Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çocuk Olmak Istiyorum... (1 Kullanıcı)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
ÇOCUK OLMAK İSTİYORUM

İSTİFA

Bu belge ile resmi olarak yetişkinlikten istifa ettiğimi bildiririm.

Tekrar 8 yaşın tüm sorumluluklarını kabul etmeye hazırım.

Yağmur sonrası çamurlu sularda tahta parçası yüzdürmek,

Kayalarda yürümek istiyorum.

Çikolatanın paradan daha iyi olduğunu,

Çünkü daha tatlı ve yenilebilir olduğunu düşünmek istiyorum.

Sıcak bir yaz gününde bir meşe ağacının gölgesinde oturup,

Arkadaşlarımla limonata satmak istiyorum.

Hayatın daha basit olduğu zamana dönmek istiyorum.

Bütün bildiğin, renkler, çarpım tablosu ve ninniler,

Ama bu kadar az bilmek seni rahatsız etmiyor,

Çünkü ne bilmediğini bilmiyorsun

Ve umurunda da değil.

Bildiğin tek şey mutlu olmak,

Çünkü seni üzecek veya kızdıracak şeylerden tamamen bihabersin.

Dünyanın adil olduğunu,

Herkesin iyi ve dürüst olduğunu düşünmek istiyorum.

Herşeyin mümkün olduğuna inanmak istiyorum.

Yaşamın karmaşıklığını unutup,

Yeniden küçük şeylerden fazlasıyla heyecanlanmak,

Zevk almak istiyorum.

Tekrar basit yaşamak istiyorum.

Günümün,

Bilgisayar arızaları,

Kağıt yığınları,

Üzücü haberler,

Bankada para olmadan ay sonunu getirme kaygıları,

Doktor faturaları,

dedikodu,

Hastalık ve sevdiklerin kaybedilmesinden ibaret olmasını istemiyorum.

Aşkın varlığını (daha doğrusu yalan olduğunu) bilmek dahi istemiyorum.

Gülümseme,

Kucaklaşma,

Tatlı bir söz,

Doğruluk,

Adalet,

Barış,

Rüyalar,

Hayaller

Ve kardan adam yapmanın gücüne inanmak istiyorum.

İşte,

Çek defterim ve arabamın anahtarları,

Kredi kartlarımın ekstreleri,

Gelir belgelerim.

Resmi olarak yetişkinlikten istifa ediyorum.

Eğer bu konuda benimle daha fazla konuşmak istiyorsanız,

Önce beni yakalaman lazım,

Çünküüüü;

Ebeee, elim sendeeeee!

Kim istemez ki çocuk olmayı ya da çocuk ölmeyi...

SELAM VE DUA İLE...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Nur damlası..Emeğine, yüreğine sağlık..Çok güzel ve de duygulu bir paylaşım olmuş:A...Allah c.c razı olsun.. Dünyanın karmaşasından ve ağır yükünden zaman zaman kaçmak isterken sığınmak istediğimiz bir liman gibi oluyor, ''çocuk olmak isteği''..Kaç yaşında olursak olalım, o istek hep olacak içimizde..Bazen mutlu günlerimizde çocuk olmak isteyeceğiz, bazen de birşeylerden kaçmak istediğimizde:(...Güzel kardeşim benim, düşündürücü ve hoş bir paylaşımdı..Rabbimize emanetsin inşallah nur damlası..Selam ve dua ile inşallah..B)

cocuk.jpg

Boş koltuklar bizi bekliyor galiba..

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Nur damlası..Emeğine, yüreğine sağlık..Çok güzel ve de duygulu bir paylaşım olmuş:A...Allah c.c razı olsun.. Dünyanın karmaşasından ve ağır yükünden zaman zaman kaçmak isterken sığınmak istediğimiz bir liman gibi oluyor, ''çocuk olmak isteği''..Kaç yaşında olursak olalım, o istek hep olacak içimizde..Bazen mutlu günlerimizde çocuk olmak isteyeceğiz, bazen de birşeylerden kaçmak istediğimizde...Güzel kardeşim benim, düşündürücü ve hoş bir paylaşımdı..Rabbimize emanetsin inşallah nur damlası..Selam ve dua ile inşallah..

cocuk.jpg

Boş koltuklar bizi bekliyor galiba..

aleykum selam gül tanem
istifa etmek istiyorum yetişkinlikten:A kaçmak için dedinya işte günahlarımdan kaçmak istiyorum yine tertemiz bir şekilde günahsız masum olmak istiyorum ama ne kadar istesemde hergün daha çok büyüyorum olmuyor rabbim günahlarımızı affetsin....
evet kardeşim boş koltuklar bizi bekliyor keşke orda olup hayatın acılarından kurtulup bir kuş gibi uçmak ne kadar isterdim...
ellerine saglık canım kardeşim resim çok güzel...
güzel rabbimize emanetsin inşallah
selam dua muhabbetle inşallah gül tanesi
dualarında bu nur damlanı unutma:A

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı

emeğine sağlık ........................A E O

Kaan Erdem

Yönetici
selamünaleyküm kardeşim..güzel bir paylaşım olmuş..farklı..selam ve dua ile kalın selametle...

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşim..güzel bir paylaşım olmuş..farklı..selam ve dua ile kalın selametle...

aleykum selam kardeşim
cevapladığın için :T ederim
allah razı olsun
rabbimize emanetsin inşallah
selma ve duaile inşallah

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
"Bana ne ! bana ne ! ben yerden yükseğe çıkmıştım..ebe sensin.. küstüm.. oynamıyorum işte..! "

"Kızım DAMLA ! bırakın şu ihtiyar adamla oynamayı artık.. Tıkandı koşmaktan adamcağız görmüyor musun kızım ?.."

EsSelamunAleyküm Gül Damla'sı..daha bu yaşta size göre yakın bir geçmişi özlüyorsunuz ! Ya biz ne yapalım ? Ahhh ! Keşke diyor insanın taa içinden, orada hiç büyümeyen çocuk...

Ellerinize-yüreğinize sağlık..duygu ve özlem yüklü hatıralara daldık bir anda..sayenizde..

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
"Bana ne ! bana ne ! ben yerden yükseğe çıkmıştım..ebe sensin.. küstüm.. oynamıyorum işte..! "

"Kızım DAMLA ! bırakın şu ihtiyar adamla oynamayı artık.. Tıkandı koşmaktan adamcağız görmüyor musun kızım ?.."

EsSelamunAleyküm Gül Damla'sı..daha bu yaşta size göre yakın bir geçmişi özlüyorsunuz ! Ya biz ne yapalım ? Ahhh ! Keşke diyor insanın taa içinden, orada hiç büyümeyen çocuk...

Ellerinize-yüreğinize sağlık..duygu ve özlem yüklü hatıralara daldık bir anda..sayenizde..

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

aleykum selam talip amca
olurmu talip amca sen olmazsan oyunda olmaz küsme senin yerine ben ebe olurum...(gül tanem seni ebeledim)
allah razı olsun güzel yorumun için teşekkür ederim..
rabbimize emanetsin inşallah talip amca
selam ve dua ile inşallah...
<<<B)B)B)>>>

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.canım bak herkes aynı şeyi söylüyor.keşke çocuk olsaydım.ben de tam tersi birdaha o günlere dönmeyi hiç istemedim.isteyeceğimide zannetmiyorum.ne mutlu çocuk olmak isteyenlere.rabbime emanetsin...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleykum selam talip amca

olurmu talip amca sen olmazsan oyunda olmaz küsme senin yerine ben ebe olurum...(gül tanem seni ebeledim)
allah razı olsun güzel yorumun için teşekkür ederim..
rabbimize emanetsin inşallah talip amca
selam ve dua ile inşallah...

<<<>>>

Selamün Aleyküm Canım kardeşim benim...Ben bu başlığı her gördüğümde içimde tarif edemeyeceğim bir sevinç ve aynı zamanda bir burukluk oluyor:A... Değerli Talip Amcamız, ne güzel yorumlamışsınız, Allah c.c razı olsun, kendimize göre yakın bir geçmişi özlüyoruz ama sanki daha da ilerisini görmekten mi korkuyoruz bilemiyorum..Rabbimiz c.c tüm zamanlarımızı hayırlı kılsın inşallah, her yaşımızdan zevk almayı nasip etsin..Nur damlam benim, güzel kardeşim, tamam ben ebe olurum, saklan bakalım :D...Canım benim Allah c.c razı olsun, çok samimi bir paylaşım gerçekten..Harika, konuyu görmüşken tekrar tekrar okudum, yine aynı hislerle..Şimdi de bu resimleri paylaşmak istedim canım kardeşim..Rabbimize emanetsin inşallah Gül Damlası..Selam, dua ve muhabbetle..

61007719jt0.jpg

cocuklar.JPG

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.canım bak herkes aynı şeyi söylüyor.keşke çocuk olsaydım.ben de tam tersi birdaha o günlere dönmeyi hiç istemedim.isteyeceğimide zannetmiyorum.ne mutlu çocuk olmak isteyenlere.rabbime emanetsin...

aleykum selam ablacım
ablacım bundan sonraki ömründe hiçbir zaman keşkelerin olmaz rabbime layık bir kul gül sultanımızın övündüğü ümmetten olursun inşallah
rabbimize emanetsin inşallah ablacım
selam ve dua ile inşallah
<<<<B)>>>>

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Canım kardeşim benim...Ben bu başlığı her gördüğümde içimde tarif edemeyeceğim bir sevinç ve aynı zamanda bir burukluk oluyor... Değerli Talip Amcamız, ne güzel yorumlamışsınız, Allah c.c razı olsun, kendimize göre yakın bir geçmişi özlüyoruz ama sanki daha da ilerisini görmekten mi korkuyoruz bilemiyorum..Rabbimiz c.c tüm zamanlarımızı hayırlı kılsın inşallah, her yaşımızdan zevk almayı nasip etsin..Nur damlam benim, güzel kardeşim, tamam ben ebe olurum, saklan bakalım ...Canım benim Allah c.c razı olsun, çok samimi bir paylaşım gerçekten..Harika, konuyu görmüşken tekrar tekrar okudum, yine aynı hislerle..Şimdi de bu resimleri paylaşmak istedim canım kardeşim..Rabbimize emanetsin inşallah Gül Damlası..Selam, dua ve muhabbetle..

aleykum selam gül tanesi
bu konuyu koyduma pişman olucam çünkü sizi üzdüm siz üzülmeyin...:A
evet gül tanem ilerisini görmekten korkuyorum rabbim kendi yolundan ayırmasın <amin>
şimdi yine ben ebe oldum heralde hiç bir zaman saklanmayı becerememişitim şimdi de beceremedim:D
gül tanem benim ellerine güzel yüreğine saglık çok güzel resimler...
selam dua ve muhabbetle inşallah
<<<B)B)>>>

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
aleykum selam gül tanesi

bu konuyu koyduma pişman olucam çünkü sizi üzdüm siz üzülmeyin...
evet gül tanem ilerisini görmekten korkuyorum rabbim kendi yolundan ayırmasın <amin>
şimdi yine ben ebe oldum heralde hiç bir zaman saklanmayı becerememişitim şimdi de beceremedim
gül tanem benim ellerine güzel yüreğine saglık çok güzel resimler...

<<<>>>

Selamün Aleyküm Nur damlası..Aman sakın pişman olma..Konu çok güzel..Hele o mecazi anlatımlar öyle bir güzelleştirmiş ki konuyu..Yazandan da bizlerle paylaşan senden de Rabbimiz c.c razı olsun..Gerçekten çok güzeldi:evet..Güzel kardeşim benim saklanabilir, neden saklanamasın ki?;)..Çok güzel ebeler hem de...Canım benim, resimleri beğendiğine çok sevindim..Ne şanslılar diyesi geliyor insanın...Keşke hep öyle kalsalar, hiç büyümeseler..Rabbimiz c.c korktuklarımızdan emin kılsın bizleri inşallah..Rabbimize tevekkül ediyoruz canım kardeşim..B)Rabbimize emanet ol Gül Damlası, güzel paylaşımların da sen de daim ol inşallah..Selam ve acizane dualarımlaB)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı

Ve umurunda da değil.

selamun aleyküm canım kardeşim. emeğine, yüreğine sağlık,harika bir paylaşımdı gerçekten:A
Ben de çocukluğuma geri dönmek istiyorum bazen :gulegule
Duygu yüklü bu paylaşım için çok teşekkür ederim kardeşim. Rabbimiz c.c. razı olsun senden her daim inşaAllah..
Rabbimize c.c. emanet olasın.. selam ve dua ileB)

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
canım özür dilerim.pişman olmana sebep olguğum için.inan seni üzmek istemedim.ama ne bileyim paylaşmak istedim.benim çocukluğum acılarla geçti.hiçmi mutlu olmadım.oldum ama o acıların yanında eridi küçük mutlulular.o yüzden siz siz olun çocuklarınıza çocukluklarını yaşatın.adı üzerinde çocuk.bırakın özgürce yaşasınlar duygularını.rabbime emanetsin.

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Nur damlası..Aman sakın pişman olma..Konu çok güzel..Hele o mecazi anlatımlar öyle bir güzelleştirmiş ki konuyu..Yazandan da bizlerle paylaşan senden de Rabbimiz c.c razı olsun..Gerçekten çok güzeldi:evet..Güzel kardeşim benim saklanabilir, neden saklanamasın ki?..Çok güzel ebeler hem de...Canım benim, resimleri beğendiğine çok sevindim..Ne şanslılar diyesi geliyor insanın...Keşke hep öyle kalsalar, hiç büyümeseler..Rabbimiz c.c korktuklarımızdan emin kılsın bizleri inşallah..Rabbimize tevekkül ediyoruz canım kardeşim..B)Rabbimize emanet ol Gül Damlası, güzel paylaşımların da sen de daim ol inşallah..Selam ve acizane dualarımla

<amin> inşallah canım kardeşim
saklandım gül tanem:]
rabbimize emanetsin gül tanesi
bu gül sana gül kardeşim benim

16zv1.jpg

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı

Ve umurunda da değil.

selamun aleyküm canım kardeşim. emeğine, yüreğine sağlık,harika bir paylaşımdı gerçekten:A
Ben de çocukluğuma geri dönmek istiyorum bazen :gulegule
Duygu yüklü bu paylaşım için çok teşekkür ederim kardeşim. Rabbimiz c.c. razı olsun senden her daim inşaAllah..
Rabbimize c.c. emanet olasın.. selam ve dua ileB)

aleykum selam canım kardeşim
<amin>
rabbim senden de razı olsun inşallah kardeşim..
hadi sende gel sallanalım orda bir sürü boş koltuk var;)

<DAMLA>

Kayıtlı Kullanıcı
canım özür dilerim.pişman olmana sebep olguğum için.inan seni üzmek istemedim.ama ne bileyim paylaşmak istedim.benim çocukluğum acılarla geçti.hiçmi mutlu olmadım.oldum ama o acıların yanında eridi küçük mutlulular.o yüzden siz siz olun çocuklarınıza çocukluklarını yaşatın.adı üzerinde çocuk.bırakın özgürce yaşasınlar duygularını.rabbime emanetsin.

ablacım ben özür dilerim ben sizleri üzdüğüm için demiştim siz üzülmeyin
dogru diyorsun ablacım inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt