Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Chate Gİreceklere Tavsİyeler.... (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.selam ve dua ile kalın selametle...

Selamün Aleyküm güzel bir paylaşım ve çok güncel bir konu.Boşanmaların arttığı bu zaman da artık yeni bir sebepte chat maalesef.Önce sadece bayanlar için yazdığınızı düşündüm fakat tamamını okuyunca gördüm.Selametle chate bulanmayan yuvalar dileğiyle...

EBRUGULLU

Kayıtlı Kullanıcı
Hayirli günler kaan bey; benim 15 yaşinda bir kiz kardeşim var.msn bağimlisi gibi bir şey.buna nasil engel olamliyiz bilemiyoruz.bilgisayari kaldirdik olmadi,modemi söktük olmadi,evde yoksa arkadaşimda var düşüncesiyle davraniyor.bana bu konuda yardimci olabilir misiniz?

Kaan Erdem

Yönetici
konu hakkında tavsiye edeceklerimi siz zaten uygulamışsınız.islam bilgisi ve ahlakını aşılamak ve bunlar ile beslemek gerekir ki zaten bu konuda eksiklik olduğundan insan gaflete dalar.

mevlam yardımcınız olsun kardeşim.selametle kalın.

Hayirli günler kaan bey; benim 15 yaşinda bir kiz kardeşim var.msn bağimlisi gibi bir şey.buna nasil engel olamliyiz bilemiyoruz.bilgisayari kaldirdik olmadi,modemi söktük olmadi,evde yoksa arkadaşimda var düşüncesiyle davraniyor.bana bu konuda yardimci olabilir misiniz?

cihanyangin

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşim için saol kaan kardeş çok güzel

MiftahülCenneh

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim.Çok faideli bigiler sıksık okumalıyız.Gerçektende sizinde belirttiğiniz gibi kızlar kızlarla konuşmak istemiyo.Çünkü herkes hak sohbeti etme fikrinde değil.Herkes almış başını gidiyo.hayr olsun. :( Oysa bayanlar bayanlarla erkek kardeşlerde erkeklerle konuşuyo olsa keşke.Birde daha çirkini karakter değiştirip konuşuyolar.Allahım muhafaza buyursun..

Kaan Erdem

Yönetici
uymamak,uydurulmamak ve bu basiretsizlik ile nasipsizlerden olmamak duası ve temennisiyle kardeşim.

selam ve yürekten samimi dualarımla selametle kalın.

Allah razı olsun kardeşim.Çok faideli bigiler sıksık okumalıyız.Gerçektende sizinde belirttiğiniz gibi kızlar kızlarla konuşmak istemiyo.Çünkü herkes hak sohbeti etme fikrinde değil.Herkes almış başını gidiyo.hayr olsun. :( Oysa bayanlar bayanlarla erkek kardeşlerde erkeklerle konuşuyo olsa keşke.Birde daha çirkini karakter değiştirip konuşuyolar.Allahım muhafaza buyursun..

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
esselamü aleyküm çok yerinde ve önemli bir konu olmuş ALLAH RAZI OLSUN
MEVLA NEFSİNİ MUHAFAZA EDEN KULLARINDAN ETSİN CÜMLEMİZİDE DUASI İLE KALIN
esselamü aleyküm

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam değerli kardeşim..ALLAH cc razı olsun...selam ve dua ile kalın selametle...amin.inşaALLAH.

esselamü aleyküm çok yerinde ve önemli bir konu olmuş ALLAH RAZI OLSUN
MEVLA NEFSİNİ MUHAFAZA EDEN KULLARINDAN ETSİN CÜMLEMİZİDE DUASI İLE KALIN
esselamü aleyküm

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeşim.Bize sunduğunuz yazı uyarıcı olduğu için kayda değer.Allaha emanet olun

Kaan Erdem

Yönetici
şu an msn adresi vermiş olan basiretsiz kardeşimize ithafendir bu..!

Hasıl ı Kelam

Kayıtlı Kullanıcı
Şer şerdir,ehven-i şer diye bişey olmaz.tebliğ farz-ı kifayedir,ayrıca bi sürü tehlikesiz yolları vardır...

Havanda su dövüyorsanız,çıkın şu chatten,onun yerine daha faydalı bişeyler yapabilirsiniz:

Kur'an okuyun,kitap okuyun,mail yazın...
İnternette faydalı siteleri dolaşın...

Yazının gerçek sahibinden de paylaşımda bulunan Kaan kardeşimizden de Allah celle celalüh razı olsun...

Gülüşü Yaralı

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.facebook.com

Rabbim herkesi hepimizi uzak tutsun.. hele hele evli kişileri bayan yada erkek
daha çok uzak tutsun.. ki zaten evli insanın chet bi yana herhangi bir araçla herhangi bir sebeble muhabbette işi asssla olmamalı..

msn de aynı şey... o yüzdende msn e tanımadığınız kimseyi kabul etmeyeceksin.
tanıdığını kabul ederken de gerçekten tanımışsmısın acaba diye on kez düşüneceksin..
tanıdığını sandığın iki yüzlüler çok çünki....

selametle kardeşelerim.........

sendende Allah razı olsun kaan kardeşim

melike-m

Kayıtlı Kullanıcı
Etkili analiz,çok kapsamlı ve yerinde değerlendirmeler...

Allah razı olsun kardeşim
selam ve dua ile kalınız...

Ravzadakinurunkölesi

Kayıtlı Kullanıcı
Ewet kendim birebir çok kötü bi durumla karşılaşmıstım bi zaman.Benim niyetim değil karşıdakinin niyeti daha önemliymiş.Her şerde bi hayır varmış (tabi anlayana) ben bunu çok iyi anladım,kötü bi anım var ama sanırım dilim feci yandı artık yoğurdu değil üflemek yanaşmıyorum bile...

Bu yazı çok açıklayıcı olmuş zaten yeterince inşallah herkes en az bir kez okur,seans gibi alışkanlık edip aslında belli periodlarda okumakta da fayda var abarttığımı düşünmeyin,çok büyük bi sorun suan ve ilerde daha büyük sorunlarda doguracak bu chat olayı buna inanıyorum...

Anamızın evinde chat mi varmış da tebliğ edebilmişler sanki eski köye yeni adet :)...

Kaan Erdem

Yönetici
Selametle kalınız........

Şer şerdir,ehven-i şer diye bişey olmaz.tebliğ farz-ı kifayedir,ayrıca bi sürü tehlikesiz yolları vardır...

Havanda su dövüyorsanız,çıkın şu chatten,onun yerine daha faydalı bişeyler yapabilirsiniz:

Kur'an okuyun,kitap okuyun,mail yazın...
İnternette faydalı siteleri dolaşın...

Yazının gerçek sahibinden de paylaşımda bulunan Kaan kardeşimizden de Allah celle celalüh razı olsun...

Rabbim herkesi hepimizi uzak tutsun.. hele hele evli kişileri bayan yada erkek
daha çok uzak tutsun.. ki zaten evli insanın chet bi yana herhangi bir araçla herhangi bir sebeble muhabbette işi asssla olmamalı..

msn de aynı şey... o yüzdende msn e tanımadığınız kimseyi kabul etmeyeceksin.
tanıdığını kabul ederken de gerçekten tanımışsmısın acaba diye on kez düşüneceksin..
tanıdığını sandığın iki yüzlüler çok çünki....

selametle kardeşelerim.........

sendende Allah razı olsun kaan kardeşim

Etkili analiz,çok kapsamlı ve yerinde değerlendirmeler...

Allah razı olsun kardeşim
selam ve dua ile kalınız...

Ewet kendim birebir çok kötü bi durumla karşılaşmıstım bi zaman.Benim niyetim değil karşıdakinin niyeti daha önemliymiş.Her şerde bi hayır varmış (tabi anlayana) ben bunu çok iyi anladım,kötü bi anım var ama sanırım dilim feci yandı artık yoğurdu değil üflemek yanaşmıyorum bile...

Bu yazı çok açıklayıcı olmuş zaten yeterince inşallah herkes en az bir kez okur,seans gibi alışkanlık edip aslında belli periodlarda okumakta da fayda var abarttığımı düşünmeyin,çok büyük bi sorun suan ve ilerde daha büyük sorunlarda doguracak bu chat olayı buna inanıyorum...

Anamızın evinde chat mi varmış da tebliğ edebilmişler sanki eski köye yeni adet :)...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt