selamunaleykum değerli hocam :a12:
çocuğun iç dünyası gerçekten farklı. ben belki de daha yeni çıktımm onların arasından :a35:
Yaşım 18.BÜYÜDÜM. artık sorumluluklarım var. ama küçükken böyle düşünmedim. hocalarımın anlattıklarını o zaman anlamazdım yani ne demek istediklerini anlamazdım. düşünürdüm ki ben bunları ilerde büyüyünce kullanacağım. hocamın anlattıkları şeyleri baz alarak düşüneceğim, hocamın anlattıkları yardımı ile olaylara anlam kazandıracağım,
ama şimdi dönüp bakıyorum da HATRI SAYILIR birşey öğrenmemişim sanki
büyüyünce ilk düşüncem BÜYÜMEK DEMEK BU MUYDU, KÜÇÜKLÜKTEN HİÇ FARKI YOK olmuştu :a12:
ne bileyim şimdi düşünüyorum da hocam (23gün sonra 19 olucam) 19 yıl kadar bi zaman kaybım olmuş, zamanı nasıl kavradım biliyormusunuz hocam
ailem hep kendilerini işlerine verdiler, ben ve küçük kız kardeşimden sevgiyi kıstılar, ilgisiz kaldık. onu ben büyüttüm aynı zamanda kendimi de onunla büyüttüm, sonra düşündüm ki BİR GÜN ZAMAN GELECEK VE ANNEMLER BİZİMLE İLGİLENECEK ŞİMDİ BİZLER İÇİN ÇALIŞIYORLAR BİZİM GELECEĞİMİZ İÇİN, PEKİ O ZAMAN BU GİDEN ZAMAN GERİ GELECEK Mİ ... HAYIR!!!!!!!
İŞTE ZAMAN BUYDU HOCAM BENIM İÇİN . akıp giden zamanı boşa harcadılar, bana da zaman nedir onu öğrettiler, ailemin bizim geleceğimiz için çalışarak zamanlarını buna yatırmaları bana ve kardeşime ZAMANI ÖĞRETTİ.
ben şimdi BÜYÜDÜM 19 YIL bitmek üzere , ve benim ailem hala calışıyor bizim geleceğimiz için. YAZIK!!
ben korkuyorum evlenmeye evlat sahıbı olup onları yetıştirmeye,
ben de onlar gibimi olurum acaba diye düşünüyorum. bu korkumu ne zaman yenerim bilmiyorum.
PAYLAŞIMINIZ İÇİN SAĞOLUN HOCAM.
eğer öğrencileriniz için de benim gibi olan varsa. aileleri ile görüşün, onların da ya da kimsenin benim gibi ''zaman'' kavramları olsun istemem.
selametle :a14:
aleykumselam kardeşim
okurken içim acıdı
allah sana sevgılerın en hayırlısını en güzelını versın inşaallah amın
evet geleceğınız ıcın çalışıyorum deyıp evlatlarını ıhmal etmek cok cok yanlış
cunku hayatta gerıye alamıyacağımız en kıymetlı şeydır zaman
üzüntülü bır gelecek mı var o zaman değıl mı
oysa kı
ıslamı hayatı yaşadığımızda
baba ve annelerın kendı üzerine düşen gorevlerı yaptıklarında boyle sorunlar olmayacaktır
olmayacaktır kı
o zaman ocuk cocuğa bakmayacaktır
ama şu var kı bazı kategorılerı ayırlıyorum bu durumda
şöyle kı
ılk donem ozel ders verıyordum ve vermek ıstememıştım
cunku cocuk ana baba sevgısınden uzak yetışıyordu senın gıbı
anneye işten cık dedım
ama cıkmadı
ve cocuğa nıye ders verdım bılıyor musun
cocuğua sevgıyı öğretmek ıcın
evet
aslında cok acı