Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Cilt sorunları olanlara tavsiye (8 Kullanıcı)

iyidost

Kayıtlı Kullanıcı
Benim sorunum ellerimde zaman zaman çıkan Egzama bazen kendiliğinden yok oluyor.

İlgine sonsuz teşekkürler.

Allah razı olsun

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
egzema genellikle asitli yiyecek ve içeceklerden kaynaklanıyor mesela küçük kardeşim domatesi çok yediği zaman başlıyor dr. krem vermiştir galiba size

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
iyidost kardeşim bayanmısın bilmiyorum ama deterjanlarda sebep oluyor bolca destek olarak kuzukulağı yemeni tavsiye ediyorum (ottur)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı

iyidost

Kayıtlı Kullanıcı
iyidost kardeşim bayanmısın bilmiyorum ama deterjanlarda sebep oluyor bolca destek olarak kuzukulağı yemeni tavsiye ediyorum (ottur)

egzema genellikle asitli yiyecek ve içeceklerden kaynaklanıyor mesela küçük kardeşim domatesi çok yediği zaman başlıyor dr. krem vermiştir galiba size

Yiyecekten olduğunu düşünmüyorum deterjan benzeri şeylerle elimi yıkamak zorunda kalıyorum belki ondan olabilir haklısın
Teknik personel olarak çalışan bir bayım

İlgine ve tavsiyene çoooook teşekkürler.

Allah sana ve cümlemize dert verip derman aratmasın
(yani senin eline düşürmesin demek istemiyorum :a03: )

imported_mavi_deniz

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba
kükürtlü sabun dediniz bu yüz harici bölgelerdeki akneler için mi ve her gün mü kullanılması gerekir
teşekkürler şimdiden

özelim

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum benimde cildim çok hassas krem sürüyorum yani nemlendirici hemen rengimi koyultuyoor beyaz tenliyim ama yüzüm biraz koyu olmaya başladı ne yapmam lazım yardım edersiniz sevinirim

nurayy

Kayıtlı Kullanıcı
Cildi aşırı derecede kuru hatta pul pul oluyor vücutta aynı şekilde yüzde sürülen kremler hiç işe yaramıyor su ile temas edildiğinde eski haline geliyor tavsiyenizi rica ediyorum teşekkürler.

Gök Kubbe

Kayıtlı Kullanıcı

xmpx

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm yüzümde yağlanma problemi var burnumun iki kenarı aşırı şekilde yağlanıyor sürekli yıkıyorum yağlanmayı önlemek için ne yapabilirim

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
vay vay vay burcın ablam
cilt uzmanıymıs prof.dr.can kırıkları:)
:a12:

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt