Kaan Erdem
Yönetici
selam ve dua ile kalın selametle...
Allah Razi Olsun Tüm Ihtiyaci Olanlara Yayinlamadan Duramayacağim Izninizle....
Allah Razi Olsun Tüm Ihtiyaci Olanlara Yayinlamadan Duramayacağim Izninizle....
ihtiyaca binaen gercekten
Allah razı olsn
Selamün Aleyküm güzel bir paylaşım ve çok güncel bir konu.Boşanmaların arttığı bu zaman da artık yeni bir sebepte chat maalesef.Önce sadece bayanlar için yazdığınızı düşündüm fakat tamamını okuyunca gördüm.Selametle chate bulanmayan yuvalar dileğiyle...
banada dua edin
Hayirli günler kaan bey; benim 15 yaşinda bir kiz kardeşim var.msn bağimlisi gibi bir şey.buna nasil engel olamliyiz bilemiyoruz.bilgisayari kaldirdik olmadi,modemi söktük olmadi,evde yoksa arkadaşimda var düşüncesiyle davraniyor.bana bu konuda yardimci olabilir misiniz?
paylaşim için saol kaan kardeş çok güzel
Allah razı olsun kardeşim.Çok faideli bigiler sıksık okumalıyız.Gerçektende sizinde belirttiğiniz gibi kızlar kızlarla konuşmak istemiyo.Çünkü herkes hak sohbeti etme fikrinde değil.Herkes almış başını gidiyo.hayr olsun.Oysa bayanlar bayanlarla erkek kardeşlerde erkeklerle konuşuyo olsa keşke.Birde daha çirkini karakter değiştirip konuşuyolar.Allahım muhafaza buyursun..
esselamü aleyküm çok yerinde ve önemli bir konu olmuş ALLAH RAZI OLSUN
MEVLA NEFSİNİ MUHAFAZA EDEN KULLARINDAN ETSİN CÜMLEMİZİDE DUASI İLE KALIN
esselamü aleyküm
Selamun aleykum kardeşim.Bize sunduğunuz yazı uyarıcı olduğu için kayda değer.Allaha emanet olun
Şer şerdir,ehven-i şer diye bişey olmaz.tebliğ farz-ı kifayedir,ayrıca bi sürü tehlikesiz yolları vardır...
Havanda su dövüyorsanız,çıkın şu chatten,onun yerine daha faydalı bişeyler yapabilirsiniz:
Kur'an okuyun,kitap okuyun,mail yazın...
İnternette faydalı siteleri dolaşın...
Yazının gerçek sahibinden de paylaşımda bulunan Kaan kardeşimizden de Allah celle celalüh razı olsun...
Rabbim herkesi hepimizi uzak tutsun.. hele hele evli kişileri bayan yada erkek
daha çok uzak tutsun.. ki zaten evli insanın chet bi yana herhangi bir araçla herhangi bir sebeble muhabbette işi asssla olmamalı..
msn de aynı şey... o yüzdende msn e tanımadığınız kimseyi kabul etmeyeceksin.
tanıdığını kabul ederken de gerçekten tanımışsmısın acaba diye on kez düşüneceksin..
tanıdığını sandığın iki yüzlüler çok çünki....
selametle kardeşelerim.........
sendende Allah razı olsun kaan kardeşim
Etkili analiz,çok kapsamlı ve yerinde değerlendirmeler...
Allah razı olsun kardeşim
selam ve dua ile kalınız...
Ewet kendim birebir çok kötü bi durumla karşılaşmıstım bi zaman.Benim niyetim değil karşıdakinin niyeti daha önemliymiş.Her şerde bi hayır varmış (tabi anlayana) ben bunu çok iyi anladım,kötü bi anım var ama sanırım dilim feci yandı artık yoğurdu değil üflemek yanaşmıyorum bile...
Bu yazı çok açıklayıcı olmuş zaten yeterince inşallah herkes en az bir kez okur,seans gibi alışkanlık edip aslında belli periodlarda okumakta da fayda var abarttığımı düşünmeyin,çok büyük bi sorun suan ve ilerde daha büyük sorunlarda doguracak bu chat olayı buna inanıyorum...
Anamızın evinde chat mi varmış da tebliğ edebilmişler sanki eski köye yeni adet...