esselamun aleyküm ablacım...
RAHMAN razı olsun cok güzeldi ya emeğine eline sağlık
Selamün Aleyküm.
teşekkürler eline sağlık kardeşim güzel bir konuya değinmişin
allah razı olsun gercekten güzel paylaşım.
ablacım ne kadar şekerler ya....:a12:
ellerine emeğine sağlık,
sağol paylaşımın için...
Çok güldüm allah razı olsun.
Esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berakâtühü..
Tebessümle okudum. Emeğinize yüreğinize sağlık. Allah razı olsun.
selamün aleyküm,kızım geçen yıl kardeş sahibi olmaktan iyice ümidini kesmişti ve bir gece''Allah'ım bana anne babasız çocuklardan kardeş gönder''diye dua etmişti.kardeşinin doğmadan erkek olduğunu öğrenince de babasına ''sen benden çok dua ettin.keşke ben çok dua etseydim de kız olsaydı''demişti.dün oyuncak istiyordu maaşım bankaya yattıysa alabilirim dedim.hemen gözlerini kapatıp hızlı hızlı fısır fısır bşr şeyler söylüyor.
istediği bir şey olunca Allah beni sizden çok seviyor hemen dualarımı kabul ediyor diyor.ben de bu özel durumu zaman zaman kendi isteklerimde kullanıyorum
çok güzel çocuk işte
esselamu aleyküm kardeşim.adı üstünde çocuk işte bu.çocukca bir sevgi çocukca bir güveniş.sevgisizilik mi var mı sence bu yazılarında.son derece safane ve riyasız içinden geldiği gibi dökmüş duygularını.tabiki herkese göre değişir. selametlebence bunlar çocukların somut arayışlarından başka bişey değil nedense ben hiç komik bulamadım.keşke bunlar yerine çocuklarımıza Allah sevgisini kazandırabilseydik.sevginin büyüğü çocuklarda çünkü...