Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cocacola vb Gazli icecekleR (1 Kullanıcı)

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar bu iceceklerde bildiginiz üzere Etil alkol var Bunalri icmek caizmidiR .Birde sigara tütünleri viski ve sarapla yıkanıyor .Buda caizmidir.Sigara icen biri olarak kafama takıldı ..Bu konularda bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa seviniriM

islam_mücahidi

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşım ister alkol olsun ister olmasın bu coca cola Peygamber Efendimiz'e (s.a.v) hakaret etmektedir..
Hatta araştırırsan bulabilirsin..
Zaten bu yabancı gazlı içeceklerin neredeyse hepsi yahudi mallarıdır...
Caiz maiz değildir HARAMDIR

Gelelim diğer konuya
Ya ben sizi anlamıyorum bile bile kendinizi zehirliyorsunuz diyorsunuz ki caizmidir değilmidir?

İnsanın kendisine zarar vermesi haram değil midir?

neden habire sigara içiyorsunuz..

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
dostum sadece cococola deil ne bilim ..bim in lee cola var yada yerli gazoz vs Metil alkol günahmı onu castettim ..Sigara icmiyorsan bilemessin kolay birakılmıyo Yavas yavas birakmaya calisiyoruz .

islam_mücahidi

Kayıtlı Kullanıcı
dostum sadece cococola deil ne bilim ..bim in lee cola var yada yerli gazoz vs Metil alkol günahmı onu castettim ..Sigara icmiyorsan bilemessin kolay birakılmıyo Yavas yavas birakmaya calisiyoruz .

Tamam haklısın kolay bırakılmıyo ama buna caiz demeyin...
Ayrıca çabuk bırakmanı ALLAH (c.c)'tan dilerim..
Ayrıca ...Akıllı adamın içkisi sudur...
İçmezsen bir yerin eksilmez..
ben içiyordum cola ama içinde ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri içmenin bence haram olduğu kanısına vardım..
bu yüzden daha içmiyorum..
o yüzden tavsiye etmem

HilserSeN

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konuda Baska Arkadaslarinda yorumlarini bekliyorum.Kesin bilgilere dayandirarak cevaplarlarsa seviniriM

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt