er yada geç inanmayı herkese nasip etsin
esselamü aleyküm aminnnnn kardeşim
uyarı=lütfen Allah yazararken a harfini büyük yapalım mı?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt