gulen yazdı:
esmanurca yazdı:
s.a bu tevbekar bacim yazdikarin hepimizin gunluk yasaminda namaz ardindan okudugumuz dualar rabbim..her animizda rabbimize sigindik imandan fakir birakmasin adina kurban oldugum rabbim..bu konuda bilgisi olanlar lutfen yazsinlar....hayir ve dua ile
SELAMÜN ALEYKÜM ESMANURCA VE CENNET AĞACI KARDEŞLERİM BENİM SİZLERE NACİZANE TAVSİYEM PROFESYONEL ANLAMDA YARDIM ALMANIZ BİR PSİKİYATRİSTTE BAŞVURMANIZ VE İBADETLERİNİZE DEVAM ETMENİZ OLACAKTIR.
ALMANYADAKİ KARDEŞİM İÇİN BİR DOKTOR TAVSİYE EDEMİYORUM FAKAT ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM GİDECEĞİNİZ HEKİM MUTLAKA TÜRK OLMALI ALMAN DOKTORLAR KÜLTÜR FARKLILIĞINDAN DOLAYI BİZLERİ ANLAYAMIYORLAR TEDAVİLERİ PEK UYGUN DÜŞMÜYOR. İSTANBULDAKİ KARDEŞİM EĞER BÖYLE BİR YARDIM DÜŞÜNÜRSE LÜTFEN YAZSIN YÖNLENDİRME YAPAYIM.
GELELİM DUA İLE İLGİLİ BİLGİLER KISMINA BEN SİZİN İÇİN BİR KAÇ ŞEY ARAŞTIRDIM.BU BİLGİLERİ ASYA YAYINDAN ÇIKAN TEVBELİ YASİN-TEBAREKE-KURANI KERİMDEN SÜRELERİN FAZİLETLERİ İSİMLİ KİTAPTAN ALDIM.BELİRTTİKTEN SONRA SAYFA SAYILARINI DA YAZACAĞIM, RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN, RABBİM ŞİFA VERSİN CANIM KARDEŞLERİM BENİM...
" LEYL SÜRESİNİ" 7 kere okuyan, gece veya gündüz bütün korkulu yerlerden ve korkulardan emin olur.KURANI KERİMİN 597. SAYFASINDADIR VE 11 AYETTİR.
( KAYNAK SYF 140)
"BELED SÜRESİNİ" ,bütün manevi hastalıklara ve hassaten göz ağrısına okurlarsa derhal yok olur.KURANI KERİMDE 595.SAYFADADIR.20 AYETTİR.
(KAYNAK SYF 140)
"CİN SÜRESİNİ", 7 KERE OKUYAN KİMSE NAZARDAN,CİN VE ŞEYTAN ŞERRİNDEN, KÖTÜ SÖZLERDEN EMİN OLUR. KÜÇÜK ÇOCUKLARDA HER TÜRLÜKÖTÜ HALLERDEN ÜMMÜ SIBYAN DENİLEN MANEVİ HASTALIKLARDAN KORUNUR. KURANI KERİMİN 573. SAYFASIDIR.28 AYETTİR.
(KAYNAK SYF 138)
"TARIK SÜRESİNİ", 3 kere okuyan kimse, cinlerin, şeytanların, hırsızların, ve haram yiyenlerin şerlerinden halas olur.KURANI KERİMİN 592. SAYFASINDADIR.17 AYETTİR.
(KAYNAK SYF 139)
"FATIR SÜRESİNİ", her kim devamlı okursa görünmeyen kuvvetlerin, şeytanların, insan kılığındaki şeytanların kötülüklerinden emin olur.KURANI KERİMİN 435. SAYFASINDADIR.45 AYETTİR.
(KAYNAK SYF 132)
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.B)B)B)B)B)B)B)