mustafa_xtar
Kayıtlı Kullanıcı
RE: Çıkageldi Bir Gözleri Sürmeli
B)B)B)B)B)
B)B)B)B)B)
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşim
Kaç gündür rahatsız olduğum için forumları takip edemiyordum.Paylaşımını şimdi okudum,Rabbim razı olsun.Rabbim bizler o gözleri sürmelilerin kapısında hizmetkar eylesin,doğru ve nurlu yolundan ayımasın.Bu acizin gözlerini yaşartan ise siz değerli kardeşlerimin böylesine hassas olması,Allah dostlarını sevmeniz ve değer vermenizdir.Rabbim ayırmasın inş duanda bu acizane ablanıda unutma olurmu KURBANIM
SELAM SAYGI VE DUA İLE
mustafa_xtar yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşim
Kaç gündür rahatsız olduğum için forumları takip edemiyordum.Paylaşımını şimdi okudum,Rabbim razı olsun.Rabbim bizler o gözleri sürmelilerin kapısında hizmetkar eylesin,doğru ve nurlu yolundan ayımasın.Bu acizin gözlerini yaşartan ise siz değerli kardeşlerimin böylesine hassas olması,Allah dostlarını sevmeniz ve değer vermenizdir.Rabbim ayırmasın inş duanda bu acizane ablanıda unutma olurmu KURBANIM
SELAM SAYGI VE DUA İLE
Ablam geçmiş olsun
Allah şifalık versin
Biz Allah dostuna değer vermeliyizki değer görelim
sevmeliyizki sevilelim
Hassaslarki hassas ettiriyorlar
Allah senden razı olsun abla
Amin amin amin hem duana hem duama
elzem yazdı:
mustafa_xtar yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşim
SELAM SAYGI VE DUA İLE
Ablam geçmiş olsun
Allah şifalık versin
Biz Allah dostuna değer vermeliyizki değer görelim
sevmeliyizki sevilelim
Hassaslarki hassas ettiriyorlar
Allah senden razı olsun abla
Amin amin amin hem duana hem duama
s a kardeşim izninle ablamız için yazdığın bu yoruma bende katılayım
bu güzel paylaşımın içinde Allah senden razı olsun
gecem yazdı:
SELAMUNALEYKUM YUREGINE EMEGINE SAGLIK CANIMB)
B)mustafa_xtar yazdı:
gecem yazdı:
SELAMUNALEYKUM YUREGINE EMEGINE SAGLIK CANIMB)
ve aleykümselam kardeşm Allah razı olsun