Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cinlerin şerrinden Allah'a sığınma nasıl olmalıdır? (1 Kullanıcı)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Cinlerin şerrinden Allah'a sığınma nasıl olmalıdır?

m_muaz yazdı:
allah razı olsun bilgiler için....selametle..

Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

tevbekar yazdı:
onlar seni bırakmıyorlarsa ve sürekli Allah'a sığınmaya ibadetlerini yapmaya devam ediyorsan mümkün olduğunca sen boşver ve kafa tut... onlarıda bizleride yaratan tek olan Allah'dır... O'nun (c.c.) yardımı karşısında yapacakları kötülükler hiç kalacaktır... imanımızın gücü bizlere yetecektir inşallah... belkide benim için yazmak kolay ama az çok anlayabiliyorum seni veya anlamaya çalışıyorum...:(

Rabbim yar ve yardımcın olsun güzel kardeşim... inşallah Rabbimin izni ile üstesinden gelirsin... inşallah feraha ulaşırsın...

B)selam ve dua ile... Allah'a emanet olunB)

Allah razı olsun ablam neyse daha fazla kurcalamak istemıyorum sende fazla düşünme çünkü düşündügün takdirde ve senı zayıf buldukları zaman rahatsız ederler fazlada ilgilenme bu konuyla allaha emanetsın hayrlı geceler inş B)B)

SEVGI HERYERDE

Kayıtlı Kullanıcı

ellerine saglık cok guzel yazmısın

esmanurca

Kayıtlı Kullanıcı

s.a bu tevbekar bacim yazdikarin hepimizin gunluk yasaminda namaz ardindan okudugumuz dualar rabbim..her animizda rabbimize sigindik imandan fakir birakmasin adina kurban oldugum rabbim..bu konuda bilgisi olanlar lutfen yazsinlar....hayir ve dua ile

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. 41 FATİHA 41 FELAK 21 NAS Bİ SUYA OKUYUP AZ İÇİN EVİN DUVARLARINA SERPİN VE EN ÖNEMLİSİ ONLARDAN HİÇ KORKMAYIN BİZ ONLARIN HALİFELERİYİZ ÇÜNKÜ...HER DAİM ALLAH C.C. ANIN O'NA SIĞININ BİLDİKLERİM BUNLARDAN İBARET RABBİM HERKESİ BUNLARIN ŞERRİNDEN MUHAFAZA BUYURSUN İNŞAALLAH S.A...

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

esmanurca yazdı:
s.a bu tevbekar bacim yazdikarin hepimizin gunluk yasaminda namaz ardindan okudugumuz dualar rabbim..her animizda rabbimize sigindik imandan fakir birakmasin adina kurban oldugum rabbim..bu konuda bilgisi olanlar lutfen yazsinlar....hayir ve dua ile

SELAMÜN ALEYKÜM ESMANURCA VE CENNET AĞACI KARDEŞLERİM BENİM SİZLERE NACİZANE TAVSİYEM PROFESYONEL ANLAMDA YARDIM ALMANIZ BİR PSİKİYATRİSTTE BAŞVURMANIZ VE İBADETLERİNİZE DEVAM ETMENİZ OLACAKTIR.

ALMANYADAKİ KARDEŞİM İÇİN BİR DOKTOR TAVSİYE EDEMİYORUM FAKAT ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM GİDECEĞİNİZ HEKİM MUTLAKA TÜRK OLMALI ALMAN DOKTORLAR KÜLTÜR FARKLILIĞINDAN DOLAYI BİZLERİ ANLAYAMIYORLAR TEDAVİLERİ PEK UYGUN DÜŞMÜYOR. İSTANBULDAKİ KARDEŞİM EĞER BÖYLE BİR YARDIM DÜŞÜNÜRSE LÜTFEN YAZSIN YÖNLENDİRME YAPAYIM.

GELELİM DUA İLE İLGİLİ BİLGİLER KISMINA BEN SİZİN İÇİN BİR KAÇ ŞEY ARAŞTIRDIM.BU BİLGİLERİ ASYA YAYINDAN ÇIKAN TEVBELİ YASİN-TEBAREKE-KURANI KERİMDEN SÜRELERİN FAZİLETLERİ İSİMLİ KİTAPTAN ALDIM.BELİRTTİKTEN SONRA SAYFA SAYILARINI DA YAZACAĞIM, RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN, RABBİM ŞİFA VERSİN CANIM KARDEŞLERİM BENİM...

" LEYL SÜRESİNİ" 7 kere okuyan, gece veya gündüz bütün korkulu yerlerden ve korkulardan emin olur.KURANI KERİMİN 597. SAYFASINDADIR VE 11 AYETTİR.

( KAYNAK SYF 140)

"BELED SÜRESİNİ" ,bütün manevi hastalıklara ve hassaten göz ağrısına okurlarsa derhal yok olur.KURANI KERİMDE 595.SAYFADADIR.20 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 140)

"CİN SÜRESİNİ", 7 KERE OKUYAN KİMSE NAZARDAN,CİN VE ŞEYTAN ŞERRİNDEN, KÖTÜ SÖZLERDEN EMİN OLUR. KÜÇÜK ÇOCUKLARDA HER TÜRLÜKÖTÜ HALLERDEN ÜMMÜ SIBYAN DENİLEN MANEVİ HASTALIKLARDAN KORUNUR. KURANI KERİMİN 573. SAYFASIDIR.28 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 138)

"TARIK SÜRESİNİ", 3 kere okuyan kimse, cinlerin, şeytanların, hırsızların, ve haram yiyenlerin şerlerinden halas olur.KURANI KERİMİN 592. SAYFASINDADIR.17 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 139)

"FATIR SÜRESİNİ", her kim devamlı okursa görünmeyen kuvvetlerin, şeytanların, insan kılığındaki şeytanların kötülüklerinden emin olur.KURANI KERİMİN 435. SAYFASINDADIR.45 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 132)

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.B)B)B)B)B)B)B)

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:
esmanurca yazdı:

SELAMÜN ALEYKÜM ESMANURCA VE CENNET AĞACI KARDEŞLERİM BENİM SİZLERE NACİZANE TAVSİYEM PROFESYONEL ANLAMDA YARDIM ALMANIZ BİR PSİKİYATRİSTTE BAŞVURMANIZ VE İBADETLERİNİZE DEVAM ETMENİZ OLACAKTIR.

ALMANYADAKİ KARDEŞİM İÇİN BİR DOKTOR TAVSİYE EDEMİYORUM FAKAT ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM GİDECEĞİNİZ HEKİM MUTLAKA TÜRK OLMALI ALMAN DOKTORLAR KÜLTÜR FARKLILIĞINDAN DOLAYI BİZLERİ ANLAYAMIYORLAR TEDAVİLERİ PEK UYGUN DÜŞMÜYOR. İSTANBULDAKİ KARDEŞİM EĞER BÖYLE BİR YARDIM DÜŞÜNÜRSE LÜTFEN YAZSIN YÖNLENDİRME YAPAYIM.

GELELİM DUA İLE İLGİLİ BİLGİLER KISMINA BEN SİZİN İÇİN BİR KAÇ ŞEY ARAŞTIRDIM.BU BİLGİLERİ ASYA YAYINDAN ÇIKAN TEVBELİ YASİN-TEBAREKE-KURANI KERİMDEN SÜRELERİN FAZİLETLERİ İSİMLİ KİTAPTAN ALDIM.BELİRTTİKTEN SONRA SAYFA SAYILARINI DA YAZACAĞIM, RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN, RABBİM ŞİFA VERSİN CANIM KARDEŞLERİM BENİM...

" LEYL SÜRESİNİ" 7 kere okuyan, gece veya gündüz bütün korkulu yerlerden ve korkulardan emin olur.KURANI KERİMİN 597. SAYFASINDADIR VE 11 AYETTİR.

( KAYNAK SYF 140)

"BELED SÜRESİNİ" ,bütün manevi hastalıklara ve hassaten göz ağrısına okurlarsa derhal yok olur.KURANI KERİMDE 595.SAYFADADIR.20 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 140)

"CİN SÜRESİNİ", 7 KERE OKUYAN KİMSE NAZARDAN,CİN VE ŞEYTAN ŞERRİNDEN, KÖTÜ SÖZLERDEN EMİN OLUR. KÜÇÜK ÇOCUKLARDA HER TÜRLÜKÖTÜ HALLERDEN ÜMMÜ SIBYAN DENİLEN MANEVİ HASTALIKLARDAN KORUNUR. KURANI KERİMİN 573. SAYFASIDIR.28 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 138)

"TARIK SÜRESİNİ", 3 kere okuyan kimse, cinlerin, şeytanların, hırsızların, ve haram yiyenlerin şerlerinden halas olur.KURANI KERİMİN 592. SAYFASINDADIR.17 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 139)

"FATIR SÜRESİNİ", her kim devamlı okursa görünmeyen kuvvetlerin, şeytanların, insan kılığındaki şeytanların kötülüklerinden emin olur.KURANI KERİMİN 435. SAYFASINDADIR.45 AYETTİR.

(KAYNAK SYF 132)

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.B)B)B)B)B)B)B)

s.a gülen ablam Allah c.c razı olsun yazmış olduğun surelerı aldım Allah cümlemizi onlardan korusun inş Psikiyatrist demişsin bunun psıkolojikmen olduğunu mu düşünüyorsun ablam

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

s.a gülen ablam Allah c.c razı olsun yazmış olduğun surelerı aldım Allah cümlemizi onlardan korusun inş Psikiyatrist demişsin bunun psıkolojikmen olduğunu mu düşünüyorsun ablam

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

BİZ MÜSLÜMANLAR OLARAK TABİKİ ADI GEÇEN VARLIKLARA İNANIYORUZ,AMENNA...
FAKAT TIBBİ OLARAK BEYİNDE BAZI MADDELERİN EKSİLMESİ BU TARZ VARLIKLARI GÖRMEYİ SAĞLAYABİLİYOR. KİŞİ, NORMAL GÖZLE GÖREMEDİĞİ ŞEYLERİ GÖRMEYE BAŞLIYOR. İLAÇ TEDAVİSİ İLE HEM SIKINTISI AZALIYOR HEM BU KONUDAKİ DİRENCİ ARTIYOR HEM DE GÖRÜNTÜLERDE AZALMA VE ÇOĞU ZAMAN DA YOK OLMA DURUMU MEYDANA GELİYOR.

HER HALUKARDA KİŞİ İBADET EDİP AYNI ZAMANDA DA TIBBİ DESTEK ALMALIDIR.
İLİMDEN YARARLANMAKTA HER ZAMAN YARAR VARDIR.

ŞİMDİ SEN BU GÖRÜNTÜLERİN HALÜSİNASYON OLUŞTURACAK BİR RAHATSIZLIKTAN MI KAYNAKLANDIĞINI YOKSA ADI GEÇEN VARLIKLAR MI OLDUĞUNU AYIRT EDEMEZSİN. BUNLAR İÇİÇE GİRMİŞ MEKANİZMALARDIR.

O YÜZDEN MUTLAKA BİR DOKTORA DA GİTMEYİ İHMAL ETME.

ZARARI OLMAZ. HATTA FAYDASINI GÖRÜRSÜN KARDEŞİM VE DUA ETMEYİ DE UNUTMA.

SİZLERİN YAZISINI OKUYUNCA ÜZÜNTÜDEN O AKŞAM KOLAY KOLAY UYUYAMADIM, SIKINTINIZI ANLADIĞIMDAN ÇOK ÜZÜLDÜM.

CANIM KARDEŞİM RABBİM HER ZAMAN BİZLERE ACIR, DUANI EKSİK ETME VE TAVSİYEME KULAK VER.

SELAMETLE KAL, BİR GELİŞME OLURSA BU FORUMA YAZ SENİN İÇİN TAKİP EDECEĞİM.

BAK SANA İSTANBULDAN DOKTORDA TAVSİYE EDEBİLİRİM. SOSYAL GÜVENCENİZ VAR MI BİRAZ BİLGİ VERİRSEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM, SENİ İYİ BİR PSİKİYATRİSTE YÖNLENDİREBİLİRİM, ENDİŞE ETMENE DE GEREK YOK YARDIMCI OLURUM İSTERSEN SENİNLE DE GELİRİM OLDU MU AİLENDE YANINDA OLSUN ÇÜNKÜ 1 SEANS SONRA YA DA AYNI SEANSTA AİLE GÖRÜŞMESİ YAPILIR AKLINDA BULUNSUN HEMİ KARDEŞİM

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM

BİZ MÜSLÜMANLAR OLARAK TABİKİ ADI GEÇEN VARLIKLARA İNANIYORUZ,AMENNA...
FAKAT TIBBİ OLARAK BEYİNDE BAZI MADDELERİN EKSİLMESİ BU TARZ VARLIKLARI GÖRMEYİ SAĞLAYABİLİYOR. KİŞİ, NORMAL GÖZLE GÖREMEDİĞİ ŞEYLERİ GÖRMEYE BAŞLIYOR. İLAÇ TEDAVİSİ İLE HEM SIKINTISI AZALIYOR HEM BU KONUDAKİ DİRENCİ ARTIYOR HEM DE GÖRÜNTÜLERDE AZALMA VE ÇOĞU ZAMAN DA YOK OLMA DURUMU MEYDANA GELİYOR.

HER HALUKARDA KİŞİ İBADET EDİP AYNI ZAMANDA DA TIBBİ DESTEK ALMALIDIR.
İLİMDEN YARARLANMAKTA HER ZAMAN YARAR VARDIR.

ŞİMDİ SEN BU GÖRÜNTÜLERİN HALÜSİNASYON OLUŞTURACAK BİR RAHATSIZLIKTAN MI KAYNAKLANDIĞINI YOKSA ADI GEÇEN VARLIKLAR MI OLDUĞUNU AYIRT EDEMEZSİN. BUNLAR İÇİÇE GİRMİŞ MEKANİZMALARDIR.

O YÜZDEN MUTLAKA BİR DOKTORA DA GİTMEYİ İHMAL ETME.

ZARARI OLMAZ. HATTA FAYDASINI GÖRÜRSÜN KARDEŞİM VE DUA ETMEYİ DE UNUTMA.

SİZLERİN YAZISINI OKUYUNCA ÜZÜNTÜDEN O AKŞAM KOLAY KOLAY UYUYAMADIM, SIKINTINIZI ANLADIĞIMDAN ÇOK ÜZÜLDÜM.

CANIM KARDEŞİM RABBİM HER ZAMAN BİZLERE ACIR, DUANI EKSİK ETME VE TAVSİYEME KULAK VER.

SELAMETLE KAL, BİR GELİŞME OLURSA BU FORUMA YAZ SENİN İÇİN TAKİP EDECEĞİM.

BAK SANA İSTANBULDAN DOKTORDA TAVSİYE EDEBİLİRİM. SOSYAL GÜVENCENİZ VAR MI BİRAZ BİLGİ VERİRSEN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞIRIM, SENİ İYİ BİR PSİKİYATRİSTE YÖNLENDİREBİLİRİM, ENDİŞE ETMENE DE GEREK YOK YARDIMCI OLURUM İSTERSEN SENİNLE DE GELİRİM OLDU MU AİLENDE YANINDA OLSUN ÇÜNKÜ 1 SEANS SONRA YA DA AYNI SEANSTA AİLE GÖRÜŞMESİ YAPILIR AKLINDA BULUNSUN HEMİ KARDEŞİM

t.ederim ablam en son gördüğüm bir rüya vardı o beni çok ama çok etkiledi çok korkuttu onu burda açıklıyamıyorum yazamıyorum hocaya gitmeyi düşünüyorum ama psıkıyatristtede gitmeyi isterim tabikide çekinmem yani babam bağkurdan emekli ondan yararlanıyorum ablam yardımcı olursanız çok sevınırım tabıkıde Allah razı olsun inş

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM KARDEŞİM SAKIN BABAN YANINDA OLMADAN HOCAYA FALAN GİTME. AMAN GÜZEL KARDEŞİM OLMADIK BİRİ ÇIKAR ALLAH MUHAFAZA KORKARIM AMAN CANIM NE OLUR...
BEN MAHMUT ESAD COŞANDAN DERSLİ BİR BEYİ TANIYORUM ONA BİR DANIŞAYIM İYİ HELAL SÜT EMMİŞ BİR ZAT TANIYOR MU?
EĞER ÖNERDİĞİ BİRİ OLURSA SANA HABER VERİRİM.
ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE İYİ BİR PROFESÖR VAR FAKAT ORADA BAĞKUR GEÇMİYOR.
KARDEŞİM BİR YOLUNU BULUP İLETİŞİME GEÇELİM BURAYA YAZMAK İSTEMEDİĞİM BAZI ŞEYLER VAR. BİR DÜŞÜNEYİM NASIL KONUŞABİLİRİZ BİRBİRİMİZLE SEN DE DÜŞÜN AKLINA BİR YOL GELİNCE YAZ.

SANA HABER VERECEĞİM. BU FORUMA BAKMAYI UNUTMA OLDU MU CANIM

cennet_agaci

Kayıtlı Kullanıcı

alabıldınmı gülen abla

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

TAMAM CANIM ALDIM MSN E EÇ KONUŞALIM

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

selamün aleyküm ablam..

çok faydalı ve bilinmesi gereken bilgilerdi. Allah razı olsun. Rabbim sevabınızı yazsın.. emeğinize sağlık.. Gerçek sahibimize emanet olun inşallah. baki selam ve muhabbetle.B)B)

tayfun_islam

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM

paylaşımın için ALLAH razı olsun emeğine sağlık

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:
selamün aleyküm ablam..

çok faydalı ve bilinmesi gereken bilgilerdi. Allah razı olsun. Rabbim sevabınızı yazsın.. emeğinize sağlık.. Gerçek sahibimize emanet olun inşallah. baki selam ve muhabbetle.B)B)

vealeykümselam

Rabbim cümlemizden razı olsun inşallah...

B)selam ve dua ile... Allah'a emane ol güzel kardeşimB)

tevbekar

Kayıtlı Kullanıcı

tayfun_islam yazdı:
SELAMÜN ALEYKÜM

paylaşımın için ALLAH razı olsun emeğine sağlık

vealeykümselam Allah sizden de razı olsun selametleB)B)

gamze33

Kayıtlı Kullanıcı
şeytanın şerrinden, cinlerin şerrinden, kötü insanların şerrinden, bilip bilmediğimiz, görüp göremediğimiz tüm şerlerden Allah'a sığınırız.ALLAHIN SALAT VE SELAMI UZERINIZE OLSUN

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt