Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Çift Sim Kartlı Nokia'lar 2010'da! (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
38
Puanları
48
Konum
Ankara
Çift sim kartlı modelleri belki de en çok beklenen markalardan biri olan Nokia'dan bu konuda güzel haberler var.

Kısa bir süre önce sizlere burada duyurduğum çift sim kartlı modeller konusunda Finlandiyalı üreticinin de pek boş olmadığı hususundaki yazımız, resmi ağızlardan gelen açıklamalar doğrultusunda kesinlik kazandı. Buna göre Nokia, S40 arayüzüne sahip çift sim kart yuvalı mobil cihazlarını 2010 yılı içersinde duyurmaya başlayacak.


Firmanın üst düzey bir yetkilisi yaptığı açıklamada, S40 arayüzlü cihazların çift sim kart dokunmatik ekran, tam QWERTY klavye gibi donanımlarla kullanıcıların karşısına çıkacağını belirtiyor. Böylelikle ülkemizde de satılan çift sim kartlı Çin işi cihazlardan sadece analog tv alıcısı ile eksik kalmış olan Nokia'nın, bu dezavantaja karşın, adıyla bu cihazların yoluna taş koyacağını tahmin etmek pek de güç değil.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt