selamün aleyküm konun çok faydalı forum içinde gerekliydi. biz oğlumla çok sorunluyuz şu anda sormaya bile sinirlerim dayanmayacak.
ve aleyküm selam allh razı olsun ablacım oğlunuzun yaşını öğrenebilirmiyim
selamün aleyküm konun çok faydalı forum içinde gerekliydi. biz oğlumla çok sorunluyuz şu anda sormaya bile sinirlerim dayanmayacak.
canım yaşlarını öğrenebilirmiyim
selamün aleyküm, hayırlı sabahlar canım ya...
biraz geç oldu ama kusura bakma...
birinin yaşı 3,5 yaşında..
birisi 8 yaşında
biriisde 8 yaşında..
biriside 12 yaşında..
toplam 4 tane yigenim var...
ve aleykümselam canım hayırlı sabhlar geç olsun ama güç olmasın sen karne hediyesi sormuştun sanırım 8 yaşa uygun olan büyüteç,dürbün
12 yaş ise fazla ince ayrıntı bakımı istemeyen bitkiler olabilir canım
amin ablacım beşi yeni doldurdu. ben senden bildiğin siteler varsa eğer link isteyecektim. resim yapmayı boyama yapmayı hiç sevmiyor sıkılıyor. boyama kitapları boyaları var. kalemle ilk çalışmaları nasıl olmalı? ben elini mi tutup çizdireyim? nasıl daha faydalı vakit geçirebiliriz neler yapabiliriz? sen bildiğin linkleri paylaş ben de bikaç şey buldum onları vereyim bir ara. ayrıca uyumayı, yemek yemeyi sevmiyor ben ağzına verirsem öyle yiyor. kendim mi yedireyim yoksa yemese de kendisine mi bırakayım? yolda giderken elimi tutmuyor. birşey alırken, sıradayken kaçıp uzaklara gidiyor.ve aleyküm selam allh razı olsun ablacım oğlunuzun yaşını öğrenebilirmiyim
amin ablacım beşi yeni doldurdu. ben senden bildiğin siteler varsa eğer link isteyecektim. resim yapmayı boyama yapmayı hiç sevmiyor sıkılıyor. boyama kitapları boyaları var. kalemle ilk çalışmaları nasıl olmalı? ben elini mi tutup çizdireyim? nasıl daha faydalı vakit geçirebiliriz neler yapabiliriz? sen bildiğin linkleri paylaş ben de bikaç şey buldum onları vereyim bir ara. ayrıca uyumayı, yemek yemeyi sevmiyor ben ağzına verirsem öyle yiyor. kendim mi yedireyim yoksa yemese de kendisine mi bırakayım? yolda giderken elimi tutmuyor. birşey alırken, sıradayken kaçıp uzaklara gidiyor.
cevap için çok teşekkürler
sulu boyadan üfleme canavarları nasıl anlamadım
link derken mesela oyun hamurundan şekil örnekleri
aktivite örnekleri
faaliyet örnekleri
origami başlangıç örnekleri
özellikle videolar
gibi çocuğa yönelik site adresleri vardır eminim sen de ben birkaç tane buldum vereyim hemen belki faydalı oluruz.
iki gündür devamlı netten araştıryorum güzel şeyler buldum hamd olsun özellikle en sonraki çizgi çalışmaları,oyun hamuru ve en baştaki origami çok güzel
Penguin - Origami For Kids - Activity TV
ocuklar iin en gzel ocuk dergileri
Diyanet Çocuk Dergisi Mart 2009
Okul Öncesi Etkinlik ve Döküman Paylaşım Sitesi
OKULÖNCESİ-ETKİNLİK-PAYLAŞIM: Artık materyal
ANASINIFI FAALİYET OKUL ÖNCESİ EĞİTİM: anasınıfı tekerlemeler
Çizgi Çalışmaları-1
Play-Doh - Yaratıcılık Çocuğunuzun Hamurunda Var!
TRHACKER, kardeşim, mezuniyetiniz hayırlı uğurlu olsun,
eski bir anaokulu öğretmeni olarak sizi şimdiden kutluyorum, Rabbim geleceğinizi güzel kılsın,
bendeki , ilk heyecen yıllarını sizde görür gibi oldum.
Allaha emanet olunuz inşallah..