''levent''
Kayıtlı Kullanıcı
çArşının Asi ruhunu bizimle paylaşan dostum valla bu bayan arkadaşlarımız bizi hiç davet etmiyor.bi güzel tatlılar börekler çörekler çaylar kısırlar yapsalarda şöööyle bi yesek.valla ben pastahane falan anlamam kardeş.bu kadar güzel maharetli ellerin yerını güllüoğlu gelse tutamaz
(bu arada bizim çArşı içinde burda bi topic açalım ÇARŞI HERYERDE
a.s kardes'm yalniz bu çarşı iyi çarşı olmalı biliyorsun ordaki olumsuz herşeyi tamin ediyorsun yani çarşı olayını burda irdelememiz pek doğru olurmu bilmem hep uzak durdum bundan buraya üye olurkende sordum çarşının mahsuru varmı diye yok dediler.yani çarşı su ara pek populer biliyorsun ama sadece çarşı değil bir çok tribünde ziyan olan hayatları sönen,uyuşturucuya,kumara,gsapa dadanan arkadaslar var buralardan bende geçtin uçurumun kenarları oralar çok düşenler oldu ben hala yeni toparlıyorum kendimi su çarşı olayını senle başka bir topicte yinede farklı ele alabiliriz allaha emanet kardeşim.''sabahtan beri hiç bir şey yemedik karnımız acıktı bizim;neslihan kardeş bize börek yapsana parasını alırsın sonra'':B