ishakyakub yazdı:
selamün aleyküm muhterem kardeşim kaan erdem .
bu foruma baktığıma bakacağıma pişman oldum.. yemin ediyorum midem bulandı.
bu nasıl iştir
Buluşmalarımız bir kadının eşine ihanet ettiğinde yapabileceği en büyük günaha düşene kadar devam etti. Aramızda ilişki oldu.
1-unutmayınız ki şer-i şerifte bu kadının hükmü recm dir..
o yüzden ALLAH c.c. nin ölüm hükmü verdiği bir kadına asla ve asla merhamet gösteremem...hatırlarsanız hz. ömer zina eden oğlunu 100 sopa ile cezalandırırken 80 sopada oğlu ölünce cezayı uygulayan şahıs vurmayı bıraktı... bunun üzerine hz. ömer ben allahtan daha merhametli değilim diyerek 20 sopada oğlunun ölüsüne vurarak cezayı tamamladı... işte din-i doğru anlamak budur.
2- bazı kardeşlerimiz "bu kişiyide suçlamak istemiyorum" demişler maşallah pekde hoşgörülü pekde merhametliler..peki şunu sormak istiyorum hiç kendinizi bu kadının kocasının yerine koydunuzmu..veya allah muhafaza etsin affınıza sığınarak yazıyorum sizin hanımınız böyle bir şey yapsa, onuda aynı hoş görü ile karşılarmıydınız.
bu mevzu üzerine belki 4-5 sayfa yazabilirim ama vakit geç zaman kısıtlı....
gerçekten son derece üzücü bir durum. ama dua ediyorum, inşaallah bu hikâye bir uydurmadır.. ama değilse o kadına allah azze ve cellenin intikamı yakındır...
çünkü; dikkat ederseniz bu kadın kocasını aldattığına değil, chat'te tanıştığının onu kandırdığına öfkeli.
kocasını aldattığına ve boşandığına üzülmüyor ortada kaldığına üzülüyor..
yani chat'te tanıştığı ile evlenseydi her şey yolunda olacaktı ..
bu kadını kandıran herif'e söylenecek hiç bir şey yok...böyle aşağılık bir mahluka ne denebilir ki. biz ona en ağır hakaretleri etsek, iltifat sayılır...
deminde söylediğim gibi inşaallah bu hikâye bir uydurmadır....
salamün aleyküm hayırlı geceler kardeşim..