Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

çıldıracağım (9 Kullanıcı)

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
çıldırmak üzereyim arkadaşlar mali müşavir ama iş bulamıyor oğlum fizyoterapi alıyor kaza sonucu sol eli felçli ben tek başıma hepsiyle mücadele ediyorum hadi maddiyatı geçtim ama manevi olarak çöktümmmmmmm.neden ben bir insana bu kadarı fazla değilmi???

pakizebölükbas

Kayıtlı Kullanıcı
sana önerecegim Tek Sey Var Kardesim Benim Actigim Bir Konu Var Peygamber Efendimizin Sabri Diye.lütfen Oku Cok Iyi Gelecek.oda Bir Insandi Ama Bak O Ne Yapmis
Selam Ve Dua Ile.
Allaha Emanet Ol Kardesim.

layla41

Kayıtlı Kullanıcı
allah sabır versin kardeşim sni anlıyorum dua et bol bol allah yardımcımız z olsun

Kardelen..

Kayıtlı Kullanıcı
s.a rabbim kimseye yükleyemeyeceği bir yük yüklemez bunada şükür demeliyiz ya iki eli felçli olsayd? herşeyin hayırlısı olsun inşAllah..rabbim işlerinizde kolaylık versin kalbinize ferahlık versin hakkınızda hayırlı olanı ihsan etsin herşey gönlünüzde olsun..
Allah c.c. emanet olun dularda buluşalım inşAllah..

@ebruli

Kayıtlı Kullanıcı
çıldırmak üzereyim arkadaşlar mali müşavir ama iş bulamıyor oğlum fizyoterapi alıyor kaza sonucu sol eli felçli ben tek başıma hepsiyle mücadele ediyorum hadi maddiyatı geçtim ama manevi olarak çöktümmmmmmm.neden ben bir insana bu kadarı fazla değilmi???

yuce RABBIM yar ve yardimcin olsun kardesim.
ama neden ben diyede asi olma:(unutmaki dunya hayati imtihanlarla dolu.herkes biryerlerden bsieylerden cekiyor.sabir ve dua et kardesim,goreceksinki rahatlayacak en azindanmanevi yonden rahat olacaksin.unutmaki butun peygamberler herseyin en kotusunu yasamis ve cekmisler ki o mubarekelr ALLAHin en sevdigi kullariydi.biliyorlardi dunya hayaati gelip gecici.sende bu gozle bak ve bol bol ALLAHA dua et.

ALLAH en kisa zamanda feraha kavustursun seni insaallah.

hüseyin-c

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.candemir.tr.gg
kardesim sana söyleyecegimi iyi dinle anla .
zamanin da bir adam bir cocugu askerde ölüyor adam allaha isyan ediyor adeta yaratani reddediyor ve diyorku sen verdigini alacaktin niye verdin diyor..
tabi aradan bir kac gün geciyor adam ikinci bir kötü haber geliyor oglu kaza yapmis ölmüs
adam daha fazla isyan daha fazla inkar ediyor..tabi buda allahin gücüne gidiyor kücük ogluda askere gidiyor aradan 15 ay geciyor adamda ne allah sevgisi nede allah inanci kaliyor kücük ogluda askerden geliiyor zaman aksam üzeri cocuk diyorki;simdi ne babami ne anami rahatsiz etmim diyor ve odasina cekiliyor cocukta taze evli. Sabah oluyor ve cocuk daha uynmamis anneside geliyor ve bakiyorki gelininin yataginda bir adam hemen beyine söylüyor adam anla,madan görmeden vuruyor kendi oglunu .tabi bilmiyor kendi oglu oldugunu bakiyorki oglunu vurmus ve adam sonunda allaha iman ediyor zaman gecmi hayir degil ogullarinin ölmesi babanin kurtulusu oldu iste her sede bir hayir var.sana demiyorum senin derdin yok haklisin böyle seyler seni zedeler önemli olan allahtan gele isyab etmemek allah kötüsü vermesin alla emanet ol ..

sonay şen

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAHI TANIYAN VE İTAAT EDEN
ZİNDANDADA OLSA BAHTİYARDIR
ONU UNUTAN İSE SARAYDADA OLSA
ZINDANDADIR BETBAHTIR
kardeşim ALAHTAN ÜMIT KESILMEZ
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum kardelen kardeşimizn dediği gibi ya iki eli felçli olsaydı ya ayaklarıda felçli olsaydı şükredin
2004510365597389002_rs.jpg

hüseyin-c

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.candemir.tr.gg
ewet abi sana yüzde yüz hak veriyorum (ekremee) ya kardes bunlar ne yapsin senin hic degilse yiyecek ekmegin icecek suyun var ama bunlar ne yapsin olmazsa olmaz..
ama allah sana cok yardim etsin ..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı

SA kardeşim öncelikle sizin bir diplomanız var buda sizin ümidiniz burada tanıdığım bir bayan üç kız çocuğuyla bir ayaş kocasına el işleriyle kazandığı 150 YTL ile geçiniyor ve hergece dayak yiyor ama genede çocuklarımı bırakmam diyor beterin çok beterleri var bizim buranın kışı 9 ay soba yakıyoruz yüzlerce onlar gibi aileler var kış boyu kaymakamlığın verdiği yarım ton kömürle geçiriyorlar ALLAH yardımcınız olsun sabredin ve dua edin

ashab_kiram

Kayıtlı Kullanıcı
öyle Deme Kardeşim Rabbim Hiç Kimseye Kadiramyacaği Ağir Yükler Yüklemez Bunu Unutma.şu Anda Sokakta Kalan Bu Soğukta Ne Kadar Insan Vardirbir Lokma Ekmeğe Muhtaç.çoluğuna çocuğuna Ekmek Veremeyn Nice Babalar Vardir.dün Trene Binicektim Istasyona Gidiyorum Merdivenlerden Inerken Bir Teyze Mendil Satmaya çalişiyodu O Soğuk Betona Oturmuş.ben Yürüdüğüm Halden Elim Ayağim Heryerim Buz Kesmişti.o Teyzeciğimin Halini Görünce Nasil Kötü Oldum Anlatamam Size Ağlamamak Için Kendimi Zor Tuttum.o Teyzeciğim Hangi şartlarda çalişiyodur Kimilir.bir Kere O Yaşinda Evinde Sobanin Başinda Sicacik Bi Evde Oturmayi Haketmiyomu O Teyzeciğim.nasil Oncaa Ağir Yükü çekiyo O Kadincağiz O Yaşina Rağmen.yaşlilik Zor Bunu Hepimiz Biliyoruz.allahim O Teyzemin Yüzünü Güldürsün Inşaalah.seninde Kardeşim Evladina Rabbim Acil şifalar Versin.ve Tüm Sikintisi Olan Mü'min Kardeşlerime Rabbim Hastalara şifa Sikinti çekenlere Edalar Nasip Eylesin.amin Amin Amin

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam aleyküm kardeşim sizi anlıyorum ama sadece sizin başınızda olan birşey değil herkesin başında öyle sıkıntılar kederler üzüntüler var ki hangisi anlatılacak anlatılacak olsa anlatmaya yetmez bu dünya bizim için sınav Rabbim bizleri değişik şekilde sınavdan geçirip sabrımızı deniyor kulu sabır mı edecek yoksa isyan mı edecek sabır edin kardeşim Rabbim duyduğuma göre dokuz kapıdan muhakkak bir kapı her zaman açıktır Rabbim o kadar büyüktür ki herşeye Kadir'dir gün doğmadan neler doğar inşallah sabrımızın mükafatını en iyi şeklide alacağız şu anda önemli olan insanın canının sağlığı sıkıntılar kötü günler insan sağ oldukça geçer Rabbim bundan geriye koymasın inşallah.Bizde bu günlere nerden nereye geldik hala sıkıntı kedeler üzüntüler ve elimizde olmayan yapamayacağımız çok şeyler var ama bunada şükür sonsuz şükürler Rabbim herşeyin en iyisini bilir Allah hepimizin yar ve yardımcımız olsun içinde bulunduğumuz sıkıntılardan bizleri kurtarıp tez zamanda selametimize çıkarır inşallah hepimizin dularını kabul eder hayırlsıyla inşallah. Kusura bakmayın sadece size düşüncelerimi anlatmak istedim kardeşim selam ve dua ile Allah'a emanet olun...

H

hilal.

önce allah sabir versin allah kimseye cekemeyeegi yükü vermez sabir sebir hangimizin sorunu yokku derdi veren dermaninida verin yanliz kalbi bozmayacagiz sinaniyoruz allah ktinda imtani gecersek ne mutlu bize

hyalcin_67

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcın olsun inşALLAH sabret kardeşim RABBİMİN bir imtihanı...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı

kutluel

Kayıtlı Kullanıcı
Oğlum Kazayi Yaşadiğinda 2 Yaşindaydi 10 Gün Bilinci Kapaliydi Hiç Bir Zaman Isyan Etmedim Ve Bir Muzice Sanki Doktorlarin Umut Yok Dediği ölümünü Bekledikleri çocuk Felçlide Olsa Yaşadi.hastaneden çiktiğimizda Sol Tarafi Felçliydi Allaha çok şükür 1 Ay Içinde Aksasada Yürüdü.hiç Bir Zaman Isyan Etmedim Bugünlerede şükür Demekten Hiç Vazgeçmedim.üzüntümü Belli Etmedim Içime Attim.ama Bir An Geliyor çikmaza Düşüyorum çildircak Gibi Oluyorum Eşiminde Mali Müşavir Olmasina Rağmen Işleri Kötü Gidince Tam Bir çikmazda Buldum Kendimi.sanki Kismetimiz Bağlandi Nasil Olurda Bir Mali Müşavir Ankarada Iş Bulamaz ücreti Problem Yapmiyoruz Sonuçta Ben çalişiyorum .ama Onun Psikolojisi Bozuk Oğlunun Fizyoterapi Masraflarini Karşilayamiyor Evde Bunalima Giriyor Evi Ben Geçindiriyirum O Da Bir Erkek Olarak Yükümü Hafifletmen Istiyor.ama Olmuyor Bu Yaşadiklarimiza Aklimiz Yatmiyor çünkü Eşimde Bende Kimseye Kötülük Yapmadik Ve Sevdik Insanlari Haram Lokma Yemedik.bu Da Bizim Sinavimizmiş Demekki.ama Bizim Sinavimiz En Ağiriymiş Evlat Acsisini Yaşamak Hiç Bişeye Benzemiyor.keşke Oğlumun Sağliği Yerinde Olsaydida Aç Kalsaydik Sokakta Kalsaydik Bilmiyorum.

Leyla_Ebedi

Kayıtlı Kullanıcı
Cenabı Hak kullarına kaldıramıyacagından fazla yük yüklemez kardeşim ..bu dünya imtihan yeri .. sabrımız sınanmadan cennete girebilcegimizi düşünemeyiz sakın isyan etmeyin beterin beteri vardır .. yalnız siz acı çekiyorsunuz gibi düşünmeyin sakın .. Sabır ve tevekkül ile dua edin ama ısrarla canı gönülden bizi işiten ve ellerimizi boş çevirmeyen Rabbimiz var .. Adaletine Amenna ..
kimler ne sıkıntılar yaşıyo ah bilseniz ... Rabbim sevdigi kullarından belayı musibeti eksik etmezmiş imanın derecesi ise işte o anlarda ortaya çıkıyo
Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Ulaşamadıgına Tevekkül
Ulaştıgına razı
kaybettigine sabır
Gösteren kişi Takva ehlindendir
(İmam Gazali)

akrilla

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm
Allah yar ve yardımcın olsun skin isyan ederek asi olma şeytana uyma hepimiz imtihandayız belki senden daha dertli kullar var onun için dualarımız her zaman ümmeti müslümalar için bir olamalı.Allah a emanet olun.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt